It's funny how some distance makes everything seem small and the fears that once controlled me can't get to me at all

 
Jag börjar inte jobba förräns 2 så jag har lite tid att ta död på och eftersom jag inte bloggat på några dagar och inget speciellt har hänt så tänkte jag bjuda på lite random facts om mig.
 
- Jag har blivit lite kär i Jason Derulo's låt Stupid Love.
- Jag tycker om att leva i nuet, men oroar mig nästan alltid för framtiden.
- Jag tycker Emma Watson och Taylor Swift är snygga.
- Avundsjuka är något jag är emot men tycks alltid hamna i den situationen själv.
- Jag tycker inte om vändstekta ägg, gulan ska vara rinnande.
- Jag hatar Simpsons, Family Guy, American Dad och Southpark något enormt och blir på dåligt humör när det är på tvn.
- Jag tycker inte om stress så jag vet inte varför jag jobbar på Costa.
- Jag cravar grekisk mat varje dag. Såg Jamie Oliver på tv för några dagar sedan när han var i Grekland och lagade mat och nu är jag förstörd.
- Jag tappar lätt tålamodet.
- Jag är fortfarande förvånad att jag faktiskt jobbar i Oxford, på ett jobb jag inte trodde jag skulle få och bor med personen som gör mig gladast. Vem hade kunnat tro det?
- Jag hatar radioreklam, tvreklam och reklam överhuvudtaget.
- Häromdagen duschade jag i iskallt vatten eftersom värmen var avstängd. Great. Mina tår var isbitar.
 
 

I can't get you out of my skin like a drug, falling way deeper than love.

Andra jobbdagen på Costa Coffee och jag trivs bra. Regnet öste ner och det var fullpackat med gäster så mycket att ha koll på! Tog bussen hem vid 2 och köpte tacokryddor och kött. Dock köpte jag för stark kryddning och Osc dissa maten direkt. Oops. Jaja, jag tyckte iallafall om det!
Ikväll blir det lugnt och skönt. Är trött och jobbar imorgon.
Ciaaaao!

Regn och glädje.

Det öser ner. Jag och Oscar sov inne inatt. Var mer än en vecka sedan sist tror jag...
Igår hade jag min första träningsdag på homecarejobbet och det var otroligt segt. Kändes så jobbigt känslomässigt. Kom hem 7 timmar senare och dog i soffan, tyckte synd om mig själv och klagade över allt (stackars Oscar). Sedan ringde mobilen och jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna det men samtalet ändrade mitt humör direkt - jag fick caféjobbet!!! Startar imorgon. BAAAAM! Glad Bina!

Nytt från favoriten.

 
10 år har snart gått sedan Idol 2004 och nu släpper han nytt igen. Jag har svårt att inte tycka om det han gör och även fast jag tycker många utav hans äldre låtar är bättre så har jag lyssnat på den här låten massor av gånger. Och han är ju ganska het, inte sant? ;)

PÅSK.

Tjoooo. Helgen har varit fullpackad. Grillning, Oscs mammas födelsedagsfest med massa mat, tårta och drinking games. Blev en liten utgång också. Bra påsk helt enkelt.
(Jennie är inte ett spöke)
Fina vårdagar.

De senaste dagarna har spenderats med vänner i parken, pubhäng, utgång, tältmys med pizza, bio och annat skoj. Imorgon är vi bjudna på grillning hos en av Oscars kompisar. Ska bli trevligt! Glad påsk allesammans!


Mitt i april.

Jag råkade nyss radera allt jag skrivit. Arrrgh. Jaja nämnde att sova i tält med 4 täcken är varmt och gosigt tills man vaknar mitt i natten och foten varit utanför och är iskall. Var på intervju innan idag och fick testa på att jobba några timmar. Var skoj!
Jag cravar svenks mjölk, kött och beasås och mina kläder hemma. Vad jag inte cravar är kyckling, vatten, mayo, ketchup, pasta, ris, äpple och orangrjuice.
Var väl det.
Bjuder på en fin bild på Osc som han hatar, men jag gillar!The man with the golden hands to reach to the top of the universe.

