My head's under water but I'm breathing fine

Det här är en bild som är tagen ungefär 12 månader sedan. Jag var glad att jag lyckats komma till en bra aupairfamilj i en fin stad. Jag spenderade 4-5 månader där och jag hade planerat att jag skulle plugga på universitet till hösten.
 
Den här bilden är tagen för några timmar sedan. 1 år har gått och nu sitter jag här i Oxford igen med min pojkväns tröja i hans boende. Vem hade kunnat tro det? Men som ni vet som testade jag ju faktiskt universitetlivet i några månader. Man hinner med ganska mycket på 12 månader och det blir inte alltid som planerat. Ibland blir det bättre och ibland sämre. Men just nu känns det som jag är på rätt plats i livet. Får se vart jag befinner mig om ett år. Stockholm? Oxford?
 
 
 

Kvällstid.

Just nu sitter jag i soffan själv med laptopen i knäet, hörlurar i öronen och Bear Grylls på tvn. Oscar sitter i sängen med sin laptop och skrattar. Jag tror han tittar på någon serie. Innan ikväll tittade vi på The Woman In Black. Den var lite sådär obehaglig och läskig. Men kändes bättre när jag kunde gömma mig bakom någon.
 
Helgen var bra. I veckan har jag ganska mycket att göra. Det var det. Hejdå.

Onsdagsmys

Kom nyss hem från Jennie och Sofia. Hade en trevlig kväll med hårfärgning, sminkning, vin, choklad, toast och katter. Annars har vi gått rundor i stan och jag spenderade en timme med Oscars mamma på naturhistoriska museet här i Oxford. Då hon gärna ville att någon mer vuxen skulle vara med eftersom hon har hand om två barn.
För tillfället pluggar Oscar och jag bloggar. Ska in på jobbintervju imorgon. Natti.

Storhandlat.

Vi skulle storhandla idag. Klockan 9 på kvällen begav vi oss. Nu är vi äntligen hemma. Vill sova och äta. Hejdå!JAG LEVER!

 
Hej och förlåt. Nu har jag äntligen internet igen och kan blogga. Ni som följer mig på instagram binanas har ju lite koll på vad som händer i mitt liv. Jag har dragit på mig en rejäl förkylning vilket suger ganska rejält.  Försöker smitta Osc, vilket går åt skogen, han verkar immun.  Ja, jag är elak, men han förtjänar en förkylning haha!
 
Har träffat många nya trevliga människor och även kompisar från förra året! Det känns skönt att vara i England. Det som suger extra mycket (mer än förkylningen) är att jag fortfarande inte har ett jobb...men skam den som ger sig!
 
Nu ska jag tvinga Osc att göra mat till mig då det är synd om mig. Hejsvejs! Hörs snart, lovar. Med fler bilder!
 

Fredag

Vaknar på morgonen till fågelkvitter. Det är vår i Oxford. Fina japanskliknande träd blommar mitt i staden bland gamla byggnader, fina cafées och gamla pubar. Älskar den här staden så enormt mycket.
Igår fick jag träffa Jennie, hon jobbar för fullt så har inte hunnit träffa henne innan i veckan. Själv söker jag jobb som en galning och jag antar att någon gång måste jag få napp. Alla runt omkring är väldigt hjälpsamma, vilket känns skönt.
Idag är det fredag. Har inte mycket planer förutom att Oscar jobbar till 2 och sen ledig några timmar och sen jobb igen. En vän ska åka tillbaka till Spanien nästa vecka, vet inte om vi ska träffa honom ikväll. Hur som helst. Jag är i Oxford och jag älskar det. Hejsvejs!
 

Framme!

Sådär. nu är jag framme. Efter många timmars väntande. Oscar mötte mig med en stor, varm och gosig kram. Var väldigt behövligt. Åkte hem till honom och senare på kvällen bjöd hans mamma oss på Nandos. Mums. Idag vaknade vi runt 7. Har knappt sovit. Har varit jättevarmt. Oscar sover med två täcken....Annars då? jo, jag var på jobbintervju. Cyklade dit på Oscars grannes cykel. Cyklade längst en fin å, med fina engelska hus och båtar. Dock stötte jag på en stor vattenpöl omringad av geggamojja och lera. Och med min tur så hamnade jag såklart i geggamojjan och var tvungen att gå i vattenpölen för att få bort all lera. LYCKAT. Intervjun gick bra, men känns inte direkt rätt väl på plats, så jag letar helt enkelt vidare.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen. Hejsvejs!

Oxford nästa!

 
Idag är det sista dagen hemma. Ska packa det sista och kolla upp tåg till flygplatsen imorgon. Veckan har gått otroligt segt och jag slits mellan att vara nervös och inte nervös. Men det kommer bli bra. Om inte, så löser man det så att det blir bra, inte sant?
Imorgon vid 6-tiden på kvällen rullar bussen in på bussstationen i Oxford och där möter Oscar mig. Känns bra och nervöst att få se honom igen då senast var ju i november (om man inte räknar de tusentals gånger vi har skypat, hehe). Den här gången är det tänkt att jag ska stanna längre än min aupair-tid och jobba på ett riktigare jobb om man säger så. Hoppas att jag kan få något jobb så fort som möjligt. Detta blir sista inlägget från Sverige, och nästa gång jag bloggar så kommer jag med en rejäl uppdatering om läget osv!
 
Ciaooooooooo

RSS 2.0