Simma kan jag, men i dina ögon drunknar jag.


Sometimes the most ordinary things could be made extraordinary, simply by doing them with the right people.


Var på bio med Anna och såg The Lucky One igår. Har velat se den jättelänge! Baserad på en Nicholas Sparks-bok. Har dock inte läst den... Men filmen, typiskt Sparks. Mycker känslor, drama och romantik. But I liked it. Vacker natur i filmen och behöver jag ens nämna att Zac Efron är snyggast i världen, nej? Tänke väl det. Slog mig hur mycket han har förändrats och hur manlig han har blivit, till skillnad från High School Musical filmerna. Galet.

“Sometimes finding the light means you must pass through the deepest darkness."



Varje gång jag tittar på dessa bilder får jag ont i magen. Det var något utav det bästa jag varit med om i mitt liv. Sidmouth var verkligen underbart. Så många nya vänner, så vackert och så bäst. Det gör ont i mig att jag inte kan få uppleva det igen. Skulle bara säga det, för jag är väldigt ressugen, väldigt glad att jag har fina människor i mitt liv och dessutom väldigt glad att jag just fått uppleva min språkresa 2010. Puss och godnatt!

I see my breath pushing steam through the air, shaking hands run through my hair, my fears, where do I go from here?

Kvällens mat. Sommarkänslor. Härligt. Sverige vann som ni nog alla redan vet igår. För en gångs skull är jag stolt över att vara svensk! Loreen var ju jätteduktig igår!

'Cause I'm in love love love

Två fina bilder från skoj i parken för några dagar sedan. Bea som tagit.


folks tell me everyday the world won't always turn your way but i'm inclined to wait and see

Olas nya låt I'm in love tror jag kommer bli en riktig sommarlåt, jag kan inte sluta lyssna på den!
Den andra låten är med Chris Ayer, han är amerikan. Jag älskar videon och låten! Lyssna och titta! :)


my world is opening up

Min dag idag har bestått utav ett matteprov, en lång promenad i solsken med jeans, solande och lite allmänt tråk.

Ska in till Helsingborg senare och ha trevligt!


and we don't care about the young folks talkin' bout the young style


Ny funktion på blogg.se. Var tvungen att testa så det blev en simpel bild. Verkar lite sådär skojsigt!
Iallafall, idag har vi typ fikat med vår lärare Marcus. Han bjöd klassen som består utav nio (idag endast 7) elever. Han hade bakat kakor till oss. Muummms. Vi satt i parken och hade skoj!
Imorgon har jag matteprov (nationella), förstår inte ens varför jag läser matte c... men aja, det får gå som det...  går.

You and I walk a fragile line, I have known it all this time


Hellu. Fint väder = glad bina. Idag åkte jag tilll skolan klädd i min fina blåa Chelsea-tröja med nummer nio och namnet Torres på ryggen. Bra start liksom, joinades av Drogba (Mathilda) på tåget. Två champions league mästare liksom. Vi skulle vara utklädda till något inom sport om ni undrar varför vi bar fotbollskläder. Har haft vattenkrig med Kaula också, mohaha, jag vann. Hehe. Vår lärare bjöd på oss på glass, så har suttit i solen och pratar resor med henne. Underbart! Har hämtat min balklänning nu också, niiiice ju! Shoppat med pappa och Anna har jag också hunnit med. Ungefär vad min dag bestått av... JUST det, har ju faktiskt legat död på gräsmattan ett tag också... och nu gör jag matte! Hur hinner jag allt? Jag är en effektiv kvinna... not.

Well you got what you want, and what you never knew. Perfect gift from me to you

Så. Idag är det ny vecka som började med extremt bra väder och humöret är på topp, ända tills mattelektionen, då blev det bläh, men sen blev det bra igen. Tog en glass med Tanja i solen (banan & choklad, alltså glassen dådå)... cykla hem i motvind, men det gör inte så mycket för att solen sken. Bestämde mig för att gå ut i skogen och hittade en perfekt sten mitt i vatten som jag satt på ett långt tag, väldigt mysigt med vattnet porlande runt mig, solen brännande på benen och blå himmel. Jadå, trevligt. Ikväll blir det grillat. En riktig sommardag!

 


CHAMPIOOOOONEEEE



Okej. Gissa om jag är glad. Chelsea lyckades göra det omöjliga möjligt... de är mästare! Champions league mästare! :D Åh så jävla bäst. Men herregud så nervös jag var... men yes!!


tumblrtumblrtumblrtumblrtumblr


When you feel my heat, look into my eyes, it’s where my demons hide

Såndär bra natt/dag/morgonmusik. Den här låten är underbar! Dessutom följde bandet mig på twitter idag, ganska nice då de bara följer 1000 st utav 10 000! ;)

Godnatt!


