Hödjpunkter 2012.

Sista dagen av 2012 och varför inte göra som alla andra och sätta ihop lite collage från året som gått. Som har varit ett utav det bästa, faktiskt. Varsågod.
 
 
Januari
Började året med att åka till London tillsammans med Anna och Tanja. Bodde i en lägenhet vid Baker Street. Var underbart. Så många minnen och så mycket skratt. Aw. Fina ni.
 
Februari
Åkte med Tanja till Thailand. Aldrig varit i Asien förut så det var en upplevelse. Är väldigt glad att jag fick följa med och oj vad många minnen. Min systemkamera gick isönder första veckan så fick köpa en rosa liten digitalkamera tvärs över gatan. Vi döpte den till Manboy. Gosade med tigerungar, red på elefanter, döpte kokosnötter, tog misslyckade hoppbilder, träffade söta barn och åt väldigt många BLT gjorde vi också. Kanon.
 
 
Mars
I början av Mars tvingade jag med Tanja (förlåt) till Stockholm. Darin hade en unik spelning och eftersom jag är galen ville jag dit. Tanjas snälla släktingar skjutsade oss dit och väl framme kom inte Tanja in för hon var inte var 18. Töntigt. En mamma erbjöd sig att vara hennes mamma hahaha, nej men det var synd om henne...eller inte jag vet inte. Hon hade kanske inte velat stå i 1,5 timme och vänta på Darin. Jaja, hon träffade en kompis iallafall. Väl inne träffade jag några trevliga fans. Kenza stod vid ett bord och såg jättesur ut under hela konserten, hahaha. Fick träffa Darin efteråt och han sa: "Ända nere från Skåne? Right?" Haha, ohyeah. Efteråt fick jag gå igenom ett tomt och mörkt Stockholm själv, med en nästan död mobil. Lite läskigt. Men vackert. Somnade till The Big Bang Theory och vaknade även till det...

 
Maj
Balens månad. Överskattad men ändå trevlig. Första och sista gången jag har håret sådär och en sån klänning. Kändes inte som jag någonstans, men vad gör man inte liksom? En dag/natt liksom.
 
 
 
 
Juni
STUDENTEN!!! Fy vad skönt. En bra dag och med mycket sjungande och dansande på Tivoli. Galet. Drog till Gran Canaria några dagar efteråt. Den här gången var Max och pappas syster och hennes man också med. Var väldigt trevligt. Pappa fyllde år och vi åt jordgubbar. Tittade på Spanien på en resturang i min Torreströja och hade en fin vecka!
 
 
Juli
Efter en hel del snackande om det drog jag och Mathilda ut i Europa och tågluffade. Det blev precis så underbart som vi hoppats. Massor av trevliga människor, vackra städer och massa av sol! Tyskland, Österrike, Italien, Amsterdam och England och Skottland. Träffade tyska Anna i Tyskland. hade in sett henne på två år och det var underbart att träffa henne igen. Var i London under OS och roligt nog bodde vi billigast i London under hela månaden. Tss, vadå dyrt i London under OS?! Vackra italienare på hostel, trevliga militärer, vilsna asiater, trevliga människor på gay-klubb, Mika i Milano och massa trevliga tågresor.
 
 
September
Ganska tråkig månad. Höjdpunkten var Fun. i Köpenhamn tillsammans med Anna och att Mika släppte nytt album.
 
 
Oktober
Såndär bra månad jag gärna vill uppleva igen. Efter många år bestämde vi oss ÄNTLIGEN för att åka till USA's västkust. Los Angeles, Las Vegas och Gran Canyon. En liten roadtrip dvs. Massor av sightseeing, bilkörning, shopping och sol. 
Såg även Mika I Köpenhamn med mamma och som vanligt levererade han. Vackra människa.
 
 
December
Jul, jul, jul. Tivoli i Danmark med Anna. Myspys. Haha vi kan roa oss med att sitta på en bänk och kommentera människor. Galna vi är. Var även nere i Malmö med Mathilda och titta på Kodjo, Jason och Gina i glasburen.
 

The End. 2008-2012.

