It's time to be a superhero!

Hejdär!

Tänkte att jag skulle sammanfatta mitt år. Det är ju bara några dagar kvar och jag kommer ha fullt upp till dess, först upp till Göteborg och fira nyår med syster och hennes kompisar och sen hem igen för att åka till London.

Detta året har varit kanon faktiskt!

2011
  • Åkte upp till Vemdalen och åkte skidor med pappa och Marika - jättemysigt och jag lärde mig snowboard ordentligt
  • Jag vann en Ipad som jag sedan sålde och blev en resa till London rikare
  • Jag åkte upp till Stockholm med Tanja och Anna, vilket var jätteskoj och mysigt!
  • Where The Action is med Anna och Kaula. Såg bla Coldplay, Daniel Adams Ray och Paolo Nutini live.
  • Jag åkte till London med Victoria, en resa som jag verkligen tyckte om! Fick även träffa Sam Beeton. Det var lycka.
  • Gran Canaria med Anna och Tanja!
  • Darin med mamma på Malmö Arena
  • Paul McCartney i Globen med pappa, (och Darin) hehe!
  • Rostock med Tanja och Tove
  • Julafton och nyår

 

Hoppas på ett lika bra nästa år, men just nu låter det kanon

2012

  • London med Anna och Tanja
  • Thailand med Tanja
  • Kanske en skidresa med pappa, marika och max
  • Bal och student
  • Gran Canaria med släkt och familj
  • Kanske tågluffning med Mathilda
  • USA - LA, SAN FRAN och Grand Canyon (min dröm uppfylls)
  • Förhoppningsvis aupair till julen 2012 i London

(inte mina bilder)

 

Gott nytt år på er!

(lyckades hålla mina nyårslöften - inget godis och ingen nagelbitning!)


JUL JUL STRÅÅÅÅÅÅÅÅÅLANDE JUL




Sådär jaaaaaaaa, nu är julen typ slut och den har varit bra. Åt mycket julmat och hade mysigt. I julklapp fick jag parfym, böcker, harry potter-filmerna, pengar, spa med mamma och marika, biobiljetter, presentkort, choklad, ,den efterlängtade vinröda fjällrävenväskan och även förstoringen på mig och Sam. Just det jag vann på triss med, två nya lotter, hehehe!
Igår såg jag och Marika filmen New Year's Eve. Aw aw den var riktigt bra! Zac Efrons dans toppade nog allt! ;) Se den!

Why leave me standing here? Let me know the way.

Julafton var kanon, fick det jag ville plus lite överraskningar! & gröt är gott. Imorse var vi en duktig familj och åkte och gymmade, herregud säger jag bara...jaja, i julklapp av Marika fick jag biobiljett till New Years Eve, och vi ska åka in och se på den nu ikväll....åh, ser fram emot att se den! :D

Kraaam!


.

Igår var det julavslutning i skolan. Det var mycket trevligt, jag tycker om människorna där, de är fina. Efteråt blev det att skynda sig hem och skriva på historiauppsatsen som ska vara klar idag, buh...men det fixar vi. På kvällen åkte jag in till Kaula där nästan hela klassen åt Kaulas mumsiga mumsiga pizza och pastasallad...mmm! Blev en väldigt trevlig kväll och jag tycker om allihopa av er! :)

Idag blir det juljuljuljulfixning, gäster ikväll och syster och hennes Max kommer också hit, ska bli trevligt!


Cause when you hold me like this you know my heart skips, skips a beat

Väldigt gammal bild jag hittade, yes. Nej men jag har inte tid för bloggning just nu, hehe, har skolarbete. Rostock var jättemysigt, och det var verkligen kul att få gå på en tysk julmarknad, mmmmmm massa gott fanns där :)! Bilder kommer så fort jag fått dom av Tove! :)


Jingle Bells

Julmarknad i Rostock, Kommer tillbaka på Söndag. Hejsveeeej!

fall on your knees


Lite Lucia-feeling här kanske? Ett år sedan han framförde den, och oj vad fint det är! 2.38 är ju bara asdfghjkl!

