aldrig ska jag glömma dig

snygging, snygging, snygging!

Söndag. Svårt att komma upp imorse eftersom det var fest hos Mathilda igår, men jag kom upp, glad och "låtsas"pigg, huhu! Hade lovat syster att spela tennis med henne, så så blev det. En aning svårare än väntat och en aning jobbigare med solen stekandes, men det var skoj! I eftermiddags blev det golf, yes, en aktiv Bina minsann! Gick helt okej, kunde gått mycket mycket värre om man tänker på hur trött jag var...Nu ska det iallafall bli grillat, muuuuuuuuuums och imorgon åker Jag, Anna och Kaula upp till Göteborg (Where The Action Is) kommer hem på onsdag! Ska bli skojeliskojskoj!

when life gets dark

Midsommar redan?! Wupsiwupsi, snart är det julafton!
Har städat mitt rum väldigt noga och tagit ner massor av saker på väggarna, så nu är det alladeles för tomt! Typiskt. Men, efter London kommer det antagligen vara fullt igen!



Look me in the eyes, there's so much that we could share, share


Tjooo!
Som sagt, bloggen uppdateras inte lika mycket längre. Men ni kan ju titta på videon ovanför. Jag blir så glad varje gång! Åh!
Snart är det midsommar, sheiiiiisse, tiden rinner iväg!
puss haj

Grattis till världens bästa pappa som fyller år idag!

Got lost in your eyes I never really had a chance, My mistake, I didn't know,


Vilket väder. Ganska mysigt måste jag säga! Denna dagen bjuder väl inte på så mycket förutom att jag ska träffa Victoria ikväll, alltid trevligt! Igår var jag på bio. Trevligt. Fast & Furious 5 var mycket mycket bättre än väntat, me likkkke a lot!


the way you make me feel



Efter 7 år lyckas han göra mig lika glad fortfarande, trots att det bara är lite text! Jissesss. Den mannen alltså!
& Annapanna, 3 städer vi måste pricka in på vår roadtrip! Fast dom var ganska självklara, ellerhur ;)!

Right now I feel invisible to you, like I'm not real


Det roliga med denna datorn är att här finns massor av gamla bilder! Tror denna är från 2009...hade helt glömt bort att den fanns ...xD
Nu ska jag spela biljard med pappa, köra tilll perstorp och träna lite och övningsköra! hejjjj

the reason why I smile is you

Jag tittade lite på gamla bilder. Vilken tuffing jag är, med jeansjacka och jeans! Haha. Hittade massor fina bilder, vissa har man inget minne ifrån alls och vissa har man, helt sjukt att man varit så liten! & om mindre ä en månad fyller jag 18 år. Herregud.


turn around and make it all right



Nu hänger jag inte med. Nekat kakor? Jag tycker ju om kakor...weird.

Måste också berätta att igårkväll tittade jag på Fem, ni vet den engelska serien (baserad på böcker av Enid Blyton)...och jag drack te till. Hur engelskt kan det bli. Åh, mysssspyssss!
Skulle bara berätta det, nu ska jag fortsätta ha lov!



wave your hands up in the air

day 09 – a song that you can dance to

Detta kan bli svårt, eftersom jag inte tycker om att dansa. Men, hmm....dansa kan man ju göra på många olika sätt. Därför väljer jag en sång som jag lärde mig dansen till för några år sedan....hemskt yes I know...menmen!


you stole my heart, and you're the one to blame



Okej. Jag ska inte ljuga. Jag kan inte låta bli att tycka om henne och hennes musik!

And it hits me like a tidal wave

Detta blir nog det sista blogginlägget från skoldatorn. Den ska in imorgon. Antagligen bara jag som kommer märka av det. Eller kanske ni också, eftersom jag inte kommer att blogga lika ofta nu. Men jaja, sånt är livet. Nu har jag lämnat in uppsatsen på 25 sidor så nu har jag sommarlov på riktigt! Ska bli en kul sommar med midsommar, where the action is, 18 år, London, Helsingborgsfestivalen + massor av annat skoj! :) Nu kan jag äntligen bara ta det lugnt! S.K.Ö.N.T


sommartider hejhej


Varför befinner man inte sig i LA för tillfället?! Perfekt väder! Åh. Nu ska jag skriva det sista på samhällsuppsatsen, lämna in den och ha sommarlov på riktigt! Shooohej!

a drop in the ocean


Bajs. Nu är jag inte på humör. Jag vill inte lämna in datorn. Förlåt, nu kanske jag låter som en facebooknörd eller datornörd, men näää, usch på vissa personer alltså!!
Okej, min första sommarlovsdag har varit trevlig också! :) Blev Väla med Anna och Tanjaaaa. Alltid trevligt att träffa dom plupparna. Blev ett linne som jag kollade på i Stockholm, men köpte nu, hihi. Tanja köpte kläder inför hennes Thailandresa, buu jag är avundsjuk! Anna däremot, vad köpte hon? Just det skolsaker, när vi nyss börjat lovet...oook nä men du är duktig Anna! :)
När jag kom hem blev det grillat och fick träffa syster igen. Hon berättade om sin New Yorkresa, kul att höra :) Har (faktiskt) saknat henne....höhö!

