För dig ska jag göra det tusen gånger om



Ni tror att Anna pluggar...men det gör hon inte....hon låtsas. MJAU.

When you find everything you looked for I hope your life leads you back to my door



Här sitter jag och försöker skriva en uppsats. Går fantastiskt. (not)
Imorgon ska vi till Lunds Universitet och kolla läget. Är väldigt pepp på att sluta skolan. Just det, sluta skolan. Därför känns det inte så lockande att åka och kolla på ett universitet. Efter skolan vill jag utomlands, det är redan planerat att jag ska jobba som aupair i England, men jag vill resa eller jobba. Inte gå mer i skolan. Bläh. Men antagligen hamnar jag väll på en skola någon gång i mitt liv, för det är nog ganska bra att ha en utbildning om man vill bli det jag vill, resejournalist. Jaja. Whatever. Jag överlever.

folks tell me everyday the world won't always turn your way, but i'm inclined to wait and see



Igår var jag på Väla med Tanja och Tove. Tove körde bilen eftersom hon nyss tagit sitt körkort, awesome! Fick köpt en lila klänning och ljusslingan ni ser på bilden. Finfint. Kvällen spenderades med Tanja, Glee och Gossipgirl +Tanjas pinnar! Haha...
Skriver på min naturkunskapsuppsats, det går långsamt framåt, finns så mycket som är mycket roligare att göra...hehe, men som jag och Tanja kom fram till idag - vi har aldrig lämnat in något försent så varför skulle det bli så nu?
Jaaao, btw läste ut The Notebook i måndags, tyckte inte den var jättebra, trodde den skulle vara bättre. Dock var den väldigt " Nicholas Sparks-aktig....yes, vill se filmen nu.
Vi hörs.

I'm gonna pick up the pieces, and build a lego house. If things go wrong we can knock it down


Älskar videon. Älskar låten. Älskar dom. Titta på den

I'll spend forever wondering if you knew. I was enchanted to meet you



Hallå där.
Idag har jag varit kass. Stannade hemma från skolan. Städade mitt rum väldigt noga och fick även min världskarta idag, så pappa hjälpe mig att sätta upp den. Är den inte underbar? :D Jag kan nog sitta och titta på den i timmar...åh.
Idag börjar min helg. Eller den började egentligen igår. En skoldag denna veckan, gott. Men har mycket att göra under dessa dagar...skönt att man inte behöver ta sig in till skolan iallafall...

It's the one you saw that day on the train. But you freaked out and walked away


Jag älskar julen. Speciellt tiden innan själva julafton. Snö, ljus, pepparkakor, lussebullar, julmusten och julmusiken. Åh jag älskar det. Du är väldigt välkommen julen.

Idag har jag och Tanja pratat om att åka jorden runt. Vi har tummat på att det kommer ske någon gång 2014...eller 2015...när vi har tjänat ihop pengar och jag varit aupair är det dags. Så det så. Det är en dröm.



Det är mindre än två månader till vi beger oss till London. Gud. Ska bli så mysigt. Aldrig varit där i vintertid. Älskar staden och att åka dit med underbara vänner och även träffa några vänner där +Sam är ju mer än underbart. Att sitta på ett café med sina shoppingkassar och höra brittiska runt sig - mmm!

 



Jag längtar tills jag får se detta med mina egna ögon. Kommer vara fantastiskt.



Detta kommer också vara fantastiskt. Ännu en dröm.



Detta kommer antagligen låta konstigt. Men jag vill sitta i skogen framför en brasa...Efter att ha sett alla Bear Grylls överlevnadspogram så är det det som verkligen ser så mysigt ut. Han sitter där mitt i ett äventyr och värmer sig. Det ser faktiskt underbart ut. Ska jag göra någon gång. Kanske i Kanadas skogar eller Alaskas....who knows....

 


Love is the answer and you know that for sure Love is a flower, you got to let it, you got to let it grow

Tjaaaaaaaaaa, en väldigt trött Bina här.

Jag spenderade typ hela dagen med Tanja igår. Mmmmm saffransgifflar, julmust och Glee! Kan inte bli bättre! Väldigt trevligt! :)

Just nu gör jag typ nada. Har sett lite på tv och mest tagit det lugnt. Gjort mitt första övnings-teoriprov, blev godkänd så det är ju positivt i och med att det är första gången jag gör det. Nu vet jag lite mer vad jag ska öva på!

Dessutom tänkte jag köpa en världskarta idag. (Vet att Michelle har gjort exakt så som jag vill ha det ;)). Dessutom har jag kommit på att jag vill åka till Japan, Australien och Canada. Häng gärna på. Dock tänkte jag undvika stora håriga spindlar....Men innan jag dör så ska jag fanimej varit på en jorden runt resa eller åtminstone på alla de platser jag vill besöka. Hehe, inget är omöjligt...yes, nä nu ska jag plugga lite tror jag. TJOOO


.

