You were singing, all the songs I don't know, now you're in the front row cause my song is popular.

Jaha ni. Igår var det måndag, Mikamåndag med mor i Köpenhamn. Ett regnigt, blåsigt och kallt Köpenhamn. Men det gjorde inte något, mitt hår är ändå alltid en enda röra so whatever....
Iallafall, hade mysigt med mor. Vi käka kebab och pölse. Och väntade på Mika. I sådär 1 och en halvtimme på Vega bland folk, svettigt folk (ew). Vid 9 satte han iallafall igång. Det är något speciellt med Vega, man kommer så nära inpå och man känner sig så lycklig när man står där en halvmeter ifrån sin favoritartist.
Mannen som var klädd i mörka byxor, vit skjorta, svarta skor och en hatt bjöd på hela 19 (!) låtar under kvällen och han gav allt han hade. Så fint, så fin.
Är glad att mor ville följa med, var mycket trevligt och mysigt! Tack för det mamma! :)
 
Lite bilder och en video jag filmat. (mobilbilder) Låten heter Origin Of Love och är en utav favoriterna på den "nya" plattan! Enjoy.
 

Stockholm, Stockholm stad i världen.

Darin%20-%20Stockholm
 
Uh, finaste mannen någonsin.
 
Jag ursäktar så jättemycket för att bilder från USA dröjer. Men har haft fullt upp. Helgen spenderades med Anna och Tanja. Träffade Tove och Sandra också, trevligt!
Men bilder från resan kommer snart, lovar!
Idag är det den 29 oktober = MIKA i Köpenhamn. Bäst, bäst, bäst! Så glad.
 

Out of the sky.

 
 
Jag saknar faktiskt detta lite. Att sitta och plugga. Visst jag pluggar teori, men det är ju inte liksom samma sak. Känns helt fel att denna veckan brukar vi åka till Gran Canaria i en vecka under.... HÖSTLOVET! Jag har inget höstlov.... och ingen semester. Huh?!
Disorientated.
 
 

Gör lite ont i hjärtat.

 
Öh. Detta känns ju lagom lockande att se...En gråtande Darin?!
Okej så här är det. Jag brukar inte titta på tv-pogram, mest tv-serier, och jag hade inte ens i tanken att titta på Så mycket bättre tills jag fick reda på att Darin skulle vara med....Uh, men om han ska gråta och hålla på vet jag inte, det kommer bli för mycket för Bina... huhuhu... Nej, men klart jag ska kolla liksom.

San Clemente, Kalifornien.

 
Sorligt att det ska bli så dålig kvalité då. Gah. Jaja, ni ser ju förhoppningsvis vad bilderna föreställer.
Första dagen i Kalifornien, San Clemente. Det ligger i Orange County (O.C). Nice.
Spenderade dagen lagom lugnt vid pool och havet. Var lite jetlaggade, så perfekt.
Ser ni Wolkvagnsbussen? Hade lätt kunnat köra en sån genom USA någon gång i framtiden.
Det var riktigt vackert där vi bodde, enorm strand. Skejtare, löpare, cyklister, gående och massa andra spenderade sin kväll nere vid havet. Vackert. Visst, jag har sett palmer förut men det var något speciellt att se dom överallt, vid vägar, i trädgårdar, mitt inne i stan, bredvid affären... överallt.

Fortsättning följer...

Klippan - Kastrup - London - Los Angeles.

 
Sådär. Som ni ser har jag ändrat lite här. Um, min gamla backgrundsbild kändes lite tråkigt och jag älskar den jag har nu så ah, fräscht liksooom.
Ska lägga upp bilderna från USA nu hade jag tänkt. Tänker göra det i avsnitt så jag börjar med ditresan.

