En tillbakablick på 2013.

Hur har ditt 2013 varit?
Well, det har varit mycket bättre än väntat faktiskt. Även om 2012 var ett otroligt bra år så var 2013 mer än bra.

Blev du kär i år?
Hej, jag heter Sabina och har lättast i världen för att få känslor för personer som inte har känslor för mig. Men i år lyckades jag faktiskt. Så ja, jag blev kär i år. På en helt annan nivå än hur det brukar vara. 

Vad önskar du att du gjort mer?
Det finns massa saker jag önskar att jag gjort, fast har gjort så många saker jag inte önskat och älskat så jag är liksom ganska nöjd med hur det har blivit.

Vad önskar du att du gjort mindre? 
Köpt alla de chicken caesar wrappen på tescos. Ätit mindre choklad. Tittat på tv-serier på tok för mycket. Fast det har liksom funkat ändå. Och vem vet om jag inte skulle gjort det, hade det kanske hamnat på frågan ovanför....

Vem har du umgåts med mest?
Hanna och Daniel i Oxford tror jag faktiskt.

Bästa minnet från 2013?
Det måste vara att träffa Sam i Notthingham och prata iphones, musik och allmänt babbel med honom. Det var fint liksom. OCH Chelsea-matchen med pappa på Stamford Bridge såklart.

Vad gjorde dig riktigt glad i år?
Oxford.


Har du haft ett förhållande under 2013?
Yes.

Hur skulle du beskriva din stil 2013?
Mycket klänningar och strumpebyxor.

En låt som påminner dig om 2013?
Pompeii - Bastille <3

Det bästa du har åstadkommit i år?
Jag lyckades ta hand om två barn. Två pojkar. Och en hund. Jag som knappt kan ta hand om mig själv. OH YEAH. Min aupair gav mig så så mycket.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
Det gör man väl alltid? Men ja, i år har jag gjort massa nya saker.
 
Vilka länder besökte du?
Spanien, England och Gran Canaria.

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor och mat I guess?
 
Favoritserie?
Well, jag har tittat på äldre serier så som Hawaii Five-0 och Gilmore Girls (som jag älskade) men även Pretty Little Liars.

Ny musikupptäckt?
Bastille, Bastille, Bastille!

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jobbade. Spenderades i en park med Charlie och Ben plus en hund. Åt pizza med värdfamiljen på kvällen och tog en drink med Hanna senare.

Vad fick dig att må bra?
Oxfordgänget och musik.

De bästa nya människorna du träffade?
Oj, massor. Hanna, Jennie, Sofia, Daniel, Oscar, Paul, Amy, Karen, Ben och Charlie, Angelica och massa fler.

Årets sötaste?
Måste vara Tanjas lille Leo och hunden Bila.

Årets hetaste?
Oscar, duuuh! Haha!

Årets besvikelse?
Hur tråkigt det blev med min aupairtid i Spanien. Fast mycket gott kom av den också. Och min pluggtid i Kalmar...
 
Vad ser du fram emot 2014?
Struktur på livet. Nya människor. Nya platser.

Gran Canaria 2013

 
Jul på Gran Canaria var väldans bra. Julafton spenderades på golfbanan i en golfbil och sällskap av ett par från Schweiz. Gick hur dåligt som helst, men värme och sol höll humöret uppe. Efteråt blev det bad i havet och tittande på en julparad längst stranden. Jag tyckte det blev trångt med folk så jag bestämde mig för att undvika folk och höll på att gå rakt in i Måns Zelmerlöw och hans tjej. Haha. Han såg nog att jag kände igen honom för jag var typ en  cenitimeter ifrån honom och såg jätteförvånad ut. Var tvungen att titta upp om han befann sig på Gran Canaria, vilket han gjorde...
Annars har det blivit massa solande, mat, fotograferande, balkongkvällar och massa musik. En kanonvecka helt enkelt.

God jul....

....från Gran Canaria. Bilder kommer imorgon!

Gran Canaria - söndag.

 
 

Hold me in your arms.

 
Hemma. I Skåne. Är glad. Är nyklippt. Åker till värmen på lördag. Livet är ganska ok nu liksom. ;)

Julmusik och te.

Befinner mig på espresso house. Dricker te och julmusik spelas. Mysigt. Har gjort en tenta nu imorse och passar på att fixa de sista julklapparna när jag ändå är i stan. Ska hem och sova senare. Så himla trött eftersom jag pluggat och pluggat.....jag är inte gjord för plugg.

På tisdag åker jag ner till Skåne. Ska bli skönt att komma hem. För detta är inte mitt hem och kommer aldrig bli.Heart's still beating, but it's not working.

Blev rätt sent igår då jag försökte plugga och titta på musikhjälpen samtidigt. Jag hatar lite att det ligger en tenta på söndag, för jag vill typ bara ligga och dö i sängen med te, pepparkakor och titta på julkalendern, julfilmer och musikhjälpen. Men jag måste klara tentan. Och jag ska göra mitt bästa. På tisdag nästa vecka får jag äntligen åka hem. Saknar det. Förhoppningsvis får jag lite julkänslor innan vi drar till värmen om 8 dagar. Kommer bli bäst, även om jag måste tentaplugga vid poolen typ. Men det är varmt, det väger upp.
 
Det är Lucia idag. Dessutom är det fredag den 13. Tror jag stannar i sängen och pluggar så jag inte dör eller något. Har ju max otur ibland, så idag skulle väl inte vara ett undantag.

Today!


I don't walk right, not like I used to. There's a jump in my step as I rush to see you

Grupparbete, te, snöslask, våta strumpor i trasiga converse, natthosta, långa varma duschar, pyjamasbyxor, tentaplugg, julmusik, musikhjälpen, varm soppa, för trång vinterjacka, gulliga snaps, choklad och längtan efter sol och värme.

Söndag.

 
 
 
l

Early cold morning.

Vaknade 7.30. Duschade. Tog bussen till stan. Beställde en varm choklad på esspresso house och nu sitter vår grupp och pluggar här med julmusik i högtalarna och saffransdofter i luften. Blev en bra morgon trots allt! Ikväll ska jag till Elin och se hennes nya lägenhet! Trevligt!

December.

 
 
Det är redan December. Hur galet är inte det? Tiden bara rinner iväg och jag hinner knappt med. Har en tenta kvar och en gruppuppgift innan jag får "jullov" som består till största del av en resa till varmare breddgrader och förhoppsningsvis lite julstämning, kanske lite snö också?
Ikväll är det nästintill storm och kallt i Kalmar. Ljusslingor, ljusstakar och annat juligt lyser upp staden och imorgonbitti har min grupp en intervju med stadshotellet. Lite mysigt är det att det är mörkt de flesta timmarna under dygnet. (Jag ursäktar mig för de meningarna, jag är så trött och stressad att jag inte riktigt har koll på vad jag skriver...)
Nu ska jag se julkalendern, äta pepparkakor och dricka te. Julmusten var slut i affären, vad är det för skit liksom. Så gör man ju inte...

RSS 2.0