A place where you feel safe and warm A sanctuary from the storm

Tjärlek på hög nivå. Synd att det är slutsålt i Köpenhamn nu i Mars. :(


At night I lay alone in my bed with an image of you goin' around in my head


Yes, jag är tillbaka i Skåne. Tyvärr. Jag trivdes bra uppe i Norr. Hade det mysigt och trevligt med mycket snö och skidåkning. Sista dagen testade jag även snowboard, var ungefär sex år sedan sist och herregud...ehum tog en hel förmiddag för mig att lyckas svänga ordentligt på den, men efter lunch med nya krafter lyckades jag svänga snyggt och bra. Är faktiskt lite stolt. Hoppas jag inte glömmer hur man gör, jag vill åka mer snowboard nununu, skorna är dessutom 1000000 gånger skönare än pjäxor. Det negativa med snowboardsåkningen var att min kropp är typ död nu. Har träningsvärk överallt, rygger, armarna, handlederna, benen, rumpan, nacken...ja you name it. Men man får leken tåla, hehe. Syster min trillade rejält och har ont i rumpestumpen, skänker en tanke till henne, det är faktiskt väldigt synd om henne!
Jag är iallafall hemma efter en 12timmars bilfärd. Yes, jag körde en bit och vi lever fortfarande, bra va? :)
Ni får fler bilder när de är inlagda och redigerade, nu ska jag se Downton Abbey! Pusshaj

I was praying that you and me might end up together


kommer bli tomt här eftersom jag är i backarna och åker skidor/snowboard! tjaaaaaaaa

Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met

Idag är jag hemma med en extrem huvudvärk. Den vill inte försvinna. Men ah. Det har blivit plugg, missade litterturprovet idag vilket inte gillas. men så är läget tyvärr. Har även sett på den brittiska serien som visas på SVT - Downton Abbey. Mycket trevligt måste jag säga. Ska fortsätta se den. Brittiska serier är så vackra. Såg också Extreme Home Makeover. Gah. Jag tycker Ty är så överdriven i sin röst och rörelser...men ojojoj jag vill också ha ett sånt fint hus. Mitt rum skulle vara med engelskt tema, det kanske inte var så förvånande...

På lördag morgon blir det vemdalen. Det ska bli jättemega skoj! Victoria ska också dit, vilket gör det ännu roligare...dock kommer hon swiiiischa förbi mig i backarna...ajajaja.


Alltså kalla mig tjatig, men jag dör lite när jag ser denna bilden. herregud.

.




Cause this ain't Wonderland It damn sure ain't Narnia

Oj, nu börjar även denna dagen lida mot sitt slut. Hemskt.
Idag har jag baaaaaaaaaara pluggat litteraturhistoria. Hm, tråkigt! Ska lägga mig tidigt ikväll så jag orkar upp till skolan imorgon!
Blir ett kort inlägg idag, för jag orkar inte skriva, har skrivit så mycket idag. Hhehe. Så tjoff I'm off!

Hittade en bild från 2008. Haha, jag minns att jag tyckte om Avril's rosa slinga så mycket att jag bestämde mig för att skaffa en. Så här blev resultatet...först var den rosa, sen blev den orange och sen brun...hehe...


It's something real, it's something true



Min Valentine detta året blir Sam. Hans februariskiva dök upp i posten idag. Väldigt trevligt! Puss på honom för att han gör varje månad till något extra bra!

All you need is love, love, love is all you need


Idag är det Alla Hjärtans Dag. Hoppas ni får en trevlig sådan! Själv har jag huvudvärk och är hemma från skolan. :(
Jag försökte mig på att göra montage i photoshop, det gick ju bra. Dock ska jag försöka göra ett finare när jag har mer tid..På denna bilden ser ni mina presenter jag fick idag av mamma och pappa. Tack! :) Choklad, Cheesecrackers, ljus, body butter och ett fint kort! :)

Idag ska jag lyssna på litteraturhistoria, dricka te och se på Balto. Och imorgon ska jag förhoppningsvis till skolan :)

Little darling, it's been a long cold lonely winter

Söndag. Som vanligt är det läxor och viktiga saker som görs på söndagar. Men idag kändes det helt ok faktiskt. Inte jättestressad och inte jättetrött. Har övningskört idag med, gick nog lite bättre idag. :)
Imorgon är det alla hjärtans dag, måste erkänna att det låter bättre på engelska.Valentine's Day. Minns ni den filmen. Det är den som är fullproppad med kändisar. Ska försöka planera in att se den imorgon. :)
Just nu sitter jag med tekoppen bredvid mig och Beatles musik i öronen, mysigt. Ska snart lyfta på fläsket och äta en passionsfrukt. Nog den godaste frukten som finns! :)
Sist vill jag säga att jag vill också ha sommar. Eller åtminstonde vår. Jag vill kunna gå i sommarjackan, utan vantar och mössa och med mina converse på fötterna! Jag vill gå på konserter, Mika, Darin, Magnus Weideskog, Darin...åh, myyyyysigt. Nej, nu ska jag leva i nuet och äta min frukt och duscha. Hejhopp!