Boy you're gonna carry that weight, carry that weight for a long time



Om Paul McCartney var bra? Nej. Han var bäst.
Okej, vi tar det från början.
Åkte tåg upp till Stockholm i ungefär 3 och en halv timme. Hotellet låg bara några meter från centralen så det var ju perfekt! Åkte in till stan och tittade lite på julskyltning och sen åt vi på pizza hut. Blev dock lite besviken, om man ville ha ostfyllda kanter var man tvungen att beställa familjepizza...buh. Sen begav vi oss till GLOBEEEEEEEEEEN. Var mäktigt att se den på så nära håll och faktiskt vara där inne...helt runt hahah! Vi hade bra platser och på sätet framför oss var där en idollapp, haha inte städat perfekt efter finalen?! Sen väntade vi...och väntade...tills han kom ut på scenen, fullsatt var det. Jag och pappa hade pratat om vilka låtar vi skulle tycka vara kul att han sjöng...och seriöst han sjöng nog alla vi hade hoppats på...Hey Jude, Let It Be, Yesterday, Band on the Run, The long and winding road, Maybe I’m amazed, Ob-la-di, Ob-la-da, All you need is love, Golden Slumbers, Helter Skelter och Get back, tillexempel. Men totalt sjöng han ca 40 låtar..vissa var dock medley...och han höll på i 3 timmar! Bäst var när han sjöng Give Peace A Chance och Blackbird, var så underbart. Han sjöng även en låt till John Lennon och Something till George Harrison. Gah så fint!
Han pratade även svenska, haha, ganska mycket....jättesött! Det var bästbästbästbäst, dessutom vet jag inte om jag sett pappa så glad förut, det gjorde också mycket av konserten!

(Dagen efter såg jag att Darin hade twittrat : "Paul McCartney was great, really enjoyed the show!" Jaha. Då har man varit på samma konsert som honom, i Globen. Inte illa. Synd att man inte såg honom dock....

love me do


Drar upp till Stockholm med pappa om en halvtimme. Hur nice? Vi ska äta på pizza hut och se på Paul McCartney i Globen. Dessutom ska vi träffa släktingar! Kommer bli bäst!!!

asdfghjklö


Fin va? Fick hem den idag, mihihi!
Har varit på riskettan också idag. Det var inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara, det var intressant och hemskt!
Nu ska jag se på Idol. Jag har typ inte sett något av denna säsongen, men i och med att det är sista säsongen så måste jag ju nästan titta, dessutom har ju Darin skrivit vinnarlåten!

You never did give a damn thing honey but I cried, cried for you

Blandad dag idag. Ville verkligen inte till skolan imorse, men det blev mycket bättre än jag hade tänkt mig. Jag slapp cykla hem i kyla. Jag fick äta kroppkakor och mysa med pappa framför Merlin. Jag lyckades skriva en hel del på historian och även plugga fysik. Life's good sometimes.

All the foolish games That we have to play To learn from our mistakes



Hur man får en Sabina glad. Det är bara att heta Darin. Ha en underbar röst och svara en på twitter så är det fixat! :)

So raise your glas


Jag ska se den. Punkt slut.

oh holy night



Ungefär som det ser ut just nu. Musik på och datorn framför mig. Ska snart sova, har varit en extremt lång dag.  Missade tåget hem från helsingborg med 2....2 jävla minuter. Kul. Mamma har åkt till varmare breddgrader och här i Skåneland kom snö. Dock kände den sig så ovälkommen att den försvann direkt. Tråkigt.
Japp, hejdå. (imorgon är jag ledig från skolan, skönt!)

Waiting for a star to fall


Knäck, lussebullar, pepparkakor, julmust, skratt, anna, tove, tanja och michelle. Ungefär min dag! :)

My tummys turnin' and I'm feelin' kinda home sick. Too much pressure and I'm nervous



Hej allesammans!
Igår var jag som sagt i Malmö och såg bla Darin. Den mannen är seriöst bäst. Han började med att sjunga en bir från Party In The Usa...vilket var sjukt bra. Han sjöng även Viva la Vida, You're Out Of My Life, Space Cowboy, Need you now (Duett med Jill Johnsson), Go West, Billie Jean/Beat it, När vi gräver guld i Usa och några till. Andra som var med var Sanne Salomonsen (mammas favorit :)), Peter Johansson, Kate Ryan och Henrik Hjelt. Det var verkligen en show med temat USA. Åh, det var underbart!
Innan vi åkte dit åt jag och mamma på en mexikansk resturang. Jag tog en fisksoppa med världens största mussla i. Dock var det kanske inte jättebra att äta den, för idag har jag ont i magen...:(! Men det var en jättemysig dag igår. Dock kom vi hem vid 2 inatt, så det var väldigt jobbigt att gå upp imorse...tur att det är helg!
Ska lägga upp videod när de sjunger Gräver Guld I Usa och någon mer senare!

Imorgon kommer Marika hem. Ska bli trevligt! Ska även till Tanja imorgon och julbaka! :)

We stand here today. Together as one. You brighten my days, just like the sun

Jag vet att bilden är väldigt suddig. Men jag älskar den ändå. Han ler ju! Finfinfin!
Idag blir det en dag med mamma. Vi ska åka ner till Malmö och gå i affärer och ha mysigt, sen ikväll ska vi se OnStage, med bla Darin. Mer än ett år sedan jag såg honom nu. Senast var i September 2010...bilden är dock tagen i Karlshamn i juni förra året. Detta kommer bli 11 gången jag ser honom live...ska bli jätteskoj! Han följde mig på Twitter för några dagar sedan också, så glad Bina. Han kommer alltid vara min favorit. Yes.
Hoppas ni får en bra fredag, för det tänker jag ha! :)

RSS 2.0