like no one, you take the pain away

Star Pilots...haha inte för att vara taskig men det var underhållande när han i mitten dansade

Sen kom Darin & ni behöver inte undra...han är alltid bäst! Han sjöng tre låtar och sen stack han snabbt eftersom han skulle upp till Malmköping. Jag hann iaf "klappa" honom på ryggen och vinka i bilen till honom...haha en Nickelodeonbil :D
Vid halv sju träffade jag Victoria :) Det var ett tag sedan :D

Vid halv sju träffade jag Victoria :) Det var ett tag sedan :D

Träffade även Mathilda där, vilket också var mycket trevligt! Trots att hon tog med mig till en scen med vrål?

Victoria, Mathilda och Dennis i Helsingborgs hamn :)

PUSS!

HAHAH, jätteful bild! Jag gillar inte Calle men han fick vara en del av min sko så nu är den signerad och fin av Calle :)

The Poodles var ju också där så Kicken fick också signera den när vi ändå var igång :)...dock skrev han över nästan hela skon :(

& grädden på mosen...jag hittade den efterlängtade TORRES tröjan...underbart! :D

the day the music die



Idag är det en sådan dag som är extra speciell, jag ska nämligen se darin för nionde gången...haha jag vet att vissa har sett honom tusen gånger mer...Han är iallafall i helsingborg och då får man väl inte missa honom? Dock kommer vi antagligen bli väääldigt blöta...det regnar!

Idag är det också en vecka till jag åker till England...nu börjar jag bli riktigt nervös, hehe. Det konstiga är att jag inte är nervös för att vara där utan resan dit och hem...jag kommer gå vilse på flygplatserna :O!

& jag måste berätta att jag och pappa vann golftävlingen i tisdags, 28 poäng in och lite mindre ut men vi var iaf väldigt duktiga...så nu är man 600:- rikare!
LONDON 2011 here I come! ;) höhö

Terry Jacks 1974

 

When all the birds are singing in the sky




den tjugofjärde juli tvåtusentio



Igår såg jag och syster på Nick & Norah's infinite playlist. Helt klart en film man ska se om man gillar musik.


Dessutom fick jag svar av Darin igår, alltid en trevlig överraskning! På fredag kommer han till Helsingborgsfestivalen, wiiee!



ingen vanlig dag

Denna damen blir gammal idag.
9 år minsann och dagar!

We had joy, we had fun



BÄST BÄST BÄST BÄST BÄST!
-------------------------------------------

Dear John - Tur att man inte såg den på bio...blev lite besviken
Year One - Haha, så töntig film att den nästan blev rolig... 

Lalalalaaaa

 
Johan Krafman


 Här friar Andreas till mig...nej skoja bara han har nyss signerat min sko, höhö...



Tjaaaaaaa!

Höhö, nu kommer bilderna från Landskronakarnevalen när vi såg Johan Krafman & Andreas Johnson...enjoy!
Igår såg jag på Kick Ass, den var ju inte så dålig som jag trodde den skulle vara...dock var den inte jättebra heller. Nu har jag sett den iaf.


Imorse var det bara jag och syster hemma så jag bakade scones :)! Jag vet, jag är duktig! Ikväll kommer Anna panna & vi ska se på Dear John

Nu ska jag fortsätta lyssna på Jesse McCartney


waka waka eh eh

Igår var jag i Hyllinge. För en gångs skull hittade jag allt jag letade efter - jeansshorts, tröja och en fin blå resväska till England! Jag börjar bli smått nervös inför resan, men jag längtar också, ska bli kul att testa något nytt! Däremot kommer jag missa en hel del - Premiären av premier league (Liverpool), Sommarkrysset (Darin), Sommarpratare(Darin), Darins skiva...haha jag tror jag överlever...
 När jag är i England ska jag köpa en I <3 London och en fotbollströja (Torres 9), höhöhöhö

Sweet dreams are made of this



Tadaaaaa Bina har inskaffat en ny fin tröja. Lite svårt att se men det är småbilder på Mika...hela hans video till WE ARE GOLDEN! Mycket fint köp! :) 60kr inte illa!

Igår var jag på landskronakarnevalen, så bilder kommer när de är redigerade och klara! :)


Darin - Lovekiller (underbar!)