What if I told you it was all meant to be? Would you believe me, would you agree?



Tjo. Idag är det lördag. Det märks. det är helg och jag gör inget vettigt. Jo, jag har bakat. Det är viktigt. Det är främst till en skoluppgift men också för nöjes skull. Dessa är de första Cupcakes jag gör i mitt liv, är helt nöjd faktiskt. Det roligaste var att slicka muffinssmeten, mmmmmmmmm, himmelskt gott. Nej, men det var kul att försöka göra dem fina med rosor och hjärtströssel också. Japp, det kommer nog bli fler cupcakes i mitt liv.

Idag har jag även övningskört. Gick väl både bra och dåligt. Inte det roligaste jag vet ju, så därför övningskör jag inte så ofta. Men vilket fint väder det var ute idag! Synd att det var ett tunnt lager snö på marken, annars hade det varit vårkänslor! :)

Slutar med att tillägga att det är en vecka tills sportlovet och VEMDALEN, nice!

I miss your tanned skin, your sweet smile, so good to me, so right

Sitter i soffan med musik, någon POPlista på Spotan - nej usch vad fult, Spotify menar jag. Iallafall, musik är det bästa som finns!

Idag åkte min kära vän Anna till Thailand, skönt för henne, mindre för oss här i kalla Sverige! Det snöade idag. Perfekt, nu när all snö äntligen smällt bort...jaja. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och skita i allt som har med skolan att göra. Ska bli väldigt skönt.

Idag köpte jag lite saker till mina cupcakes som jag tänkte göra imorgon, får hoppas att de blir lyckade...

Ingen bild idag. En video som jag tycker passar bra...Back To December - ni fattar - det snöar ute ;)? Fin låt och fin video. Sägs handla om hennes ex - Taylor Lautner. Ha det gott!


What I have to say can't wait, all i need is a day, so let's runaway.

tja.

Idag var jag hemma från skolan av väsentliga själ. Fick gjort ganska mycket plugg som jag låg lite efter i. Skönt.
Imorgon blir det skola och hem tidigt. Mycket skönt! Då ska jag plugga och ta det lite lugnt. I helgen ska jag baka Cupcakes - kan bli spännande eftersom det blir första gången i mitt liv. Ska inhandla lite saker till dem så fort någon här hemma har tid att följa med mig. Nu ska jag typ gå och nanna. Jobbig dag och jag behöver sömn. tjadå.

 

yes - miley är vacker så det får bli bilder på henne i dagens inlägg.


You can't run and you can't hide You and me gonna touch the sky

Idag hörre ni har det hänt en del saker som är värda att nämnas i denna blogg.
Började dagen två timmar senare än vanligt. Dock fick det bli buss till skolan eftersom skåne har fått ta del av en storm så tågtrafiken var kaos. Flaggstänger som var avbrutna, hustak och altaner som var förstörda var lite av underhållningen på resan till skolan. Väl framme var det dags för idrott - tennis. Det var väldigt kul, även om jag var sämst, hehe. Men jag gillade att smasha bollen, speciellt mot Bea...för hon smashade mot mig....Sen fortsatte skoldagen som vanligt med svenska b - usch vad seg lektion och sedan matte.

Väl hemma öppnade jag min mejl och såg att jag hade fått ett mejl av Eurosport där det stod Grattis Sabina! Oj tänkte jag och läste vidare. Det visade sig att jag vunnit en Ipad. Oj. Visst, många tror nog att det är ett skämt, men Eurosports hemsida skämtar nog inte, det får vi hoppas iallafall! Vi får se om den dyker upp, lovar att berätta då. Men vad ska jag med en Ipad till? Jaja, tävlingen var jag med i för någon månad sedan och gick ut på frågor och motivering. Min motivering var usel, så jag förstår inte hur jag kunde vinna. Luck I guess. Men en 4000kr Ipad är inte helt fel. Nog om det. Nu ska jag vara duktig och fortsätta pluggeliplugga matte och äta chokladkakorna jag såg i skafferiet. Japp, jag är en fetknopp - eller kommer att bli. Tjaaaaaaaa så länge!


there is alot of butterflies

Tjholahopp!

