Only love can hurt like this.

Det här med pinterest är inte min grej då jag har haft tumblr i några år och det är mitt lilla krypin när världens känns omöjlig och jag vill stänga in mig i min lilla bubbla. Här har vi länken till min tumblr-blogg fylld med vad just jag tycker om - http://happiness-elixir.tumblr.com/
 
 

Klockan är 19:21

Sängläge för tillfället. Skulle titta film men min lilla Leo (aka laptop) ville inte sammarbeta så jag bestämde mig för att läsa istället med sällskap av yankee candle, ljusslinga, täcke och chupa chups.


Innan idag har jag faktiskt lagat riktig mat. En lasagne. Osc åt typ halva så jag antar att den smakade bra. Och han dränkte inte den i ketchup heller. Vilket kändes ännu bättre då han tenderar till att göra det.

Jag har letat skor i år och dagar. Ville ha ett par Lacoste jag hittat på internet men att köpa dyra skor online är inte min kopp te då jag är väldigt picky när det kommer till hur en sko sitter på foten. Iallafall så hittade jag ett par navyblue nike när vi var och handlade mat idag. Blev kär direkt. Nu slipper jag gå i trasiga, svarta och osköna converse. Kanon ju.


You're always there, you're everywhere but right now I wish you were here

 
Har börjat gå en annan väg till jobbet då jag öppnar hela veckan, dvs larmet går 05.15 och det är kolsvart och jag vägrar gå igenom parken själv. Idag skulle jag öppna med en man från en annan Costa och jag hade ingen aning om hur han såg ut. Bra ju. Klockan var 06.00 och ingen var där. Förutom en läskig kille som gick fram och tillbaka utanför....låste in mig i Costa. Trodde han skulle döda mig. 06.15 kom Nou Nou som var en levande kopia på super mario. Aw.
 
Sitter i sängen nu. Lyssnar på Avril Lavigne och får flashbacks till när hon klädde mina väggar i mitt rum. Hon var en role model för mig under några år och ja, det var fina tider det.
 
I helgen var vi ute. The Four Candles och The Bridge as usual. Fredags var det jag och killarna och i lördags hela swedish maffia plus Oscar och company. Var en bra helg. Drack vatten och Baileys, yes så fancy är jag. Inte för att jag betalade men ja...varför dricka ogott när man kan dricka gott?

Har lyckats få en veckas semester i November. Har funderat och kollat flyg etc i en vecka nu men kan liksom inte bestämma mig. Jag som älskar att resa, hur konstigt är det? Tror jag hittat en destination nu, ska höra med Osc när han kommer hem.
 
Ikväll ska jag äta scans köttbullar ( yes, de säljer svenska meatballs på Sainsburys) och kungsörnens makaroner som Jennie så snällt adopterade till mig. BEHÖVER JAG SÄGA ATT JAG ÄLSKAR MAT OCH TROR JAG ÄR GRAVID EFTER VARJE MÅLTID EFTERSOM JAG ALLTID ÄTER UPP NUFÖRTIDEN?!?! Mat är typ det bästa som finns.
 
Tänker inte nämna något om politik eftersom jag bara blir upprörd på allt och alla.
 
 Hörs om något år eller så.

Det senaste året har det flugit fjärlilar i min mage och gör fortfarande....

......pågrund av honom. Min kärlek.Kvällsmys.

När man bor med någon i ett rum och spenderar massa tid tillsammans är det viktigt att komma ihåg att försöka vara själv ibland också. Såhär spenderar jag därför min kväll.


somewhere, somehow, someday

Det är September. Redan? Jag flyttade till Oxford i början av Mars och det är redan September. Say what!?

Tänkte bjuda på lite bilder från senaste tiden. Vi åkte till Reading i Söndags för att shoppa lite. Det var mysigt och vi åt god kyckling på Nandos.(Hans leende ger mig fortfarande fjärilar. Patetiskt nog)

Här om veckan var Hanna på besök. Även om jag jobbade en hel del lyckades vi mysa på Four Candles, dansa på The Bridge, handla underkläder, fika goda bauguetter med hot nutella, äta god grekisk mat och feta oss på ett efterrättscafe med glass, crepes, cookie dough osv.RSS 2.0