Give peace a chance

Image and video hosting by TinyPic

Igår såg jag en jättebra film! Nowhere Boy hette den & kom 2009/2010. Den handlar om John Lennons ungdom. Filmen var riktigt intressant, speciellt om man gillar John Lennon. Han som spelade John (Arron Johnson) var väldigt duktig och Yoko Ono (Lennons riktiga fru) blev så berörd av honom så hon skickade ett brev till honom med sin välsignelse. Ni kanske känner igen Aaron? Han spelade en utav huvudrollerna i Kick Ass, som det dessutom ska komma en två av...


finner bara ord, ej meningar


Image and video hosting by TinyPic

17år, väckarklocka, tårta, vänner, tacos, Fernando Torres, David Villa & SPANIEN

water and sun



OJOJOJ vad varmt det är. :D En sån här varm dag skulle man egentligen bara ligga på stranden och slöa. Istället gör pappa vår klassiska sommarfödelsedagstårta. Kladdkak&Sockerkaksbotten, med jordgubbsfyllning och banan :) Mycket god! Ikväll blir det fotboll, måste ju se vem som får bronset!

30 seconds to mars, awesome!

hurricane

älskling, jag vet hur det känns



Det är sommar på riktigt nu!
Spelade nio hål idag med syster och det gick faktiskt riktigt bra!

Solen skiner och det är riktigt varmt. Sitter här inne vid datorn dock...men jag lyssnar på sommarlåtar och får sommarkänsla. Himlen är oskyldigt blå, Ta mig till havet, Om, Sommartider & The dock of the bay är några fina sommarlåtar.
 Om två dagar fyller jag 17 år. Fick välja mellan Darin i Halmstad eller se på VMfinalen. Gissa vad jag valde? Svårt att tro, men jag valde VMfinalen! Herregud, det trodde jag aldrig...men spanska laget får man inte missa...Darin ser jag ju i Helsingborg och Halmstad senare i sommar...så jag tror jag överlever utan honom på söndag ;)!


VM




GO Spanien!
Fernando Torres & David Villa


"Muy loco"


Jag gillar egentligen inte att titta på fotboll. Men det är något speciellt med VM. Visst i början var det inte så viktigt men nu när det närmar sig final är det jättespännande!
Jag håller som ni nog kan gissa på Spanien. David Villa är en favorit och även snyggingen Fernando Torres (även om han sistnämda var väldigt passiv igår på planen och blev utbytt i andra halvlek). Det ska bli spännande att se matchen på onsdag och jag hoppas hoppas att Spanien vinner mot Tyskland...Uruguay eller Holland...kvittar... men allra helst Holland. Spanien & Holland i final!

Idag har det varit en lugn dag. Jag började läsa Harry Potter & Dödsrelikerna igår och har redan läst mer än hälften. Konstigt att jag minns så lite av den, känns som allt jag läser är nytt vilket gör boken extra svår att lägga ifrån sig.

Ikväll spelade jag kubb mot mamma & pappa och gissa vem som vann 2 utav tre gånger? Självklart jag ;). Jag tror jag fick all min vinnarkraft av jordgubbarna jag åt innan!
& en vecka kvar i mitt 16åriga liv! :D


2 juli



Jag hade en väldigt trevlig dröm inatt. Den handlade om Alex Pettyfer (bilden). Jag minns bara att det var ett litet hus mitt i en gränd och badrummet var jättefärgglatt. Jag fick sova i badkaret och Alex sov i hängmattan ovanför spisen? Haha. Han var iaf väldigt snäll och vi spelade spel...ingen aning varför jag drömmer om honom? Men jag får väl erkänna att han verkligen ligger i toppen av snyggingar!
Jaja, nog med det. Idag var vi på Örkeljungas golfbana och spelade...(fråga inte hur det gick)...Jag har nog aldrig druckit så mycket vatten som jag gjorde under tiden vi spelade.
Ikväll blir det grillat och jordgubbar och glass. Och efter det tv (antagligen Smallville)


sommartider hejhej



1 Juli 2010

11 dagar tills jag fyller 17. Herregud 17 år? Känns inte riktigt rätt...
Ikväll blir det bio med Anna & co. Gissa vilken film? Ja, Eclipse ofc! Minns inte alls mycket av boken, hehehe... men det blir säkert trevligt.
Just nu väljer jag ut 100 bilder som jag ska skicka efter óch få gratis. 100 bilder är inte lite bilder...så det är svårt att välja.
Skulle egentligen ut och sprungit imorse, men jag är så lat så jag orkade inte...


RSS 2.0