Roadtrip till Stonehenge

Vig 3 igår åkte bestämde vi oss för en roadtrip till Stonehenge. Efter svängiga vägar och hög musik kom vi fram. Och det var stängt. Typiskt liksom? Hittade iallafall en liten väg in vid sidan om där vi stannade och fotograferade och jag invidge min polaroidkamera! Blev indisk mat efteråt och och filmmys hemma tills alla somnade.
 
 
 

Nyttig!

Klara färdiga GÅÅÅ. Dags för ett nyttigare liv. Åker dessutom till Sverige den 1 Feb så om ni vill ses, ta chansen! Ciaooooo!

Söndag

Städat huset idag. Tagit det lugnt och planerat veckan med Max och Osc i matväg. Det var allt.

15 Januari

Idag har det blåst, regnat och varit blå himmel. England är messed up. Drömmer mig bort till värme, sol och hav eller någon storstad. Kanske åker en sväng till London nästa vecka, vi får se. Spara pengar är viktigaste just nu.
 
Startade dagen med en gosig frukost, typ scones med russin och bär i, inte för att jag vanligtvis gillar frukt i bröd med detta var mums. Dessutom med hallonsylt blir det mesta godare, hehe. Den fina koppen fick jag av mor i julklapp och känner ni för att ge mig fler fina muminkoppar, feel free!
 
Har fixat lite saker med universite och jobb idag. Truth is att det tog ungefär hela dagen. Har så ont i benen, då jag gymmade med Barry och Max igår att jag knappt kan gå. Men jag visade iallafall dom att jag inte är svag, haha! Ska dit ikväll igen och skriva upp mig, då igår var gratis.
Nu ska jag äta något och titta Revenge som jag är så besatt i att jag snart blir tokig. Fast har man gjort något produktivt kan man alltid belöna sig efteråt som en klok pappa brukar säga!

det är med ett nytt liv...

Jag ska vara ärlig nu.
 
Jag lämnade Sverige mest för att försöka göra mig själv glad, någon jag inte riktigt var de senaste åren i Sverige. Mycket pågrund av vänner och familj. Men också pågrund av mig själv.
 
Trots att jag bor tillsammans med någon har jag mycket egentid som fått mig att fundera igenom mitt liv. Varför bor jag i England. Varför har jag väldigt mörka dagar och vissa överexponerade? Jag tror det beror på att jag känner för mycket. Jag blir för fast i personer, jag är villig att ge så mycket utan att begära något tillbaka.
 
Därför har jag valt att stänga ute saker som drar mig ner i ledsenhet och fokusera på det som lyfter mig. Jag har väntat länge nog för att kunna lyfta mig själv och gå vidare men tiden har kommit. 2015, du är mer än välkommen!

afternoon tea
RSS 2.0