Darin Can't Stop Love"You brighten my days, just like the sun.."

Amazing!


Kreta 2010

Kreta är avklarat och det har verkligen varit jätteskönt. Vi har sett mycket av ön eftersom vi hade hyrbil. Elafonissi, Spili, Matala, Rethymnon, Knossos, Miliravinen & Chania. Såklart har det blivit mycket sol & bad också... så mycket så jag har bränt mig för första gången i mitt liv...men det röda är borta nu och har blivit brunt. Det har blivit mycket grekisk mat också..Gyros är väldigt gott! Det finns massvis med katter på ön och jag har minst sett 10 kattungar! Vi har haft det jättemysigt, men borta bra men hemma bäst!


'Cause I will be there by your sideNu kan äntligen mitt sommarlov rulla igång på riktigt. Jag var i skolan och gjorde matteprov idag...men nu är det ingen skola på ett långt tag!
Imorgon har jag min första golfmatch i Araslöv...får se hur det går! På torsdag är det dags för semester - KRETA! Ska bli jätteroligt! :) Ska försöka ta många vackra och roliga bilder och även att bli lite brun. Marika säger att jag är blek som en vampyr :(...
Antagligen kommer jag inte blogga nått mer innan torsdag, för jag har inte börjat planera min packning ännu...så jag har lite panik!


Låttips:
 BWO - Rise To The Occasion
Green Day - Peacemaker, See The Light, Viva La Gloria (Little Girl)


Avslutning & Student!


Tänka sig, första året på gymnasiet är avklarat! Mitt första år bestod av många hårda och jobbiga uppgifter, men också många nya vänner! Jag älskar Ljud&Bildskolan (JPHG09)!

Igår var det även Idas student! GRATTIS! Tråkigt att det regnade så mycket, men det var kul ändå!
Nedanför är några bilder från avsluningen och Idas Student! :)Livelong (Bor länge)

Ni förstår verkligen inte hur mycket jag vill till Borlänge (PEACE & LOVE) ! Fick reda på igår att Magnus Weideskog också ska uppträda där. Kan ni tänka er MIKA och Magnus på samma ställe? Underbart hade det varit...
Nu har jag lämnat in allt som ska in och är i stort sett klar med år ett på gymnasiet. Känns helt sjukt. Tiden gick så fort. Nian kändes som en evighet och jag ville bara sluta. Nu är det tvärtom, jag trivs så otroligt bra på LBS att jag gärna hade kunnat förstätta utan sommarlov. Nej, kanske inte. Sommarlov är väldigt behövligt nu. Men jag ser fram emot att komma tillbaka till ett nytt LBS (iaf lokal) efter ett härligt långt och skönt sommarlov!


Why does it rain så mycket?Hehehehe. Idag är det en såndär fin juni dag som vi längtat efter, solen skiner och luften är varm. Nej jag bara skoooojaaa! :D Det är raka motsatsen! Det är regn, regn, och ännu mer regn. Så mycket regn att jag inte åt något idag på grund av allt regn, regn och regn... eftersom jag inte ville gå upp till matsalen och bli blöt! Hehehehe.
Idag är det måndag och jag skriver ett arbete om min framtid. Låter faktiskt väldigt trevligt! Dock tror jag verkligen inte jag har sådan tur att bli exakt det jag vill men jaja, man kan alltid drömma...
På fredag slutar vi... det ska bli så jättemegasuperduper skönt!
Nu ska jag fortsätta och planera mina framtidsplaner!


GREEN DAY@Ullevi 2010

Bilderna är kanske inte så bra, men jag hade inte tid och fokus att fotografera. Dessutom hade jag bara den lille skitkameran med mig....jaja några bilder blev det.
Konserten var jättejättejättegrym! Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt & Tré Cool var på strålande humör och taggade som fan! Konserten varade i tre timmar och det var tre timmar av glädje! Förband var Johnossi och Joan Jett. I love Rock'n'Roll fick igång publiken!
Hela konserten var så underbar att det inte går att beskriva med ord! & gissa hur glad jag blev när han sjöng Hey Jude, då dog jag! Dessutom lyckades jag tränga mig längst fram, vilket var mitt mål, en konsert är extra bra om man står längst fram!

Green Day @ Ullevi 5 juni 2010 = AWESOME


bäst bästbsätbästbästbäst4 juni 2010

Darin i Karlshamn. Första turnéstoppet. Kan inte beskrivas hur bäst det var men ska försöka. Kläderna, ljusen och bandet var underbart. Allt var perfekt.
Darin var på strålande humör och sjukt taggad! Han sjöng tre nya låtar : Only You Can Save Me, Drowning & Lovekiller. Min favorit var Lovekiller - asgrym! Han sjöng också gamla låtar som bla Runaway, Step Up, Who's That Girl, Money For Nothing & Perfect. Överraskningen var MJ tributen! Den var jävla bra att det inte går att beskriva. För att sluta med ett ord - BÄST!


Sommarturné 2010 <304-juni, Karlshamn, Bellevueparken
(11-juli, Halmstad, Hotell Tylösand)
30-juli, Helsingborg, Helsingborgsfestivalen, Nickelodeon

Behöver jag säga att det kommer bli asgrymt?


nothing can make me more happy!Det är den 1 juni idag och vädret är kasst. Jag cyklade hem i regn och maten var inte god. Men en lycka kom. Den gjorde mig otroligt glad! Ni förstår den 25 Augusti 2010 släpper Darin sitt femte album och inte nog med det kommer hans singel "Lovekiller" ut inom kort. Kan det bli bättre? (klart det kan) Men jag är överlycklig! Senast var 2008 och det ska bli så kul med nytt album och nya låtar. Jag är så otroligt glad!
1 juni 2010 var och är underbart.

& dessutom fyller han 23 år imorgon. GRATTISGRATTIS


RSS 2.0