The Boxer.

 
Jag antar att jag kommer bli avundsjuk på syster min om hon faktiskt får höra just detta när hon ser dem live i april nästa år.  Mumford & Sons + Simon & Garfunkel-låt = örongodis.

And when I fell hard, you took a step back.

 
Oboy.
Lost.
Gym.
Pasta Carbonara.
Lost.
Oboy.

But I fear, that you're only telling me what I want to hear.

 

It's getting harder to pretend and I'm not coming back around again.

 
Det här är då mammas spegel i hennes lägenhet, haha. Vad gör man inte när man har tråkigt liksom?
Heldag på väla/ikea med mor idag. Hittade mycket fint till henne och även kjol, ni kan nog gissa vilken färg, och en fin spetströja. Flickigt och bra.
Gillar dock inte att nästan varenda butik spelar julmusik. INTE REDAN.
Btw, såg den sista twilight-filmen igår med Anna. Jag säger bara nej. Fyuschochnä. Hemsk. Man gör inte så Bina först håller på att dö och sen börja gråta. Fyskäms. Men nä, inte direkt twilight-fan så att säga.
Har tränat fettet idag, eller förhoppningsvis muskler. Alltid trevlig att göra en tisdagkväll.
Ska jag kanske säga god jul?

Griffith Observatory.

 
Slutet på dagen i LA. Körde upp till Griffith Observatory  där vi fick se Hollywood-skylten ännu närmre och dessutom en fantastisk utsikt över Los Angeles. Det var något utav det finaste jag sett i hela mitt liv.
Dagen i Los Angeles var perfekt. Hann med det mesta, även om det finns mycket mer att se, men man ska väl spara lite till nästa gång, right?
Lämnar snart Californien, men inte riktigt än. Stay tuuuuned!

Sure as the setting sun. You can't trust just anyone.

 
Mina Dr Martens jag köpte i Usa. Jag är typ kär i dom. Vinröda och fina, hihi!
Idag har jag tittat på Lost, ovanligt. Men den här gången tittade pappa med mig. Det faktum att jag är på sista säsongen och han förstår ingeting är ju roligt, haha.
Imorgon ska jag gymma och sen bli fet på bio med Anna. Ni kan ju gissa vilken film.
 

Nånstans mellan kärlek och hat det hände, mitt hjärta trilla tillbaks.

 
Jag vet inte vad jag ska säga. Jag har ingen aning. Därför får ni en fin bild på en fin människa och sen kan ni få en kram också. KRAM.

For every step I take the road just seems longer. Like in a box, I'm not getting out.

 
Tjaaa. Igår var jag som sagt i Danmark med Anna. Tivolis julmarknad. Ojojojoj vad myspysigt.
Vi gick rundor i en evighet i Köpenhamn för att hitta ett ställe att äta på, var sugna på pizza, men icke. Slutade med att vi åt sushi. Mums. Varken jag eller Anna är så värst smidiga att äta med pinnar så slutade med att vi åt sushi med händerna.
Dagen bestod av polkagris, te/varm choklad, massor av lampor, julmusik, sitta på en iskall bänk och titta på folk och bäbisar och att ha allmänt skoj. Aw. Fintfintfint.
 

People tell me that I just daydream and waste my time.

 
Peace.
Idag är en bra dag, det kan jag känna i tårna. Ska till Danmark med Anna på julmarknaden på Tivoli. Mys, lite tidigt maybe, men vadååååå dååå?
Solen skiner och det är blå himmel. Solen bländar mig och glasögonorm som jag är så ser jag knappt något.
Men det gör ingenting, jag är glad ändå. En sån bra dag idag ni vet, glad bina.
Dessutom är det fredag, och även om dagarna inte direkt spelar någon roll för mig nu efter jag tagit studenten så är det alltid lite extra mysigt med fredagar.
Hoppas ni också får en bra freeeedag, puss!

Beverly Hills.