Kan inte sluta titta. Det är tack vare Tanja, haha. Jag är fast. Man blir så glad av det. Perfekt.

Though everybody said don't bother, you don't belong together. You decided to stand by me

Pluggar till geografiprovet imorgon. Lagom kul. Lyssnar på musik också. Snyggingen på bilden gör det lättare. Hade glömt bort hur vackra några av hans låtar verkligen är! Ikväll kommer nog Anna hit. Den tjejen är galen. Idag slog hon i sitt eget knä och petade mig i ögat på mindre än 2 minuter. Lyckat. Yeah. Igår var det exakt en månad till Tyskland och julmarknad med Tanja, Tove och förhoppningsvis Sandra också! :) Jag längtar.

Tell me how to win your heart. For I haven't got a clue. But let me start by saying, I love you ...




Hallå där. Trevligt.

Skulle bara säga att jag är glad. Eller ja, lagom glad. Dessutom gillar jag Nutella, Te, Glee, Merlin och Gossip Girl väldigt mycket för tillfället. Jao, det var det. Hejsvej.

So don't you worry your pretty little mind. People throw rocks at things that shine



Hehehe, yes. Sam Beeton finns nu på Spotify. Dock inte alla låtar, men några. Never Know Love och Good Natured Child är två av mina favoriter! Lyssna!

So you think you can stone me and spit in my eye. So you think you can love me and leave me to die.

Saknar ibland att vara såhär liten och inte tänka på något utan bara göra.

Har suddad och gjort om nu i en halvtimme. Vet vad jag vill skriva, men det känns väldigt olägligt att göra det här. Men ja, bäst att det blir såhär. Man kan säga att det är en ny början.  Ett nytt kapitel, det kommer alltid finnas, men bakom mig.

Idag har vi provat studentmössor. Var en speciell känsla. Nästa år är det vår tur. Galet hur mycket jag ser fram emot livet efter skolan. Blev alltså en väldigt kort dag. Följde med Tanja hem och vi tittade Glee, underbart. Det är faktiskt kärlek. Nu ikväll har jag gjort inte alls mycket. Det är fredag, skönt.

She ran away in her sleep and dreamed of Para-para-paradise, Para-para-paradise, Para-para-paradise


Får bli en bild från Språkresan i Sidmouth. Här med den fina Anna. Saknar henne väldigt mycket! :( Hon är i London just nu, men är från Tyskland egentligen. Åh, många minnen med henne!


Nu ska vi se här. Tänkte berätta om alla mina planer och stuff som kommer ske närmsta tiden.

  • Måste ha ett Glee-marathon med Tanja, Tove och Anna så snart som möjligt!
  • 2 December blir det Malmö med mamma (:)) och se bla Darin. Över ett år sedan jag såg honom sist, så det ska bli extra kul. ( Ja, jag gillar fortfarande honom, vad trodde ni?!)
  • 10 December åker jag upp till Stockholm med pappa....DAM DAM DAM DAAAAAA vi ska se (sir) Paul McCartney live i Globen. Awesome. Alltså kommer jag ha sett en Beatlesmedlem live i mitt liv....nice!
  • 15 December blir det Tyskland med Tanja och Tove! Vi ska på julmarknad i Rostock...kommer bli jättekul och mysigt. Har aldrig varit på julmarknad i tyskland förr. Men Tove och Tanja har koll på vad som väntar. Jag kommer äntligen kunna få använda mina tyskakunskaper xD haha!
  • Julafton och nyår ofc!
  • 2 Januari...LONDON med Anna och Tanja. Ett ord - UNDERBART!

Coming home for Christmas

Här sitter jag. I skolan och har tråkigt. Halva klassen är lediga, synd om dom ju. Var väldigt jobbigt att gå upp imorse. Cyklade till skolan i mina varmaste jeans, vinterjacka, halsduk, mössa, vantar och converse, medan träden var nakna. Det är höst. Det har varit höst ett tag, kan vi inte hoppa direkt till vintern? Snö, julmys, julmusik, konserter, resor, julafton, nyår, London....Jag är glad att jag har mycket att se fram emot. Det gör det faktiskt lättare att gå upp på morgonen och arbeta i skolan. Ville bara säga det.

inte min bild.


Well everybody hurts, that’s where we’re all the same.

Tjaaaa. Jag är tillbaka, sorgligt nog. Möttes av ett väldigt höstigt Sverige. Alltså var tog alla löv vägen?!
Vår vecka har bestått av mycket sol, bad och värme. Vi har gjort massor av saker och i helhet har resan varit kanon. Kan ju också tilllägga att spanjorer ser väldigt bra ut, iallafall några, hehe! Yes, åh jag vill inte vara hemma i Sverige....Men jaja, snart jullov och snart SNART 57 dagar kvar sen drar vi tre på bilden till London! Bilder från resan kommer antagligen när ni minst anar det....HAJSVAJ!

RSS 2.0