Up all night

Thailand med Tanja. Kommer tillbaka om 3 veckor! Pusshaj!

Cause I got three little words, that I've always been dying to tell you

Vaknade vid halv 7 på strålande humör, brukar aldrig hända om jag inte fyller år, julafton osv. 10 över 8 var det prov på klimat och väder och gick helt ok för att ha börjat plugga dagen innan typ, hehe. Sen slutade vi, väldigt kort dag så att säga. Men skönt, har skrivit klart min krönika så nu ska Annapanna ta en titt på den.
Börjar dra ihop sig nu, Thailand på fredag. Är pank nu, hehe, nej men ah.
Börjar bli lite nervös också, men ah, det hör till!
Imorgon är jag "ledig" så dagen kommer bestå av plugg och packning!


'Cause all I need is the love you breathe. Put your lips on me and I can live under water!

Har inte så mycket att säga förutom att jag klippt mig. Har aldrig förr klippt mig hos en frisör som är så noggrann och som plattade håret. Ja, men det blev väl bra. Skönt att bli av med allt slitet. Idag är det också exakt en vecka tills jag beger mig mot Thailand med Tanja. Kommer bli superduper! :D
Helgen kommer bestå utav plugg - så jag slipper det på semestern.

Ciao!


.


Everybody loves you when you're six foot in the ground.


Typ mums. Typ usch. Typ starkt. Typ spännande. Typ vad är det här. Ungefär vad dessa små bönor smakar. Hihi. Lättroad - yep.

“But tomorrow may rain, so I'll follow the sun”

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Dör lite så snygga. Yesyes.

Söndag idag. Det är inte den tråkigaste dagen i veckan, men mycket nära. Imorgon börjar vi 8. Kul. Men jag överlever nog. Tänkt på det, det är bara några månader kvar sen tar jag studenten. Jag vet vad jag vill göra efter studenten, jag har skapat mitt liv i huvudet, jag vet precis hur jag vill ha det. Dock så blir det ju aldrig som man tänkt sig, så jag kommer hamna på gatan, nej skojar bara men åh, i mitt huvud är allt perfekt. Varför kan allt inte vara enkelt. Så enkelt som i filmer. Typiskt. Oj nu bara babblar jag, hehe.... hejsvej


You're my kryptonite You keep making me weak Yeah, frozen and can't breathe


Hehe, måste bara säga att detta är så bra. Varför är upp till er....;)

As he begins to raise his voice You lower yours and grant him one last choiceSådär, det får räcka. Bilder från London. Bilden med julgranen är där de spelade in Harry potter - Diagon Alley och det är Godric's svärd - det som användes i filmen. Kanonresa. Älskar London/England.

Am I retarded or am I just overjoyed

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Lite ögongodis sähär dagen innan sista skolterminen drar igång då. Är inte alls sugen på att börja igen. Men förhoppningsvis går denna terminen POFF-snabbt. Mycket som ska hända ju!
Om 16 dagar blir det värme i en världsdel jag aldrig varit i, ska bli mycket spännande!
Och bilder från London kommer så fort jag fått Annas och Tanjas bilder! :)

You can learn to fly and you can chase your dreams


Hejdär!
Nu är vi tillbaka i Sverige igen...dock inte våra väskor...kan ju bero på att vi var väldigt sena till flygplanet...kom till flygplatsen ungefär en halvtimme innan planet skulle lyfta...lyckat. Men aja, får hoppas att väskorna kommer till oss snart....
London var kanon. Älskar den staden...mhihi som ni kanske redan märkt. Trevligt folk som kallar en, dear, hun och darling, perfekta köer i affärerna och rulltrapporna...ehehe. Hann med ganska mycket - Oxford Street, Camden Town, Covent Garden, Hyde Park, Buckingham Palace, Big Ben, London Aquarium, Westminster Abbey osv...bilder kommer sen, promise :)
Nu ska jag sova, är jättetrött!

This is the way you left me, I'm not pretending.


Hemma från nyårs-firande i Göteboooorg. Var väldigt trevligt och fint.
Har nog packat ner allt nu, hoppas jag. Jag är redo inför London med Anna och Tanja. Åker imorgonbitti och kommer hem på söndag, don't miss me too much! Hehe. Mycket spännande väntar!

Och välkommen 2012, som sagt - du erbjuder mycket roligheter!

RSS 2.0