Ny vecka -  nytt att lära sig som en klok lärare sa...
Naturkunskapen var roligast idag. Jag stack hem så fort jag kunde, blev vid 3. Jag har skrivit på min artikel som handlar om Robinson Kruse och Canterbury Tales, långtradigt - check! Har även ätit ungsstekt falukorv - mest riktat till Mathilda som gillar det. Nu ikväll blir det plugg och ballerina, såg att vi hade det i skafferiet. Kan också nämna att Liverpool vann mot Chelsea igår, vet inte vad jag ska tycka. är lite smått förvirrad. Nu nu ska jag göra vettiga saker, ta inte illa upp bloggen min, du är rolig. Det är bättre än vettig. HEJ!


 


Ended up on a broken train with nobody I know



Jag älskar denna videon, kan titta på den 1000 gånger utan att tröttna. 0.57 ...mmmmm mums! Hehe.

Relax
There is an answer to the darkest times.
It's clear we don't understand but the last thing on my mind
Is to leave you.
I believe that we're in this together.
Don't scream - there are so many roads left.

Filmen nedan har biopremiär den 11 februari och jag vill jättegärna se den.


I'll be okay tomorrow

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Igår var det firade för mathilda som gällde. Det var trevligt, kul att få ansikte på personer som hon brukar prata om ;). Jag hade två inbakade flätor i håret som Vicky gjorde. Väldigt obekvämt men jag tänkte what the hell. =)
Jag och Vicky diskuterade igår om Vemdalen. Det är bara två veckor dit. Sedan efter den veckan så är det 20 veckor tills vi drar till London, inte så länge? Eller? Jaja, längtar extremtbautamegamycket.

Ikväll kommer pappa hem. Ska bli kul. Det har varit tomt utan honom, men trevligt med mor min :).  Jag tycker inte om när han åker skidor ensam utan oss, (han gör det varje år) eftersom jag är rädd att han ska åka och skada sig. Hörde på nyheterna idag att det var en man i 46 årsåldern som hade åkt ihjäl sig i St Anton i Österrike igår. Uhhh, hemskt!

Idag är det Liverpool - Chelsea. Tyvärr kommer jag inte kunna se matchen eftersom vi inte har någon passande tvkanal. Lyckat. Torres har sagt -

Asked if he would celebrate if he scores, Torres replied: "First I have to play.

"But I have big respect for Liverpool and the fans so I don't think I will celebrate if I score.

"I am a Chelsea player now and very excited about the challenge and my first game. It happens to be against Liverpool.

Jag hoppas faktiskt att han gör mål.

Detta blev ett långt inlägg. Kan sluta med att jag tycker att ni ska lyssna på Bruno Mars album. Sjukt bra.

 

 


they say life's a dream

Idag gick jag upp väldigt sent. Sitter fortfarande i nattisen. Ikväll blir det att fira Mathilda som blir vuxen. :)
Här nere är några platser i världen som jag väldigt gärna skulle vilja besöka. AMAAZING! haj!

Grand Canyon, COLORADO
Grand Canyon, Arizona, USA

Machu Picchu, Peru - urgammal stad

Taj Mahal, Indien

Salar de uyuni, Bolivia/Chile - världens största saltfält

He was a punk, she did ballet. What more can I say?

Lämnade nyss in min psykologiuppsats. Bättre sent än aldrig så att säga. Såhär sen har jag nog aldrig varit med något skolarbete i skolan. Bra ju. Men jag är nöjd med den. Dock glömde jag att falsifiera eller verifiera teorin eller vad det nu stod i dokumentet, men jaja. Tror jag kan rätta till det senare. Nu ska jag sova! Det behövs väldigt mega mycket. God Natt.

