Gran Canaria del 1 (dålig kvalite, I know)


Give me your hand and I’ll take you somewhere new Give me your hand and I’ll call the tune

Sådär, hemma efter en vecka på Gran Canaria. Sorligt att lämna värmen och komma hem till kalla Sverige. Ahw, jobb i två veckor återstår av sommarjobbet och sen hoppas jag på att få lämna Sverige igen. Eller rättare sagt - jag ska lämna Sverige.
Under veckan har jag mest solat och badat faktiskt. Rätt skönt att bara ta det lugnt. Skönt är det också att veta att man kommer komma tillbaka dit i framtiden, jag menar, det är ju trots allt mitt andra hem.
Hoppas ni haft det bra på midsommar osv!

Bilder kommer så fort som möjligt, har ju köpt ny dator så har inte installerat pogram osv...


Gran Canaria

Här sitter jag och njuter. Befinner mig på Gran Canaria. Solen skiner och det är klarblå himmel. Ganska perfekt. Dock känner jag mig som en bränd pepparkaka, aouch och det är bara andra dagen vi är här, lovely...hmm. Jaja, inte klaga!
Ikväll har jag bestämt att vi ska äta på en mexikansk resturang, dock är det den resturangen jag gillar minst här på anläggningen men wellwell, vad gör man inte för en tv?! Dom har en stor tv där och jag ska banne mig se på Spanien ikväll när dom spelar. Har satt på mig min röda fina landslagströja med "Torres" på ryggen dagen till ära, huhu!
SÅ TJAAAAAAAA.

Jag älskar er jphg09 <3


Efter 3 år är det slut, eller ja efter 12-13 år är det slut. Galet. De tre senaste åren har varit dom bästa under min skolgång. Efter nian ville jag ha en nystart, ny ort och nya människor. Jag sökte in till en skola som inte ens hade lärare och lokaler, men jag kände ändå att det var rätt. Första dagen i skolan var lite av en besvikelse måste jag säga... mycket fördomar osv... men efter några veckor började man komma in i klassen även om det blev grupperingar och jag hamnade med Anna och Kaula, de två la grunden till att min gymnasietid blev som bra som den blev. Har inte skrattat och haft så roligt med någon annan innan, det var underbart och jag älskar er. Lärarna var unga och riktigt bra, allt kändes frächt och trevligt. I tvåan var det extremt mycket plugg och krav, men vi alla tog oss igenom den tillsammans. I 3an försvann några utav lärarna, men vi fick nya bra och trevliga som skulle göra lektionerna mycket roligare. Jag tycker man kan säga att sista året förde oss alla 9 i klassen samman mer som ett gäng än klasskompisar och det kändes riktigt bra.
På själva studenten var jag så glad över att skolan var slut att jag inte hann tänka på att jag inte kommer återvända och att jag var färdig. Jag grät inte ens. Jag tror det var för att jag var så glad över personerna runt omkring och valde att se allt positivt istället. De som verkligen har blivit mina vänner kommer fortfarande att finnas kvar, det är skolan som är slut inte vänskapen....

And I can't keep that song out of my mind, whistling that silly tune all the time.


Time flies when you're having fun. Om mindre än en vecka tar jag studenten, galet! Men har mycket att se fram emot!
  • Om ungefär lite mer än en vecka börjar jag mitt sommarjobb.

  • Om ca två veckor åker jag till värmen.

  • Om lite mer än en månad fyller jag år.

  • Förhoppningsvis blir sommaren riktigt skoj!

  • I oktober drar jag till USA.

  • & förhoppningsvis åker jag till London i höst/vinter.

It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep 'Cause everything is never as it seems

Sådärja! Nu var balen över. Inte för att vara negativ eller så men lite överskattat måste jag nog säga att det var...men det var en trevlig kväll! Kändes väldigt fel att gå runt i långklänning och en håruppsättning, ni som känner mig vet ju att jag gillar att ha håret fluffigt och ja utsläppt... men wellwell! Nu är det studenten om en vecka, herregud! Galet, vill inte, vill, vill inte, vill... aw!

Bild 1 - Beatrice
Bild 2 - Mathilda
Bild 3 - Anna

RSS 2.0