 
Beverly Hills. Hur sjukt är det? Att köra runt där och titta på alla extremt lyxiga och stora hus med dyra bilar på uppfarten? Vi körde rundor där ett tag och bara kollade. Människor som tränade/var ute och gick med hunden, fina träd/palmer osv... kändes som ett väldigt avskilt område, ett tyst och vackert område... gud, där vill jag bo när jag blir stor, hihihihihihieihi....såg ju verkligen ut som på film/tv.
Los Angeles-dagen är inte över, så stay tuneeeed.

'Cause all I need is the love you breathe.

 
Slutpratat om fotboll för idag. Är fortfarande lite upprörd.....
Åkte till Ikea och väla idag. Gick smått vilse på Ikea, skulle hitta genvägarna, men som alltid...fail.
Hämtade sen två fotografier som vi fått inramade på Gallerix, extremt dyrt, herregud... 2 inramningar för 3000kr?! Galet. Men fint blev det.
Här är Mikas nya video. Videon är så konstnärlig och vacker, precis som mannen själv. Tummen upp.

Di Matteo sparkas.

 
 
Okej, nu kommer ett sånt där fotbollsinlägg.
Igår spelade Chelsea mot Juventus i Turin och förlorade, rejält. Alltid tråkigt att se, men Juventus var riktigt bra.
Idag läser jag att tränaren för Chelsea, Roberto Di Matteo har fått sparken. Seriöst? Roberto ledde dom till en Champions League-seger och en sjunde FA Cup-titel och nu sparkas han efter ungefär 6 månader. Låter ju vettigt.......GAH. Och nu pratar alla om att den enda vettiga förklaringen är att bossen för Chelsea har gjort en deal med Pep Guardiola. Man sparkar inte Di Matteo så där bara? Upprörd Bina.
Okej, så nu läser jag att det antagligen blir Rafa Benitez som ersätter Di Matteo...ja vi får la se...
 
(tydligen ska en del till att han sparkas vara att han valde att sätta Torres på bänken, vilken inte Abramovich (bossen) gillade. Di Matteo skyller på sig själv, att han valde fel startelva...)

Santa Monica och Venice Beach.

 
Santa Monica. Vad vackert det var där. Stranden var enorm med massor av skejtare, joggare, hundar och människor med muskler som berg. Kändes coolt att vara där iochmed att det är en strand som många kändisar brukar vara vid. Piren var mysig med massa turister och LA-bor. Verkligen ett ställe man måste besöka om man ska till LA.
Sista bilden är från gatan längs Venice Beach, en annan jättepopulär strand. Stannade mest där för att ta några fotografier eftersom den påminde ganska mycket om Santa Monica Beach.
Men vår dag i LA är inte slut än...så fortsättning följer...

Du har väckt upp det jag trott var dött.

 
Bild från York, England under tågluffen. Var verkligen ensåndär jättemysig stad. Vi fick se hela staden under en kväll kändes det som, eftersom vi letade boende i två till tre timmar tror jag det var...alla var antingen upptagna, dyra eller stängda. Tillslut hittade vi ett. Gubben tyckte synd om oss och sänkte priset enormt och vi fick ett utav de finaste rummen på hela luffen. Ohyea!

A thousand miles seems pretty far but they've got planes and trains and cars.

 
Hahahhaa, tittade igenom gamla bilder och hittade den här. Den är från 2008. Jag, Anna och Hanna skulle se Idolerna i Burlöv. Vi var jätteglada, fick krama dom och autografer osv, lämnade dessutom mitt brev till Karin Da Silva som sedan lämnade det till Peter Jihde... haha. Hela dagen var jätterolig, tills jag såg på korten att jag haft gylfen öppen hela dagen så att min rosa fina trosor synts. Hell yea. Lyckat. Därmed bilden. Liten som jag är fick jag låna Hannas jacka eftersom den täckte gylfpartiet, eftersom hon var (är) längre än mig... gylfen var sönder och jag lekte emo på golvet medan Hanna och Anna försökte muntra upp mig. Kan ju också säga att Annas systemkamera gick isönder samma dag.... ensåndär dag man både vill glömma och komma ihåg. Usch!

Inte påmålad och falsk som andra.

