Is it wrong that I'm gonna be having the time of my life?


Tjooo!
Idag har varit en bra dag! Högskoleprovet är avklarat för den här gången, inte alls så farlig som jag trodde, nästan lite kul. Trevlig med Kaula och Anna också! Blev en lång dag och nu ikväll har vi firat Marika och bara haft trevligt!
Imorgon tvingar familjen med mig till gymmet, antar att de vill mitt bästa haha!
Hoppas ni mår finfint! :)

The moon is on my side I have no reason to run

Historiauppsatsen är inlämnad och jag har påsklov. Wiihay! Skönt.
Igår fixade jag mig en studentklänning, riktigt nice. Balklänning och studentklänning - check!
Pratade med syon i skolan idag och fick med mig en hög papper hem. Det känns bra, fick lite mer koll på vad som väntar i framtiden och det känns som sagt riktigt bra! Längtar så otroligt tills vi tar studenten, vill härifrån. Men ah, kommer ju sakna många också. Men det behöver ju inte liksom vara slutet...jaja. Imorgon ska jag iallafall in till Helsingborg och göra högskoleprovet, mohaha spännande!
Yes, that's it. Ha det braaa!

Speaking words of wisdom, let it be


storyteller hang on every word.En utav världens finaste män. Lyssna och njut.

Well I'm undercover, you can drop that bomb It's a little too late cause I'm already gone.

 

(bild från tumblr)

 


Honestly I don't care
What does it matter to you now?


Tänkte först lägga in en bild på mig, men sen kom jag ju på vad som är perfekt. En bild på mig och min syster. You know why? No? Hon blir tant idag. Eller ja, hon kommer ju alltid vara tant så länge hon är äldre än mig. Men ah, 23 blir hon så GRATTIS bästa syster du! :) Hoppas du har haft en jättebra dag, så ses vi snart och då ska du få presenter hihi!

Idag har vi hälsat på "släkt" och deras 3-åriga dotter är adorable. Hon tycker om oliver och ost. Haha, så söt.
Ikväll har jag fått en överdos av engelska dialekter. Irländska är ju också fint faktiskt.  Tittade på The Voice Uk nu ikväll och "coacherna" var Jessie J, Tom Jones, Will I Am och Danny (sångaren i The Script). Varför är allt mycket bättre på engelska? Kul show. Mycket roande!

 


My future.


Don't Look Back In Anger I Heard You Say

Nu kommer jag låta tjatig igen men aw, that's me. Varför bor jag inte i London? Sam Beeton är ute på turné med Charlie Simpson från ah ni minns väl Busted? ;) Åh, hade så jättemegagärna velat vara där. Menmen, fungerar ju inte riktigt i och med att jag bor i Sverige.
Det är också förbjudet att skriva Beaton...titta på videoklippet and you see why. Och mannen har fina glasögon!


Vi som alltid trycks ned trots att vi ställer upp Bara ställ er upp, bara ställ er uppLite blandade bilder på hur mina senaste dagar har sett ut. Var dessutom och fixade balklänning idag, så japp - nu är det fixat!
Idag var det riktigt fint väder. Det var blå himmel med vita moln och det luktade gott i luften! Nu ikväll har jag ätit langos, men inte så gott som jag hoppats på, fick vitlökssås istället för gräddfil :(
Har nyss tittat klar på ett avsnitt av Frozen Planet - awawaw kan någon ge mig en isbjörnsunge eller en pingvinunge ELLER en liten vargunge awawaw dör så söta! :D
Ingen skola imorgon, men pluggplugg ändå! Tjoooo

<3


He is back on trackFina människa!

-


Solresor.se

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Puff, the magic dragon lived by the sea


Eftersom jag inte har något kul att skriva om då min dag endast bestått av gym och skolarbete tänkte jag berätta min dröm för er som jag hade inatt.

Jag befann mig i ett litet samhälle någonstans mitt ute på en åker - tänk er hur samhällena och landskapen såg ut på medeltiden, ungefär där befann jag mig. Alldeles ensam, eller där var människor men inga jag kände. Jag minns att jag satt på en stor sten mitt inne i samhället och tittade på folk. Det roliga är att min lila fjällrävenväska var allt jag hade och i den hade jag mobil och dator.  Där satt jag. Sedan hördes det ett vrål under marken och stenen välte och jag ramlade ner i en grotta typ och möttes av två blåa ögon och två jättenäsborrar - en drake. Draken flyg upp ifrån där jag hade ramlat ner och jag hörde skrik. När jag kommit upp igen såg jag springande människor överallt och jag fick panik och började också springa. Väl på säker mark kom jag på att jag glömt min väska och jag började gråta. (ehm?) Jag bestämde mig för att springa tillbaka och hämta den och en man gjorde fälleben på mig och sa att om jag stack dit skulle jag dö....men jag ville inte lämna min väska. Jag sprang, sprang och tillsist såg jag min väska, tog tag i den och vände om och sprang rakt in i drakens mun. *vakna*

Ja. Det var ett äventyr. Tycker om när man kommer ihåg sina drömmar, inte så ofta jag gör det. Ni som känner mig förstår nog var lite av inspirationen har kommit ifrån....men brukar inte drakar ha gula ögon? Well, det är roligt att drömma!

tjoo!

..When we were in school Listening to grown ups Didn't learn a thing

Image and video hosting by TinyPic

Min söndag. Typ.

Bleeding from the head and from the heart
Mina tre favoriter. Darinvideon är filmad av mig.

Let's get right to this point, right to this, right to this point, right to this...

Yes, Stockholm var nice. Skönt att komma bort från allt. Jag älskar Stockholm, det är så mysigt och fint! Hann med ganska mycket - shopping (dock hittade vi ingeting), hälsa på släktingar till Tanja och dessutom konserten på kvällen som ehm Tanja inte fick följa med in på för hon var för liten, hahahahahah. Nej det var inte kul, det var synd. :( Som tur är är hon ju inget jättefan direkt så det löste sig!
Iallafal - insläpp var halv 8 och konserten började 9 - innan man gick in var man tvungen att ställa upp på bild (försökte smått springa förbi, men blev stoppad...bild nedan). Bilden ligger nu på Universal Music Swedens facebooksida....yes....wellwell...kan också säga att även Kenza och Måns Zelmerlöw var och såg på Darin...så det märktes att det var en exklusiv spelning som dessutom filmades. Jaja, vid 9 kom Darin upp på scen, lika glad som alltid och lika snygg som alltid och körde ca 6 låtar varav två från de kommande albumet. Han körde en ny som jag i början tyckte var lite sådär, men efter att ha lyssnat på den om och om igen tror jag den kommer bli jättebra på albumet! Efteråt kom han ut och tog bilder med fansen och aw - fina människa. Han kom ihåg mig och sa - ända nere från Skåne, right? Haha, awh. Världens finaste idol man har. Okej, nu är jag lite smått sådär galen som jag alltid blir när jag sett och träffat Darin så kan lugna ner mig och avsluta med ett ord - underbart!
(Tack Tanne för att du följde med, meannssssss alooott!)


I'm looking like power cause I know how to hide. The scars and the hours I pretend to be fine


Jaha. Då blir det endast 2 skoldagar denna veckan då. Trevligt. Det är ju såhär att jag har vunnit biljetter till en konsert (exklusiv) (Darin) så därför drar jag upp til Stockholm tidigt imorgonbitti - drar med mig Tanja också! Kommer bli sjukt najs! Detta var väldigt oväntat och oplanerat....

Why don't you like me


Finns det något härligare?

Romeo, save me, I've been feeling so alone. I keep waiting for you but you never come.


RSS 2.0