Hejdå.

Dagen har kommit! 2009-2015 blev åren då den här bloggen var levandes. Dock kan ni följa mig på min nya engelska blogg sincerelysabina.wordpress.com 
Hoppas ni hänger med! Tjoooooo!
(kommer titta in här då och då för det finns så många minnen, hihi aw)

I'll tell you my sins and you can sharpen your knife

 
Le Pomp ligger i sängen bredvid mig, han tog Oscars plats när han cyklade iväg till jobbet. Vi skulle sova middag, men slutade att vi sov i 2 timmar. Typiskt oss. Men mysigt iallafall. Åt god lax och mogen avokade efter jobbet, typ det bästa som finns att äta, med lite kryddor på. Det var väldigt tomt på jobbet idag, antingen beror det på det fina vädret eller att kaffebehovet var mindre än vanligt. Våra regulars var iallafall där och fick oss att gå runt, haha! Blev erbjuden gratis körlektioner efterom svensk körkort räcker ju liksom inte. Dessutom att kunder frågar var jag varit och att de saknat mig värmer ju lite!
 
Ska se vad Max ska laga ikväll, har iallafall köpt kyckling. Nytt avsnitt av The Walking Dead är ute och det står mellan att titta på det eller gym.....vi vet ju alla vad Bina kommer välja, haha!
 

Back on track

Efter lite semester i ett vinterland är jag tillbaka i Oxford. Mitt fina Oxford <3. Hade några trevliga dagar med familjen och en fin vän.
 
Resan tillbaka var ju ett rent helvete med tågförseningar osv. Fick åka taxi med främlingar för 800kr från Hyllie till Kastrup och missade NÄSTAN flyget. Aja, nu blir det att spara pengar till Juni då nästa resa utomlands är bokad! Underbart att ha värme att se fram emot!
 
Lite Oxfordbilder
 
 
 
 

RSS 2.0