Darin%20-%20Astrologen
 
Det här var så fint att jag satt och log stort och jag fick gåshud. Lätt favoriten hittills. Hör ni inte hur fin röst människan har och vilken känsla han sjunger med?! Och när han sjunger refrängen, DÖD.

Hollywood, Walk Of Fame, NCIS, Chinese Theatre...

 
Blev en heldag i Los Angeles, tog ca 1timme och 30 min att köra in dit från var vi bodde. Började på det mest "kända", dvs hollywood-skylten, Hollywood Boulevard, Walk Of Fame, Chinese Theatre och lite annat smått och gott. Det var helt overkligt att stå där och titta på den kända Hollywood-skylten. Sjukt. Att gå på Walk Of Fame var också en upplevelse! Såg bla Johnny Depps, Queens, Elton Johns, Britney Spears, Marilyn Monroes och till Marikas förtjusning Nalle Puhs stjärnor. The Beatles och James Deans stjärnor låg på tvärgator så fick inte se dom! Men nästa gång så! Finns ju runt 4200 stjärnor så ah...
När vi vandrade runt i Hollywood såg vi massor med kameror och människor och det visade sig vara en film-inspelning. Riktigt coolt, hade ju dock varit coolare om det hade varit någon serie man följer, men ändå!
Köpte en tröja inne på Hard Rock Café, sa det innan vi åkte att det var ett måste. Ska jag ha en ska där stå Los Angeles.
Åt världens godast macka mitt i Hollywood, med avocado och lax tror jag, himmelsk! Den slår BLT i Thailand, konstigt nog.
Yeah, men dagen i Los Angeles tog inte slut där, icke. Finns mycket mer jag kommer bjuda på så snart som möjligt så glöm inte att kika in!
 

You could go the distance. You could run the mile. You could walk straight through hell with a smile.

 
Jag saknar detta något enormt mycket. Snö, norra Sverige, stuga, snowboard, att klä på sig alla hundra lager av kläder och att sitta i en lift och titta ut över landskapet. Uh, ta mig dit tack.
Började dagen med at titta på stugor, julmarknader och annat juligt och vintrigt. Behöver vinter nu. November är så tråkig. Behöver julgran, pepparkakor, julmysig, lussebullar, julkalender tidigt på morgonen och snö.
 
Hade konstigaste drömmen innat. Jag och några utav mina kompisar bodde på hotell i typ Monte Carlo. I receptionen stod där att man kunde få se Michael Jacksons döda kropp. Vi gick och pratade med personerna som höll i det och kravet var att man skulle simma antal varv runt hotellet (som hade en vattengrav runt sig) som det kostade. Ett varv var 10 $ och det kostade 75$... så vi började simma... efter kanske 3 varv vaknade jag. What? Varför? Och dollar i Monte Carlo, yeye låter rimligt. Och varför skulle jag vilja se hans döda kropp?!

Melodies are so far my best friend.


I'm gonna walk all over you.

 
Började dagen med att få ett trevligt mejl, inte varje dag det händer!
Annars har jag varit i Ullared med Anna, Tanja Tove och Michelle. Var mycket skoj. Handlade mest träningskläder. Byxor, tröja och sport-bh för lite under 200:-, inte illa. Åt en munk, den var god. Jag älskar munkar. Jag ska bli munkbagare.
Nu ikväll har jag krängt tzatsiki, (måste titta på Tzatsiki, morsan och polisen snart, aw nostalgi) pappa tittade på mig konstigt när jag la upp den på min tallrik... uhuhu det är gott juuu!
Jag tittade på Lost, beroende som jag är, också. Och drack te. Du underbara te.
Nu ska jag snart nanna och imorgon blir det träning!
Puuuuuusss

Like the colors in autumn, so bright just before they lose it all.