 
Då var det slut. 2008-2012. Så länge har jag varit fast i serien Merlin. Hade inte tänkt kolla på den från början när jag såg reklamen för den på svt, men just den måndagen hade jag väldigt tråkigt och bestämde mig för att ge serien en chans. Och sen dess har jag varit fast. 5 säsonger. Har haft pappa bredvid mig under de flesta avsnitten. Har blivit lite av min och pappas serie. Mysigt.
Den utspelar sig som ni ser för ganska längesen. Merlin är trollkarl och blir Arthur's betjänt i kungariket Camelot.
Den innehåller mycket humor, kärlek, drama, magi osvosv, men det finaste enligt mig är relationen mellan Merlin och Arthur. Nu låter detta jättetöntigt, men serier är underbar. Fullproppad med känslor. Så fin. Nu är det över. Kommer sakna det.
 
(Obs, ingen barnserie om ni nu tror det. Jättesuccé i England)

Raindrops keep fallin' on my head.

 
Tjo. Idag har jag suttit i en bil. Varit på Väla. Lämnat syster. Suttit i en bil. Fått håret klippt av far min.
Ikväll blir det middag hos mamma. Trevlig.

Merry Christmas.

Ursäktar att jag varit varit död här de senaste dagarna. Men julafton var det och jag hade fullt upp, hihi.
Julfirande hos mamma, med pappa och hos kusinerna. Ganska mycket firande så att säga. Detta måste vara första gången jag faktiskt fick typ allt som stått på min önskelista....trodde inte att jag skulle få en surfplatta med det fick jag. Galet. Jag är typ kär i honom. Han heter Sammy, så ni kan ju gissa vilken märke, hehe ;)!
Fick massor med böcker också. Äntligen har jag lite att läsa. Det finns nästan ingen bättre än att vara helt uppslukad av en bok. Försvinner in i en annan värld liksom, me like.
Har faktiskt skaffat instagram såhär 100 år senare än alla andra, haha... jag heter: binanas
 
Hoppas er jul var fin.
 
 
Får bli bildlöst inlägg. Orkar inte ladda in bilderna från kameran..lat jag är.

Känns hopplöst.

Om gud finns kan du väl för en gång skulle hjälpa mig?
 
Om du jultomten faktiskt finns, hjälp mig.
 
 
Kan jag få åka iväg och ta hand om små pyttebarn och prata englska och faktiskt göra något vettigt med mitt liv? Det är allt jag önskar mig....
 
 

Williams, Arizona.

 
Lämnat Nevada och kört över gränsen till Arizona. Möttes av höstfärger och bestämde oss för att sova över i en liten by. Väldigt amerikansk om ni förstår vad jag menar... Byn bestod utav en gata, och den gatan kunde man gå fram och tillbaka på ungefär en halvtimme. Så litet är Williams. Det roliga är att det fanns en jättestor mataffär där och i just den affären fanns där Nutella. Var den enda affären jag såg Nutella i på hela resan. Lite komiskt.
Vi bodde på ett litet motel längst gatan. Låt mig säga såhär: Internet fungerade knappt, frukosten bestod av något fikabrödsaktigt med sylt, toan/duschen gav en klaustrofobi och på väggarna hängde gamla fan-bilder med autografer från 50-60-talet's populära western-serier....yeah. Men sängen var stor och kul att ha upplevt.
Dessutom såg alla ut som indianer/Jacob-ar (twilight ni vet), hade hattar och hade såna hemska cowboyskor.
Stay tuned, slutet är nära!

.


When you're still waiting for the snow to fall. It doesn't really feel like Christmas at all ...

Vad har hänt under den senaste tiden?
 
  • Vunnit överlägset i ishockey (sånt plastspel ni vet) mot pappa två gånger.
  • Fixat till pepparkakshuset. Ser ut som en 3-åring har kladdat på det. Rosa och lila linser. Nåväl.
  • Har som sagt sett sista gossip girl-avsnittet ever. Jag dör fortfarande så bra det var.
  • Jag har övervunnit min rädsla att gå ut och hämta posten i pyjamas-byxor och fågelbo på huvudet...
  • Sett min granne hämta posten i pyjamas, inte ok! Ew.
  • Gått upp kl 7 varje vardagsmorgon, bara för att titta på julkalendern.
  • Tittat på de gamla James Bond-filmerna.
  • Bakat misslyckade lussebullar. Pappa envisades med att ha kardemumma i dem.
  • Haft intervju på skype.
 
