#EXIT!

Idag släpps Darins nya album EXIT, men oväntat nog har jag inte köpt det än. Vet inte varför. Ska göra det så fort som möjligt!
Marika hälsar på och detta är nog sista gången jag ser henne innan jag åker till Spanien. Mindre än en vecka kvar. Galet. Har lagt fram kläder och lite annat idag. Fick två böcker i posten. Engelska såklart. Ska vänta med att läsa dem tills Spanien.
Ikväll blir det Chelsea-match och M&M's. Bra dag!

Min frukost, en av de nya böckerna och mumsssss!



I'm praying that your heart will just turn around.

Började dagen med en avokadomacka, mums. Tog ett varmt och mysigt bubbelbad med rosdoftande skum. Bakade en god kladdkaka som jag åt med hallon och drack te till.
Lyckad dag!

Nattligt inlägg

Har nyss kommit hem. sitter som en skräddare i sängen med en toffs på huvudet och lyssnar på Westlife. Ganska mysigt. Mysig har min dag varit. Har haft en mammadag. En dag på väla, med massa shopping och gott att äta. Mycket trevligt. Hämtade ut en stor canvas tavla också (motiv London). Den förra tavlan var alldeles för mörk så vi fick en ny, ljusare. Den mörka kommer visst vara som modell för mörka canvas, haha, great. Den kommer vara så fin i mors lägenhet!

Blev en mysig kväll med pizza, te och The Notebook. Vackert. Älskar den filmen såså mycket!

Det här shoppades idag, nöjd Bina. Godnatt!




I was dreaming of the past and my heart was beating fast.

 
Det dök upp ett fint litet paket i brevlådan igår. Aw, blev överraskad och glad! Anna är ju i Norge och Tanja är i Thailand och hinner inte komma hem innan jag åker...tråkigt...men känns lite bättre nu! ;) Tack!

 
 

'Cause even the stars they burn, some even fall to the earth.

Har tusen tankar i huvudet nu, tänkte dela med mig lite av dom.
 
 
* Hur packar man för 6 månader?
* Jag har fyra skor jag vill ta med mig. Det är på tok för många. Ska jag klara 6 månader ut mina docs?
* Ska jag endast ta med surfplatta, liten digitalkamera och mobil? Ska jag lämna laptop hemma?
* Har massa böcker jag vill ta med mig. Tar mycket plats och är tungt?
* Google Earth har visat mig att husen i stan jag kommer bo i har typ alla pool och är fina.
* Tänk om jag inte får några vänner. Tänk om jag inte förstår dom, Tänk om de inte förstår min engelska/spanska.
* Undra hur mitt rum och toalett ser ut.
*Tänk om jag missar tåget från Madrid.
* Undra om det finns roliga affärer.
* Ska jag köpa en eltandborste?
* Tänk om barnen inte gillar mig?
* Tjejen tycker om hästar - jag är rädd för hästar.
* Ska jag träna på gym?
* Tänk om jag inte förstår något på spanskalektionerna..
* Jag nojjar nog för mycket..

Spanien!

 
Det ser rätt tomt ut i Spanien, right? Tycker det är dags att åka dit. Bokade faktiskt en enkelbiljett dit idag. Varför? Fått en au pair-familj där! Jag vet att det egentligen skulle vara London. Men vet ni vad? London kan jag åka till närsom helst egentligen, Spanien däremot...nej. Dessutom att lära sig spanska, den spanska kulturen, värmen och dessutom bo hos en familj som verkar jättetrevliga!
Familjen består av 3 barn i åldrarna 6-13 (Tack gud, jag slipper blöjor!) och mor och far. Han skypat några gånger med mamman och hon verkar hur trevlig som helst!
Jag kommer ha eget rum och badrum, och de har ett stort hus med trädgård och pool. De har en hund och min enda uppgift kommer bli att vara "storasyster" för barnen. Umgås med dom och prata engelska. Är ledig på morgonen så du kan jag studera spanska eller nått.
Dessutom hade dom grannar i min ålder som gärna träffade deras aupairer.... hur nice?
Tror det kommer bli hur nice som helst.
Så Februari - Augusti kommer jag befinna mig i Spanien!

You keep playing with fire.

 
Okej, det här med att blogga om livet går ju sådär. Ojdå.
Har inte mycket att säga men förhoppningsvis mycket mer nästa vecka.
 
Spillde nyss varmt tevatten på handen och har hicka. Så intressant är min fredakväll. YAIY...

“I fell in love the way you fall asleep: slowly, then all at once.”

 
Besökte Narnia imorse. Kan inte låta bli att tycka att snön är vacker när det är minusgrader och träden är klädda i snön.
Igår hämtade jag mitt körkort. Ser ledsen ut på kortet, kan vara för att jag var jättenervös när det togs (teoriprov) och för att jag inte trodde att det skulle bli min körkortsbild. Signaturen behöver vi inte ens prata om. HEJ TREÅRING. Typ. IALLAFALL, idag körde jag bil i minusgrader och frostiga rutor. Känns fel att åka rundor själv på vägarna. Kanske ska nämna att jag inte ens tycker om att köra bil...
WELL, ikväll blir det intervju nr 2 och fuuuutboll. Nice onsdag liksom.
BTW, idag har jag gjort brownie i kopp. Yep. Try it.