 
Hallå där!
Har äntligen hittat felet och kan nu svara på kommentarerna, wohooo! Inte för att jag får särskilt många men eheh, ni fattar.
Idag har jag gymmat, ich bin a good Bina. Tränaträna. Jag har hittat högskolor jag vill gå på och jag har dessutom skickat ansökningar till lite au pair familjer. Yes, så det är bara att hålla tummarna och söka så fort jag hittar något trevligt. Efter mitt förra inlägg kände jag att jag eh borde sätta igång liksom, har även varit på arbetsförmedlingen, de ni. Bina har gjort mycket vettigt idag, så kom inte och säg annat.
Ska förbereda tea i min vackra kopp nu och se fotbollen. Sverige - England, wihioihohiio, lite kluven, vilka ska man heja på... Chelsea-spelare spelar ju liksom för England, uh sen diggar jag ju Zlatan, han är nice. Yeye, vi får la se.

Världens finaste Humphrey.

 
"När jag blir stor vill jag bli delfinskötare, glassbilsförare och sån som provsmakar godis innan det ska säljas."
Så lät det när jag var liten. Och herregud vad jag önskar att man bara kunde säga vad man ville bli så blev man det, utan några konstigheter.
19 år. Förvirrad. Vad vill jag göra i livet? Jag vet exakt vad jag vill göra i livet. Jag vill jobba på ett resemagasin, resa rundor och skriva artiklar om ställen runt omkring i världen. Förvirringen ligger i HUR jag ska nå dit. Hur ska jag leva mitt liv för att komma dit. Bläh, fy och usch på allting just nu. Orkar inte. Vill lägga mig ner i en korg som min katt och bara sova dagarna förbi, men det är det jag absolut inte får göra. Hjälp.
 

But on a Wednesday in a cafe I watched it begin again.

 
DÖD. Hur snygg kan människan vara?
Hur har er dag varit? Min har varit sådär, men aja, får stå ut med sådana dagar också ibland.
Shoppat med far på Väla bla eller ja han shoppade rättare sagt...själv är jag pank och sparar pengar. Men så går det när man vill se världen och gå på konserter och är arbetslös, men jag menar... jag kommer ju inte vara pank hela mitt liv och jag är väldigt tacksam över att ha tak över huvudet och mat på bordet, inte alla som har det liksom. Så på det viset är jag liksom inte pank, utan jag har bara inga pengar att spendera på saker....whatever.
Ska kränga beasås nu ikväll tänkte jag. Tjoooo!

But I'll try to cut you out of my life, just as you cut me out of yours.

Idag är det fars dag. Satte klockan på 07.15 och fixade frukost och kaffe på sängen till pappa. Fick choklad och trisslotter av Marika och mig. 60kr rikare blev han, eller ja 2 trisslotter rikare...heheh...
Igårkväll träffade jag Mathilda, nice som vanligt! Tittade på Love Actually, uh ont i hjärtat får man av den filmen, så fin! Ben & Jerry's blev det såklart också!
Ha en trevlig dag och var snäll mot era små pappor! ;)

I know you're no good but you're stuck in my brain.

 
En utav de charmigaste britterna ever, tror jag.

So let's set the world on fire.

 
Bild från USA, världens bästa, godaste och underbaraste glass.
Är hemma efter 5 timmar i bil, stop på Max och världens bästa pizzeria i Värnamo.
Blev te och kaka ikväll och nu avslutar jag dagen, trött och nyduschad, perfekt. Dessutom spelas Darin's en apa som liknar dig på radion. Ganska nice. Tjoooo. Oh, nu spelar dom We Are Young med Fun. Två bra låtar i rad på radion, händer inte ofta...

I Avesta, långt borta från Skåne. Tack gud.

 
Oj, vad jag är ruulig nu, bilder på mig själv... nä men jag vet inte... vill ni hellre ha bilder på min teoribok ( Annas teoribok så säg till)
Ah, haiii. Lyckats få internet via mobil, lyckades dock glömma mobilladdare hemma, gr8. Men som tur är så har tekniken en sån magisk magi att jag lyckades ladda mobilen via datorn, heheehe.
Nu är vi hos farmor, hon fyller år idag, hela 89 år, de ni! Grattis till henne! Fick fin choklad och ljus som doftar jul av mig och pappa.
Dom är och handlar nu så jag är själv i lägenheten, pappa tyckte jag skulle låta bli internet och plugga teori istället, eheh men ni vet hur jag är....oops. Nä, men ah.
Imorgon åker vi hem, väldigt trevligt att komma uppåt i landet och slippa skånskan lite...ikväll blir det resturang och nu ska jag fortsätta plugga, duktig Bina ni vet...