Vad jag borde göra.
  • Slå in julklappar och komma på rim.
Avesta 2010.

All is calm, all is bright.

 
Nu ska vi se här. Idag har jag sett det allra sista Gossip Girls avsnittet. Ganska sorligt. För en gångs skull var det en serie som slutade bra. Kommer ihåg hur besviken jag blev på avslutet i Smallville...men åh, vackert och fint. Ska inte avslöja vem gossip girl fakitskt är om någon nu vill se det...
Imorgon ska jag skypa med en nästan okänd människa, är lite nervös. Men det kommer nog fixa sig, om inte är det bara att leva vidare I guess, men tycker ni alla ska hålla tummarna för mig imorgon! Tacktack.
Julgranen är uppe och den är väldigt klen iår, men med massa julkulor, tomtar, glitter och stjärnor blev den mycket fin, inte sant? Kan inte fatta att julafton är så nära, känns nyss som jag och Mathilda kom hem från tågluffen...galetgalet.
 

Vi drar till Malmö, vi drar till Malmö.

 
Beskriver min gårdag ganska bra.
 

Those Christmas lights, light up the street...

Var tvungen att ändra bakgrunden så att den skulle bli lite juligare och vad är bättre än polkagrisar?
Jag älskar att titta på tumblr bland alla bilder, ger så mycket inspiration. Hade liksom gärna gift mig med männen på bilderna, bott i husen och haft världens sötaste lilla valp. Aw, mycket bättre än pinterest och we heart it om jag får säga så...

Once upon a time a few mistakes ago

 
Vet ni vad något utav det bästa som finns är? Det är pyjamasbyxor. Hur underbart liksom?!

Trying to get back what you gave me you don't need to save me, you broke my fears

 
Älskar musikhjälpen, älskar Gina, Jason och Kodjo, älskar låtarna, älskar det mesta faktiskt. Så grymt. Jag lyssnar på det HELA tiden, perfekt att diska till om ni undrar... även borsta tänderna till. Ska även lägga in låtönskning...
Tog med kameran ut i de -15 graderna och gud vad fint det är när det är jättekallt, snö på träd och tak och solen skiner, väldigt poetiskt. Dock väldigt kallt att gå runt i foppa-tofflor...
Katten bara ligger och sover HELA dagarna. Hon har nog lite pms också, springer runt och busar ena sekunden och är jättesur andra...hon har helt enkelt lite damp.
Pappa gör köttbullar och det är Lucia. Ganska bra dag liksom.
 
(btw smutsiga fönster hör till när man har katt som hoppar och stryker sig mot dom, inte så charmigt i solljus...)

2 dagar i Las Vegas.

 
Spenderade 2 dagar i Las Vegas och dom dagarna bestod av turistande och shopping. När man väl hamnar på rätt ställe i Vegas är det otroligt fint! Venetian och Ceasar Palace tillexempel, så otroligt lyxigt och vackert. Fina köpcentrum i Italiensk stil, gondoler, italiensk glass, Colosseum och stora pampiga guldiga statyer mitt i centeret liksom. Så himla vackert. Stora casinos både inne och utomhus och så mycket folk! Inte bästa stoppet på resan, men coolt att ha varit där!
Stay tuuuned, bilder från en amerikansk håla nästa gång!

You are my sweetest downfall. I loved you first.

 
Min vecka.
1. Katten gillar inte snön. Går ut i 3 sekunder och springer sen in.
2. Nytt skal, eller ja inte nytt men you get it. Fint iallafall, nu ser min och systers mobil likadana ut....
3. Provade att göra lite thailändsk... kyckling, paprika, morötter, cashewnötter och sås... blev godare än vad det ser ut, lovar
4. Gröt och pepparkaksmuffins på Ikea.
5. Eldade i brasan, var så längesen sist!
6. Ute och gick med Mathilda, snö,snö!
7. Ute och gick, vill ju inte bli tjock...eller?!
8. Julmat på Ikea.
 
BTW, hur nice är det inte att musikhjälpen är igång?!