In spite of all the heartache, that you may cause me, I'll do anything for you.

 
Tjo. Vad har jag gjort i helgen? Jadu. Ätit är ett ganska ärligt svar. Proppat i mig halva jorden känns det som. Nej men seriöst, gröt, ostbollar, choklad, nötter och idag har jag bakat chocolate chip cookies. Hej fetbina.
Igår träffade jag Mathilda. Kaula ville inte snora ihjäl oss så hon stannade hemma. Vi såg på film, brittiska bra och lite hemska filmer. Var mysigt! Finns det något finare än brittiska? Svar, nej.

Those three words are said too much. They're not enough.

Tja.
Jag tittar fotboll. Borde jag inte göra egentligen. Inte bra för mitt hjärta. 
Hade ett skypesamtal med en au pair-familj innan idag, det kändes bra och tycker alla ska hålla tummarna. Ska skypa med dom nästa vecka också.
 
Imorgon ska jag träffa Kaula och Mathilda. Ska bli mycket trevligt! Längesedan jag träffade Kaula ju. Aw.
 
Bild från sommras.
 
 

I won't let you go.

 
Har ni sett något finare? Klart ni har men liksom kolla på honom. Mums. Fin man. Det var allt jag hade att säga. Eller just det, solen sken idag. Andra gången 2013. Trevligt. Just det, såg en rolig film igår Chalet Girl. Den var rolig, dock handlar den typ om Österrike och skidor, mindra bra. Jag vill åka snowboard nununu. Blä.

Sista stoppet - Grand Canyon.

 
Här slutar vår resa. I Grand Canyon. Hur nice? Sjukt mäktigt att stå där och titta utöver det enorma och fantastiska landskapet. Man kunde åka buss från olika utsiktsplatser och allting var så smidigt. Nästa gång jag åker dit ska jag vandra ner i kanjonerna och lite sånt, hade varit kul att se mer än bara utsikt liksom, men woaaah vad mäktigt det var. Och inträdet var jättemegabilligt och räckte för 7 dar typ.
P.s att se colorado river i solnedgång var typ något utav det finaste jag sett.
 
Det var mitt USA 2012 och jag är så glad att jag fick vara med om det. Tacktacktack!

Don't promise that you'll call, just promise that you won't forget we had it all.

 
Nu ska vi se här. Nu har jag läst ut The Perks Of Being A Wallflower. Ganska nice bok liksom. Tycker ni ska läsa den. Eller nej, välj själva. Men iallafall, det här är några favoriter. Jag vet inte varför jag bloggar om böcker, men vafan...jag ÄLSKAR vackra böcker, gärna lite så fint vackert gammaldags romantiskt också. Gärna lite sorligt också. Försökte förklara för pappa hur bra böckerna var, men han bara skakade på huvudet och jag kan tänka mig att han tänkte: Tjejer, tjejer...
 

Some days I feel like I'm wrong when I am right. Your mind is playing tricks on you my dear.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har haft en såndär "bara ta det lugnt och vara sur på världen läsa en bra bok"-dag. Den bra boken heter The Perks Of Being A Wallflower. Sträckläser den kan man säga. Har även börjat läsa Berättelsen Om Pi. Den förstnämnda är kanon, poetiskt skriven och jag kan inte lägga undan den! Den andra är lite kämpig, väldigt vuxet språk men när jag väl sätter mig in i den blir det nog bra!
Ikväll och imorgon vill jag helst inte prata om. Vill bara gräva ner mig i en grop och försvinna. Fast först vill jag läsa ut böckerna, så ah, efter det ska jag gräva en grop.
Just det! Sett en film ikväll. Enemy At The Gates. Gripande och lite läskig, men bra! Jude Law var med så den innehöll ögongodis också!

I never understood what love was really like, but I felt it for the first time looking in your eyes

Tjaaaa då!
Tänkte bara kika in och berätta om helgen!
 
Har haft en mysig helg. Avskedsmiddag på Harrys i Helsingborg med Anna, Tanja och Tove i fredas. Anna flyttar till Norge idag.
Igår var jag på Väla med mor. Hämtade en tavla till hennes lägenhet och köpte en lite försenad julklapp till mig. (Väska på bilden). På kvällen blev det filmkväll med Mathilda med massa gottgott!
 
 
 

Första inlägget från surfplattan.

Det är 2013. Det låter inte lika bra som 2012. Än.
Har ingen aning vad året kommer att bjuda på, förutom att jag lämnar tonåren, kanske börjar studera igen, kanske bor utomlands och förhoppningsvis firar julen utanför Sverige.
Min favorit Darin släpper album i slutet av månaden. Det är ju bra.
Nyårslöften då? Hmm. 2011 klarade jag ett år utan godis, endast typ 3 polly. 2012 hade jag inget. Iår ska jag vara mer djup. Mitt löfte ska bli att se ljusare på livet. Det kan bli svårt, eller det kan bli hur lätt som helst. Det beror helt enkelt på var jag kommer befinna mig.
Jag vill hoppas och tro att 2013 kommer bli ett kanonår. Men att slå 2012 kommer bli svårt. Riktigt svårt. Men ah. Bring it on!

RSS 2.0