från bilen.

tja. 
Sitter i bilen. Har nyss varit och kissat på donken lite innan Örebro. Skönt ni vet. jaja. pratar med pappa om allting från resor till böcker medan vi lyssnar på musik från 60 och 70-talet.  Det börjar bli mörkt och  kallt och herregud vad jag tycker om allt ovanför Skåne så mycket  bättre.i  ursäkta för stavfel osv. mina glasögon Ligger i bagaget. oj. pusspuss

Under the fence you sit upon.


Vardagsmys med Sam Beeton, se till att ni tittar med HD-kvalité.
Dags för lite träning med Annapanna och imorgon drar jag upp till Dalarna och träffar farmor!

 

It's like you're always there in the corners of my mind.

 
Halluu allesammans. Vet ni vad? Inte jag heller. Nej men seriöst, jag tycker att Obama ska vinna yes, om någon annan tycker annat har dom fel. Så är det. Hur är erat liv då? Mitt går långstamt framåt. Ingen aning vart men framåt iallafall. Träningen går ju bra. Anna tvingar mig att spinna med henne ikväll och jag har träningsvärk sedan igår, huhooo, men vad gör man inte. Ska sluta och göra onödiga inlägg och göra vettiga saker, tjobajs!
Btw, vill någon fixa fram en grekisk sallad till mig med lite tsatsiki? Vore jättegulligt.

Jag är lyxvarianten, jag är färgen i filmen om ditt liv.

 
Saknar det här otroligt mycket. Aw. Finaunderbaravackrabästamänniska. Mer än 8 år har det gått sedan idol 2004, tänka sig.

Learn to fly, learn to fly. Show the world how you try.

 
Tröjan är köpt på Hollywood Boulevard och ni kan nog gissa på vilket ställe.
Idag är det enda som står på schemat plugg, teoriplugg. Önskar att jag vore en amerikansk tjockis med en cola i handen. Då hade jag klarat körkortet direkt. Många säger iallafall att det är lättare att ta körkort där. En på europaluffen sa att man endast behövde besvara 20 frågor. Fuskfusk. Jaja, ska se till att klara det iallafall.
Sitter och lyssnar på Two Door Cinema Club, de får mig på lite bättre humör och dessutom skiner solen. Det ända dåliga med solen är att den för tillfället visar hur dammig min datorn (Leo) är. Uhw.
Tänkte faktiskt se Chelsea's match sen vid 3-tiden och ikväll tänkte jag vara tant och titta på Så Mycket Bättre, ehehe. Ni vet hur jag är liksom, darindarindarin.

Cykeltur i Dana Point och bad i Laguna Beach.

 
Hyrde cyklar på hotellet gratis. Hur nice var inte cyklarna?!  Vi hade tänkt cykla till Laguna Beach men påvägen upptäckte vi att det var lite för långt och det fanns inte cykelvägar dit, men vi cyklade runt i Dana Point. Där fanns det en enorm hamn med massor av fina båtar. Det var extremt vackert med grönska, båtar, havet, klipporna och utsikten inåt mot land. Åh. Vi cyklade runt i ca 3 timmar och väl tillbaka på hotellet bestämde vi oss för att ta bilen till Laguna Beach. Laguna Beach är alltså ingen strand utan ett samhälle, trickytricky...
Vi hittade en fin strand i området med enorma vågor där vi solade och badad (lite) innan det blev för blåsigt. Hade verkligen inte tacka nej till att bo sådär på en klippan längst stranden! Avslutade dagen på Cheesecake Factory i Mission Viejo. Valde mellan oreos och cookie dough. Blev den sistnämnda. Mumsmums men väldigt mäktigt!
Fortsättning följer....

RSS 2.0