DO THEY KNOW IT'S CHRISTMAS TIME AT ALL?

 
Nämen hallå hallå. En lycklig Bina var ute och gick i snökaoset med Mathilda ikväll. Det var iskallt, men så vackert. Jag älskar snö och jag älskar att kunna komma hem och ta en kopp te (Äpple/Kanel) och bara mysa. Awaw.
Igår bakade jag pepparkakor hos Tanja och Tove tittade på, huhuhu... mycket trevligt!
 

Las Vegas.

 
Lämnade Kalifornien och bilade ut i öknen i 5 timmar för att komma fram till Las Vegas! Hade egentligen tänkt åka till San Fransisco men bilresan dit är 8 timmar och då hade vi inte hunnit med våra andra stopp, så vi valde att ta Las Vegas som typ låg på vägen.
Väl framme i Las Vegas möttes vi av höga lyxiga byggnader, palmer, taxibilar, folk och lyxbilar. Fick dock inte ett jättebra första intryck av staden, kändes väldigt skitig på ett sätt, samtidigt som byggnaderna skimmrade och var jättepåkostade. Att de säljer nakentidningar osv i automater på gatorna och det låg tidningar på marken var inte heller ett plus. Och att jag och syster nojjade att vi skulle bli nerskjutna av varje skum vi såg typ var inte kul heller...
Men staden hade mycket fint att bjuda på också... stayyy tuned!

How can the light that burned so brightly suddenly burn so pale?

 
Tjooo!

Bilder från igår när jag och syster var ute i snön, mycket fint. Åt lussebullar hos mamma och såg Chelsea på kvällen som utklassade danskarna, dock för ingen nytta alls. 6-1 vann dom med. 2 mål av Torres.
 

San Clemente, Kalifornien - sista dagen i LA.

 
Det här var sista dagen i Kalifornien, sorlig nog. Kunde ha bott där, lagom varmt väder, vackert, perfekta matbutiker, perfekt shopping och den Amerikanska atmosfären är härlig!
Vi spenderade dagen i området där vi bodde, det visade sig att där också fanns fina hus, mysiga gator och underbart fin utsikt.  Gah, jag är avundsjuk på alla som bor där.
Nu är äventyret på västkusten över, drar in mot land - Nevada!
Stayy tuned!

(Dom laddar upp överdrivet mycket för Halloween som ni kanske kan se!)

Snow will be falling.

 
Ok. Så jag tänke ha en liten familjefotografering med katten. Det gick ju bra. Fick klippa bort mig. Jag menar hur kan en katt vara så perfekt. Slår vad om att hon var modell i förra livet. Damn, she's hot. & titta tassen, riktig pose det dära.
Vaknade vid 7. Tro det eller ej men har varit uppe sen dess. Julkalendermys med julgransdoftande ljus och varm choklad. Fint.

Something about christmas time that makes you wish it was christmas every day.

 
Aw, vad mysigt det är. December, december vackra fina månad. Om världen nu skulle gå under så slutar den iallfall vackert.
Katten var dock inte så glad för snön, hon mest sitter som en boll och fryser. Ni ser henne på kvällsbilden, kon till höger.
Har tränat idag, höhöhö bäst att passa på innan gröten och allt julgott sätter sig på kroppen...
Lyssnar på julmusik, ohasdgyasujfbnakö jag älskar julen, sa jag det??? Ok, lugna dig Bina. Så Mycket Bättre igår då? Vad säger vi om det? Jag säger såhär: Maja och Darin får gärna get together
så att säga, så länge hon gör honom sådär glad och lycklig is alles gut. Och hon där Sylvia kan vi inte typ stoppa henne i ett paket och skicka iväg henne, någon lär säkert bli glad för henne, men inte jag.
Pusssss på er.

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way...

 
1 december, woah. Det gick fort.
Har ni sett julkalendern? Vad tycker ni? Jag tyckte det var sååååån nostalgi när dom hade samma musik som då, aw.  Men det kan nog bli en bra kalender. Dessutom kom det riktigt stora snöflingor idag och jag har julstädad övervåningen och rensat garderoben. Bra dag. Ikväll blir det tvtvtv. Så Mycket Bättre och Downton Abbey.

RSS 2.0