Fullt upp.

Igår spenderade jag dagen med mamma i Ängelholm. Inte favoritstaden direkt men det var mysigt att gå på stranden med söndertrampade snäckor under fötterna, vinden i håret och ljudet av havsvågor.


Idag blev det en dag i Helsingborg med mamma och syster. God mat på Haket och god fika på Fahlmans, plus lite bokrea och sånt mysigt.


When “i” is replaced with “we” even illness becomes wellness.

 
Min morgon har bestått av the kooks, green day och the killers. Jag börjar bli nervös då sista veckan hemma påbörjas imorgon och mycket ska hinnas med. Men det känns skönt också. Att få starta ett nytt kapitel efter allt krångel med universitetet osv. Nu ska jag hitta något att äta och titta på ishockey-finalen, även om jag mycket mycket hellre tittar på fotboll. Jag tycker inte ishockey är intressant någonstans, men idag tittar jag för att supporta Sverige.

Living is easy with eyes closed.

11 dagar kvar. Hur förbereder man sig på att lämna Sverige igen? Att den här gången flytta in med någon som man känt sedan augusti och sedan dess varit personen som gjort mina dåliga stunder bättre och fixat fram ett genuint leende i hjärta och ansikte, trots allt plugg och livsstress? Jag vet inte. Jag lever i slow motion. Dagarna är sega. Jag pluggar till högskoleprovet och funderar på packning. Jag träffar människor. Jag äter, massor. Men mest tänker jag. På allt och inget.Even if we try to forget, love will remember.Igår anmälde jag mig inte bara till högskoleprovet i London, utan jag bokade enkelbiljetten som det snackats om ett tag nu. Om 13 dagar sitter jag på ett plan till England. Där jag trivs bäst. Och ska vara där på obestämd tid. Tror det kan bli kanon.

Alla <3 dag

Tre dagar senare. Förlåt. Jag var på en mysig allahjärtansdag-fika hos mor. Jag är inte direkt förtjust i den här dagen, aldrig riktigt varit, men jag gillar allt ätbart som är format som hjärtan. Mums. Dessutom bor personen 100 mil bort som jag skulle kunna tänka mig spendera dagen med, men choklad, kakor och familj funkar hur bra som helst. Precis som vilken annan dag som helst....hehe!
Annars har det blivit mycket OS-tittande, städning och har även anmält mig till högskoleprovet. I London. Hjälp.

Next chapter in life.I onsdags hyrde vi ett släp, pappa och jag. 3 timmar utan radio funkade ok. Vi pluggade svenska ord eftersom jag ska göra högskoleprovet och jag inte har en aning om vad ord som vålme etc är. Kom fram till Kalmar och började packa ner saker tills vi blev trötta och mumsade i oss en pizza för att sen totaldäcka i sängen.

Vaknade tidigt på torsdagen. Lyfte in tunga möbler i släpet, städade rent den lilla lägenheten, vinkade hejdå till min första egna lägenhet och lämnade in nycklarna. 3 timmar i bil. Splittrade känslor då jag faktiskt tycker om Kalmar som stad men ej utbildningen jag valt att hoppa av.

Stannade på ett litet hamburgarställe med amerikans inredning. Världskarta, nummerplåtar från olika stater och fina bilder på väggarna. Fick mig att sakna USA. Gott var det. Det här var nog den sista längre bilresan med vår toyota som är inne på sina sista dagar. Den är 90a och har varit med mig hela livet. Snyft. Lämnade en fullt fungerande tv på tippen också. Behöver jag säga att onsdag och torsdag var fyllda med känslor och tankar?

Nu är jag iallafall Klippanbo igen. Känns som rätt beslut. Återkommer om planer om resten av 2014 när jag orkar.

I walked across an empty land, I knew the pathway like the back of my hand.

 
 
 
När vaknade du idag? Hm. Runt halv 9 tror jag.
 
Vad åt du till frukost? Toast i toaster med ost och skinka och ett glas mjölk. Väldigt gott.
 
Nämn tre saker vi inte vet om dig? Någon kommer ju veta dessa saker men okej. 1. Jag har dansat ballet. 2. Jag har över 1000 följare på twitter och önskar ibland att jag kunde få pengar för varje tweet jag gör. 3. Jag brukar le mot folk istället för att säga hej, inte för att jag är lat utan snarare eftersom jag väldigt mycket ogillar min röst och låter som en klämd säl.
 
Vad är du mest nöjd med av ditt utseende? Jag ogillar såna här frågor. Vet inte vad jag ska svara. Ibland kan jag vara jättenöjd och ibland vill jag bara markera och klicka på delete. Men okej, låt mig se. Mitt hår, det är liksom varken lockigt eller rakt, tjockt eller tunt. Det är jag ganska nöjd med. (jag gillar min personlighet bättre än mitt utseende om jag ska vara helt ärlig.)
 
Är du besatt av något? Besatt, haha! Låter som om jag vore en psykopat eller något. Choklad, Chelsea, brittisk accent, ljusslingor, resor, te, sömn på mornarna och yankee candles bland annat.
 
Vad är en perfekt dag för dig? Olika dagar är bra (väljer bra istället för perfekt) på olika sätt, men om jag fick välja helt och hållet så skulle det vara att vakna upp i enstörre stad. Så som LA eller varför inte Rom eller någon engelsk stad. Spendera morgonen i en säng med någon jag tycker om med god frukost tex frukt, scones, choklad och te. Äventyra på något sätt under dagen, kan vara en dagstrip, shopping, hitta på något skoj med kompisar eller bara en promenad. På kvällen god middag, funkar med pizza och någon bra tv-serie med någon som också tycker om den tv-serien. Men ja, små saker gör dagarna bra. Och endast en sak av det jag rabblat upp skulle göra min dag bra.
 
Var befinner du dig just nu? På mitt rum. Omringad av blåa väggar med hjärtan, en säng med ljusslinga, stora fotografier av musiker som jag tagit själv på väggen även en engelsk flagga och en stor världskarta. Mitt rum är ganska tonårigt, men jag älskar det. Jag trivs här.
 
Vad klär du dig helst i? Lika mycket som jag tycker om att gå klädd i jeans, converse och någon skjorta med en tjocktröja över gillar jag att gå klädd i en fin klänning med lite finare skor till. Har gärna en fjällräven kånken på ryggen och mobilen i bakfickan (om jag har jeans på mig det vill säga, haha)
 

As long as the seasons need to follow their plan.

Har knappt lämnat huset de senaste dagarna. Därför bestämde jag mig för att ta en promenad i skogen. Har massa minnen i den här skogen. Kändes lite sorgligt att inse att man spenderat så mycket tid där och sett så mycket annat än bara skogen. Det har varit en lekplats där jag åkt pulka, badat och gått barfota i ån, cyklat, sprungit, låtit kaninen få tugga på naturen, plockat vitsippor på helt fel sätt och till och med fått min första riktiga puss.Nu är det bara en helt vanlig skog, en fin sådan dock.

Thought I'd never see the love you found in me

Jag vet inte vad jag ska blogga för tillfället. Livet är ganska drygt och mörkt. Nästa vecka flyttar jag ut ur lägenheten i Kalmar och efter det börjar nästa kapitel i livet. Ska bli spännande och se hur det blir.

Helg i Jönköping (oredigerade)Mat. Fotbollsmatch (iskallt). Mat. Shopping. Mat. Tvmys. Skratt. Mat. Melodifestival och skvaller med Hanna. Trötta. Våfflor.

RSS 2.0