Vi lämnade Klippan runt 3 (på morgonen) och åkte bil ner till Kastrup. Väl på flygplatsen åkte mamma till Turkiet medan jag, pappa och syster väntade på att flyget till London skulle lyfta. Väl framme i London fick vi vänta några timmar och sen var det dax för den långa flygningen. Tack gud så var det nästan ingen turbulens och vi överlevde...hehe. Underhöll mig med filmer - The Lorax, Rock Of Ages och The Amazing Spiderman. Trevligt. Som jag skrev innan så satt ju världens snygging bredvid pappa... aw.
Trötta och sega kom vi fram till LAX och det var jättemycket säkerthetskontroller och sånt, ni vet hur USA är...
Vi åkte sedan buss från flygplatsen till stället där vi skulle hyra bilen. Tog en evighet att hyra den och dom som jobbade hade ju noll koll... smidigt. Men runt kvällstid kunde vi åka iväg med en Ford Fiesta mot San Clemente där vi skulle bo.
Fortsättning följer...

So I hold two fingers up to yesterday. Light a cigarette and smoke it all away.

 
Det här allesammans är bra, riktigt bra. Justin Bieber kan ju typ slänga sig i väggen eller något. Det här är riktig musik.
Lyssna

Från andra sidan av världen 4

tjaaa
Ligger i sängen nu och ska snart sova här i Flagstaff! Imorgon början resan hemåt. Jag vill inte hem. Jag vill vara kvar här, speciellt i Kalifornien. Aw. Igår var vi vid Grand Canyon. Det var otroligt mäktigt. Så vackert. Var där tills solnedgång som var ännu vackrare. På vägen dit såg vi varningsskyltar för puma, inte varje dag liksom.
Idag har jag handlat skor. Och letat efter glass. Blev mini B&J's. Mums.
Äh. Godnatt eller god morgon!

Från andra sidan av världen 3.

 
Hallååååå!
Befinner mig just nu i Las Vegas. Coolt va? Huhuhu, 5 timmars bilresa hit från LA. 5 timmar genom berg och öken. Jag tyckte det var fint, syster och pappa tyckte det var lite tråkigt... men liksom roligare än alla granar vi har i Sverige, eller? Men nu är vi här, in Veeegas. Här finns mycket shopping, väldigt mycket. Typ för mycket. Här är väldigt många casinos (såklart) och lättklädda tjejer också.....men det är en fin stad, lite läskig också...och alla verkar vara antingen turister, lyxlirare, rappare eller uteliggare....
Imorgon fortsätter vi inåt igen och vem vet vart vi hamnar härnäst?! ;)

BTW, hittade en Halloween store här i Vegas och jag blev lite smått förälskad i den här masken....

Från andra sidan av världen 2.

 
Hejhopp!
Hehe, bjuder på bilden....
Hyrde cyklar för några dagar sedan och cykla runt i området, det var väldigt fint och jag blev typ kär i bussen bakom mig...om det nu är möjligt...
Igår shoppade vi på ett outlet, blev lite kläder och ett par converse rikare. Ikväll har jag ätit sushi, väldigt gott, har velat ha det jättelänge.
Har även mumsat på B&J's cinnamon bun, världens godast, om man bara kunde ta alla smaker och typ flytta dom till Sverige hade jag kanske trivts lite bättre där... aw.
Kan även säga check till Hollywood-skylten. Ganska mäktigt.
Vi har en dag kvar här i Orange County/California/Utanför Los Angeles innan vi åker inåt i landet.

Från andra sidan av världen.

Hellluuu från Amerika. Kalifornien faktiskt. Kom fram igår vid 15-tiden LA tid. Flygresan gick mycket bättre än väntat, inte mycket turbulens. Tittade på The Lorax, Rock Of Ages och The Amazing Spiderman. Trevligt. Satt en kille bredvid pappa som hade gråa jeans/chinos, bruna seglarskor, röd/gul/grön/brun-färgad skjorta, hatt bruna ögon och svart mysigt hår. Hur perfekt? Dessutom hade han världens snyggaste väska. Sån gammaldags och fin. Aw, men jaja, haha....
Här är inte jättejättevarmt, men verkligen inte kallt. Har varit och badat i hotellets pool och även stranden som ligger på andra sidan vägen (väldigt amerikanskt). Vågorna var enorma, men check! badat i Stilla Havet.
Imorgon ska vi nog cykla runt lite här i området occh sånt trevligt. Cheesecake factory kanske? Just det! I affären här hade dom typ 100000 sorters B&J's. Och dom var billigare, mycket billigare. Heaven.
Jaja, nu har pappa börjat grilla på balkongen så yes, hoppas ni mår fint!
 