You belong with me


PerfektPerfektPerfektPerfektPerfektPerfektPerfektPerfektPerfektPerfektPerfektPerfektPerfektPerfekt
Han får mig alltid på bra humör.

They could never define what's been said between your heart and mine

Igår var det lärarmiddag i Helsingborg. Åt på haken och efteråt blev det utgång med lärare, men dem dissade oss sedan och vi stack vidare. Väldigt trevligt var det! Slutade med att jag och Ella sov hemma hos Tanja och idag har vi typ mest ätit... våfflor, choklad, maränger, nudlar bland annat... vi har tittat på Glee också, aw Blaine marry me. Vi gjorde faktiskt lite matte också, tro det eller ej men vi är ganska duktiga!

 


You're watching your back like you can't relax. You're tryin' to be cool you look like a fool to me

Gah, har det gått tio år sedan den här låten kom - yes. Galet.  Älskade Avril i början av 2000-talet... gillar henne fortfarande... Hade bilder av henne på väggen och körde även hennes låt på småstjärnorna på fritids. Haha, aw. Men shit, tiden flyger iväg.


With my feet on the ground.



Igår spenderade jag kvällen med Tanja. Vi såg bio, inte så svårt att gissa vilken. Hahaha, den var sjukt rolig, haha! Verkligen en film jag tycker man ska se. Pallar inte att Channing Tatum är så snygg, gah dör lite.
Ikväll blir det fotboll HIF - Häcken. Så yeah. Pussss.

So let's set the world on fire


Igår tog Anna, Tanja, Tove och jag en roadtrip i Skåne. Vi skulle fira Annas födelsedag. Vi visste inte riktigt vad vi ville och det slutade med att vi besökte det här finfina slottet... om ni inte känner igen det har ni haft en dålig barndom. Hur nice som helst att se det i verkligheten, hehe! Väldigt högt och kompakt dock, men vackert. Dock låg det precis vid ett stall eller något och det luktade skit. Men aja... sen åkte vi ner till Lund och åt pizza och gick rundor lite och sen blev det Center Syd där vi handlade lite smått och gott. & vi kan konstatera att ingen av oss borde bli artister. Märktes tydligt när vi hade allsång i bilen.... men en trevlig dag, hoppas Annapanna också tyckte det!

But I still wake up, I still see your ghost.

Vad som gör mig glad:

  • Att ha så fina vänner som jag har, ni är bäst.
  • Att hitta ny bra musik. Ibland hittar man sådana låtar som går rakt in i hjärtat.
  • Att det börjar bli vår. Så underbart med lite färg i naturen och glada människor.
  • Att veta att jag har ett helt liv framför mig som knappt har börjat.
  • Glee.
  • Att ha en burk Nutella hemma. (mihih)

    Vad som gör mig mindre glad:

    • Regn och grå himmel. Försvinn.
    • Att vara kär. Jag är inte kär, men usch jag tycker det är jobbigt.
    • När Nutellan är slut.
    • När världens finaste klänning inte sitter bra på.
    • Att vakna av min ringsignal tidigt på morgonen. Den ringsignalen börjar gå mig på nerverna. Låter typ: "Wake up, wake up it's Mika, wake up!! It's time to wake up, wake up wake up..." Yäh, kanske borde byta... eller nä.

And where you invest your love, you invest your life


Det här är Sonys nya accessoar. Köpt från Kina för endast 60 kr och jag är nöjd.
(just det - 1 månad kvar till studenten, crazyyy.)

It was so much easier before.



Gårdagen blev inte riktigt som planerat. Hade tänkt se Chelsea-matchen på kvällen, men drog istället in till Helsingborg och träffade Tanja och hade skoj. Yes, awesome.

yeah...

Image and video hosting by TinyPic


Sitter i solen och steker samtidigt som jag skriver på uppsatser. En bra blandning. Jag lyssnar på allt från Sam Beeton till sommarvisor och jag är glad, men stressad. Göta kanal intresserar mig inte ett dugg, samerna får mig att vilja åka upp till norrland och projektrapporten får mig att vilja gå på sommarens alla festivaler. Kommer kännas konstigt när skolan är slut, dock kommer väl massa press från annat håll då, men det kommer ändå kännas som en befrielse tror jag.
Slutsnackat och back till arbete.

I know it's time, I need to move on. Everyone is sayin' I need to control.



1 maj. Värme. Sol. Linne. Shorts. Vitsippor. Vatten. Skog. Grillat. Tsatsiki. Ganska bra start på månaden. Tror den kommer bli kanon!

RSS 2.0