Nu ska jag sova. Det behövs, mina ögon väger 10 ton känns det som! Natt

Vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli med bad och sol och jordgubbar och glass

Nu är det sommarlov. Tvåan är slut och jag börjar sista året på gymnasiet efter sommaren. Galet. Vad händer sen? Fick frågan av min klassföreståndare...mitt svar var att flytta från Skåne och resa. Antagligen kommer det bli helt annorlunda eftersom det aldrig blir som man tänkt sig...men nästa sommar ska jag iallafall vara Au Pair någonstans i världen.

Efter avslutningen drog vi till Ebbas och fikade (Tove, Anna & Tanja)...åt världens mäktigaste brownie, gaah, men den var god, hihi och det är alltid trevligt att umgås med fina vänner!

Desssssutom fick jag ett biopresentkort idag av skolan. De delade ut 5 diplom och jag fick ett för min positiva inställning och goda kamratskap....ha ha...ja men bio är aldrig fel :D!

Snart åker vi och firar några studenter,

sooooooooooommarlov, ohyes!


Between a Rock and a Hard Place

Hej!

Imorgon är det skolavslutning. Skönt. Idag ska klassen ut och äta, ska bli trevligt!
Kan passa på att tipsa om en film jag såg med pappa häromdagen, om man är rädd för blod är det kanske ingen höjdare att se, men jag gillade den. Den var bra gjord och James Franco är en duktig skådespelare. Tänk att det fakiskt har hänt på riktigt det som filmen handlar om.....; )

And I can see you years from now in a bar, talking over a football game

Tja allesammans!

Vet ni vad jag gör? Nej....jag pluggar. Chockade ni blev nu, det vet jag. . . höhö! Nej, men seriöst. Sista rycket. Imorgon ska skiten in och även datorn. Sadface. Vill inte lämna in den! Blir en datorlös sommar iår! Huuuuh? Hur ska jag klara detta? Jaja, det löser sig nog.

Snart är det sommarlov, kan knappt fatta att tvåan redan är slut. Det har nog varit ett utav de kämpigaste åren i mitt liv, 8an var värre dock, men det var pga av andra skäl, inte plugget.

Sommmmmmmmaaaaaaaaaar = London = Glad Sabina!

Nu ska jag fortsätta med allt viktigt. Kan ju meddela att jag såg matchen igår, tänk om Zlatan hade fått sitta på bänken hela matchen, då hade det sett annorlunda ut!

pusssss


in every step we take

Tjooo!

Har nyss sett lite på 127 hours med pappa. Ska se resten en annan dag. Idag har jag varit ganska duktig med plugget, samhälle och matte, yepyep. Inatt visas MTV movie awards och jag har satt den på inspelning. Myspys. Imorgon blir det golf med nilsson. Ska bli kul att komma ut på golfbanan. Just det. Nu är min kära syster i New York, inte alls avis eller sååååå...hehe.

Nej. Jag tycker vi kan skippa denna sista veckan i skolan och bara ha lov, dock är vi lediga imorgon...och om jag inte varit så klumpig och skjutit upp min uppsats kunde jag ha haft lov nu....men icke...jaja pusshaj!


Nu rodnar solen i fönstren på Söder och Norr Mälarstrand


.......massor av fler, orkar inte. Kommer upp få facebook sen :). Bilderna är blandade från min kamera, annas och tanjas. just so you know! Det var mycket mycket trevligt! Ta mig tillbaka!

the smell of sea and sun tan lotion


24 år. Grattis till Darin. Tiden rinner iväg. Tänk när han var 17 år. Herregud!
Nu ska jag käka och sen ska jag åka till Tanja! :)

Piece by piece we fall apart with every beat slows down my heart


Shoooo!
Hemma från skolan idag. Vilket jag kommer vara fram till tisdag nästa vecka eftersom det är massa röda dagar osv...men det är skönt. Ska koncentrera mig på min uppsats så jag får klart den, snart är det sommarlov. Kan inte fatta att det redan är den 1 juni. Sommar? Det var ju nyss snö på marken?! Jaja, härligt är det! Imorgon ska vi till Tanja och ha filmkväll typ och äta B&J...mmmmhmmmums! Trevligt!
Nu ska jag fortsätta göra viktiga saker, typiskt. pussss

RSS 2.0