Loving him is like driving a new Maserati down a dead-end street, faster than the wind, passionate as sin, ending so suddenly

Har huvudvärk. Går runt i Oscars kläder för dom är lätta att ta på sig (skinny jeans är ju ett helvete när man är trött) och jag sitter och tittar på news om Kim & Kanyes bröllop. Ska dricka te om ett tag och sova tidigt. Hoppas allt är fint med er där ute, och förlåt för att bloggen är lite tråkig nuförtiden.

Cuz I'm only human.

Det regnar ute, mina ögon regnar ganska ofta nuförtiden också och jag vet inte ens varför. Mina tankar är splittrade och jag tvekar på allt och alla. Lyssnar på gamla favoritlåtar, äter choklad, tittar på fina filmer, gosar med katten men det känns jobbigt ändå. Vill jobba och ha full koncentration på det istället för mina egna tankar som flyger runt i huvudet och ger mig huvudvärk och panik.
 
 

Your arms are my castle.

Jobbat massa i veckan. Igårkväll var jag och Oscar sugen på grillat så vi gick till Sainsburys och köpte engångsgrillar, kyckling, kebabkött på pinnar, majskolvar, svamp, lök och sprite. Var så mysigt och gott även om våra ögon fylldes med rök.

Ikväll ska jag träffa tjejerna på Kazbar här i Cowley. Får passa på när alla kan samtidigt. Imorgon jobbar jag eftermiddag = jag stänger, sen är jag ledig i 3 dagar. Nice!

Puss på er!


Bilder sedan sist
Vardagar..

Vaknar upp bredvid en varm och trött pojke, en katt som trampar runt i sängen och ljus som tränger sig igenom gardinerna. Duschar i för varmt vatten, tar på mig jobbkläder, pussar en sovande pojke hejdå och cyklar iväg.
 
Sätter upp håret i en hästsvans och jobbar i några timmar. Med ett leende. Cyklar hem. Äter något, tittar på tvn och leker med katten. Vid halv nio kommer Oscar hem och vid tolv-tiden somnar jag och han....
 
Jag har skaffat mig en vardag här. Även om jag saknar vissa personer något så fruktansvärt och Sverige ibland så känns det helt rätt.

....

De senaste dagarna har varit fyllda med tårar, skratt, kärlek och ilska. Har insett att visa val man gör i livet utesluter andra och det tog all kraft ur mig. Framtiden skrämmer mig. Vill leva i nuet, men blir alltid påmind om framtiden. Jobbar 35h nästa vecka, vilket ska bli spännande och skönt men likaså asjobbigt eftersom jag inte är van vid det. Nu ska jag stänga ögonen och imorgon ska jag ägna dagen helt och hållet åt mig själv då jag behöver egentid och vara ensam.

Pompeii, mysig söndagkväll och matkoma

Nyduschad och redo för bed! Har haft en fin helg med vänner, bio med pojken, matkoma på burger king, cykeltur i fina delar av Oxford och myst med nya bäbisen Pompeii. Klagar inte alls på livet här. Life's great.


Helt ok fredag!


Kom hem från jobb. 10 minuter senare anlände Osc, med glass till mig och med anledningen 'you deserve it'. Glad jag blev. Det blev ju inte värre sen när jag hittade filmen jag velat se så länge i bra kvalité heller. Bäst.

Valborg.

Jobbade 4 timmar. Oscar kom och mötte mig och vi cyklade hem tillsammans. Åkte till Sofia för grillning och mys. Hade en trevlig Valborg. Lugn och fin. Somnade gott i en varm famn och vaknade utvilad. Ledig idag så pluggar lite Costa-relaterade saker och tittar tv. Puss!


RSS 2.0