Fått målarkurs av Oscar. Solat. Byggt tält som vi somnade i i tre timmar och ska sova i inatt. Ätit pizza nyss och tittar dålig film på tvn. (Oscar har valt rubrik....hmm)

Gonna light up the skies or ignore the stars .

Igår var en hektisk dag. Hade jobbintervju kl 12. Fixade intervjun och börjar träningen inför jobbet den 22 april. Dock fick jag ett samtal från ett café idag som ville att jag skulle komma på intervju nästa vecka....vill hellre ha det jobbet än det jag fått, hahah jag är aldrig nöjd. Men men. Jag har iallafall ett jobb!
Fixade engelskt bankkonto igår, vilket inte alls var komplicerat. Trodde det skulle vara en hel operation, men gick på 30 minuter. Det börjar fixa sig nu och snart kan jag väl också förhoppningvis få en vardag med jobb som de andra har.
 
Idag är det en lugn fredag med musik, tv-serietittande och choklad.

We're different and the sameVaknade hyffsat tidigt idag. Fixade tvätt, städade och diskade. Nu väntar jag på att köket ska bli ledigt så jag kan äta tonfisk och sallad. Senare ska jag möta Jennie och Sofia och ikväll skype och champions league. Dessutom är det kanonväder.

Selfie ståendes i en soffa var något nytt, haha.

12 timmar i London och 5 timmar sömn på 24 timmar.

Det här är Hammersmith, London. Det är fint. Men när jag tog den här bilden var jag en trött, nervös flicka som letade efter Swedish School i London. Vaknade kl 02.20. Tvingade Oscar att följa med mig till bussen vilket han inte hade något emot. Dock slutade det med att han satt på bussen med mig till London kl 03.30. Stackare. Klockan 05.00 var vi framme och jag skulle vara i Hammersmith vid 7. En timme gick och jag tillät Oscar att åka tillbaka till Oxford och sova. Riktig gentleman som följde med till London, guldstjärna till honom...
Iallafall. Hittade skolan. Massor av svenska människor med fjällrävenryggsäckar, Dr Martens och dialekter från everywhere i Sverige. Man fick olika rum att gå till och jag hamnade i ett rum med 20 personer. Klockan 08.00 började provet och sen var det 7 timmar tortyr och huvudvärk. Var en trött och hungrig Bina som satte sig på tunnelbanan tillbaka till London Victoria och sprang till bussen som tog mig tillbaka till Oxford. Var hemma runt klockan 19.00 och dog typ i sängen. Oscar hade lagad Turkey och middagen var god. Vid 21.00 skulle mamman och hennes kompis umgås och Oscar och jag bestämde oss för att lämna dem och träffa tjejerna i city istället. Trött som en död fågel var jag. Knappt sovit något på 24 timmar. Det var en trevlig kväll trots att jag var trött och levde på överskottsenergi eller något.
Tror den här bilden visar rättvisa på hur trött jag faktiskt var....usch.
Har sovit massor nu. Känns skönt att högskoleprovet är över och nu ska jag lägga all energi på jobb jobb jobb. Önska mig lycka till. Puss.

You're crazy and I am out of my mind.

 
Igår köpte vi mini ben&jerry's bara för att Osc lovat mig glass. Dock smälte den lite väl mycket och glassen smakade mer pudding eller mousse än glass. Men den var ätbar ändå.
 
Imorgonnatt kommer jag sätta mig på en buss till London. Själv. Ska bli såååå tråkigt. Kl 07.00 ska jag vara på plats i Hammersmith och skriva högskoleprovet. PANG död åt det.

I tend to close the door.

Idag har varit en fin dag. Strålande sol, jobbintervju, parkhäng med tjejerna och en mysig promenad med Osc.
Nu ligger jag i soffan och fixar med Spotify. Oscar pluggar. Duktig påg.


RSS 2.0