Förresten kan meddela att Mika har hittat sin favoritresturang i världen. Den ligger i Stockholm på Kungsholmen. Kanonbra. Då kanske han kommer hit oftare, lucky meeeeee!


you make me wanna die

Den här saken här ovanför älskar jag djup men tyvärr inte ikväll. Hon har stört mig i mitt skolarbete. Hon skulle kräka. Så jag lägger fram tidningar som hon kan kräka på, men tror ni hon kräker? Nej. Hon klöker upp slem istället, rosa. Perfekt. Så har hon hållt på i 4 timmar nu. Hon kan inte sitta på samma ställe heller, nej hon ska vara på alla möjliga platser, så nu ligger tidningar över hela köksgolvet. Fick bära ut henne i korgen och typ skaka loss henne. Hon kommer in en timme senare och ser ut som hon håller på att dö. Då börjar kräkandet igen, men även denna gång bara slem. Har nog aldrig sagt så många fula ord till henne som jag gjort ikväll. Förlåt jag älskar dig fortfarande. Släppte ut henne vid halv tio igen och nu sitter hon i fönstret och mjauar, men ska jag vara helt ärlig så orkar jag inte släppa in henne. Förlåt om jag har fått er mage att vända sig, men jag var tvungen. & förlåt kattskälle.

Har dock fått gjort en hel del på psykologin. Skönt det. Nu ska jag gå och lägga mig. Ännu skönare det. Hej!

It's always times like these When I think of you, And wonder if you ever think of me

Dag 15 - Film

Nu tänkte jag fortsätta med listan som har haft ett uppehåll ett tag.




Som ni ser är min filmsmak väldigt blandad. Några utav filmerna som har betytt mycket för mig och som jag tycker är bra. Balto lånade jag massor av gånger på biblioteket när jag var lite, till slut köpte mamma den till mig så att jag slapp låna den hela tiden. Det är en så gosig berättelse om varghunden Balto, dessutom är den verklighetsbaserad. Sedan tycker jag om musikfilmer - som walk the line - Johnny Cash och Nowhere Boy - John Lennon. The last song är en mysig och sorglig film som jag älskar, lika bra som boken är den! Harry Potter, behöver jag säga något? 4:an är favoriten om man inte räknar med den sista som jag gillade väldigt mycket! Leap Year är nog en utav de mysigaste filmerna jag sett, mmmmmmmmmmh! Charlie St Cloud, ah. Den filmen är sjukt bra, tycker alla borde se den. Jag älskar den! Stormbreaker, söt pojke (Alex Pettyfer), mhih, bra film och flickan i filmen heter Sabina, lovely! 17 again, den är rolig. Yes, Zac Efron är en favoritskådis hos mig, så rätt så. Så nu har detta inlägget handlar om film. Tja!

Stockholm i mitt hjärta


Jaha, vad är nu detta? Han är i Stockholm. Jaha. Varför Varför Varför? Jag vill veta. Åh. Jag vill också vara i Stockholm. Skulle bara berätta det. Det störde mig i mitt pluggande och nu kan jag inte släppa det! Typiskt!

smile like you mean it

TJABBA!

Sitter här i soffan och myser med Annapanna och Kaulabaula. Sista lektionen för idag. Vi hade matten innan, det var inte okej. Jag tycker inte om siffror och tecken. Oj, nu stack dem, vi ska fotografera i studion nu.

Efter skolan ska jag plugga ännu mer psykologi, men det gör inget för det är intressant. Skriver en uppsats om ADHD. Mycket lärorikt. Ikväll tänkte jag se på Sherlock Holmes, serien på svt. Syster tipsade om den. Jag kan ockå berätta att min far är i Bulgarien och åker skidor....utan mig. Hemskt. Men det gör ingenting, för vi drar ju upp vecka åtta så jag överlever. Men jag saknar honom.

Nej nu ska jag leta upp Anna och Kaula som sprang iväg...hej!

Haha, bilden. Darin är med i reklamen för Telia, roligt roligt!




It's never been easy for me to find words that go along with a melody

Verkligen ingen bra bild på mig, men I don't care ...hehe. Las upp mest för att visa min undersöta (blandning mellan underbar och söt) mugg som är köpt på Disneyland i Paris för cirka 10 år sedan, men de är jättemega fina, visst? Det är Nalle Puh, Pluto, Musse, Pinocchio, Tingeling och Törnrosa som syns här på bilden, men det är fullt av disneykaraktärer på andra sidan också...väldigt söt och fin måste jag säga! Okej, detta ska inte bli ett inlägg om en mugg....

Idag är det 1 februari, shit tiden går så fort! Idag invigde jag månaden med ett par converse på fötterna och badminton på idrotten. Mycket roligt var det och Mat - Hilda skötte sig utmärkt! (hon som höll i lektionen) Kan också meddela att en utav 12 månader är nu avklarade när det gäller mina nyårslöften - great!

Nu ska jag ock mamma se på New Moon och äta semla...och kladdkaka....och dricka te. Mys. Imorgon har jag studiedag, sjukt skönt! Haj!


RSS 2.0