(Gossip Girl börjar idag och jag är i USA = att jag kan se det på CW's hemsida. Hur bra? ;))

It's a party in the U.S.A

 
Klockan är typ 3 på natten nu och detta är ett tidsinställt inlägg. Sitter i bilen påväg mot kastrup nu och ska flyga i massa timmar och korsa hav och länder och stater för den delen. Jag ska till USA, med pappa och syster. Ska även ha en bil där så vi ska bila lite och sånt mysigt. Berättar mer när jag är hemma i Sverige igen, eller vem vet kanske hinner lägga upp något när jag är där, vi får la se. Ni får ha det så bra, så hörs vi om inget annat om två veckor. Ciaooo.

Someone has to say it first, even if the words may hurt.

 
Titta så fint. Det är mammas gamla jeans som jag klippt i. Dom är inte färdiga ännu, ska sy upp kanterna lite snyggare och kanske sy på någon tygbit... vi får se. Jag är inte händig alls, så um kan bli intressant.
Btw, Chelsea vann idag. Torres gjorde ett mål = min dag gjord.
 

You think that love's a joke, but there ain't too much to laugh at.

 Hur vacker är han inte? Världens finaste. 

That's what you want, but it's not what you're asking for.

Gymmade igår, efter lite tjat och tvång, hehehe.... men ah träffade ju Anna så det var ju bra. Packade gjorde jag också... men det roligaste var väl att träffa Anna och Kaula igår. Varje kopp på bilden symbolisarar en av oss... haha gissa vilken kopp som är min! Vi mumsade på mackor också, myste med Svante och fotograferade saker som Anna behövde få hjälp med, det var mycket trevligt, dom får mig alltid på gott humör, aw finisar!
 

sötast.

Image and video hosting by TinyPic
 
"Sometimes it freaks me out how much like their characters they are. Emma’s very concerned, Dan saves the day, Rupert laughs."

Making movies in my head making Hollywood look tiny.

Aw, titta så fina dom är. Snart är det dags, 6 oktober börjar det igen. Merlin.
 
Uh, vad jobbigt! Jag kan inte ändra i min stilmall. Dö eller något. Vet exakt hur jag vill ha designen, men nehe, skit i det då!
Aja, hur mår ni dag? Bra, great to hear. Själv håller jag på att skriva saker som ska köpas i USA och kolla hur vädret är och sånt skoj ni vet. Tänke iallafall få med mig skor hem, speciellt Vans. Converse och Docs hade ju inte heller varit fel.
Btw, hur nice hade det inte varit nu med snö, brasor, lussebullar, ljusslingor, pepparkakor, julmust och grandoft? Uh, jag vill ha julstämning.
Får nöja mig med te och bragokex sålänge .

om natten.

Orkar inte hur alla känslor bubblar upp just när allt jag vill är att sova. Man funderar på saker som hänt, saker som ska hända, om man väljer rätt väg eller om man kanske borde tänka om. Jag har tagit studenten. Ja jättekul. I början. Inte lika roligt nu. Arbetslös och allmänt förvirrad. Vad vill eller rättare sagt borde jag göra nu? Ena sekunden vill jag det och andra sekunden vill jag något helt annat. Kort sagt, jag är förvirrad och jag har alltid haft svårt att tro på mig själv så varför i hela världen skulle jag vara den som lyckas i livet? Hjälp.

I said I love you, you said goodbye. Everything changes in the blink of an eye.


Glad Bina idag. Mikas nya album kom med posten idag. Är inte en vanlig skiva utan en deluxe dvs två stycken skivor. Har lyssnar igenom den och yes, han levererar fortfarande!
Det är mindre än en vecka kvar tills jag sitter på ett flygplan, hur nice är inte det. Jag är typ en vecka ifrån min dröm. Galet.
Och välkommen Oktober. Du kommer som sagt innehålla resa, tandläkaren, förhoppningsvis konsert och dessutom 100000 miljoner tv-serier. Alla serier jag följer verkar ha säsongsstart i Oktober. Hmm...

RSS 2.0