The last januaryday 2010
Teddybears - Rocket Scientist


Hästpojken - Gitarrer & bas, trummor & hat


Miley Cyrus - Party In The U.S.A (dålig kvalité)


Blir låttips idag och en fin bild på mig och Anna (Gran Canaria 2009)


Walking on sunshine, woooohoooJag tänkte att denna klockan ska bli min och även dessa skorna i framtiden...kanske inte blå, men lila!


What Is Love


Darin- What Is Love (värd att lyssna på)


Wie, detta året kommer jag följa melodifestivalen... och vad beror det på? Ja, precis Darin! Jag ser verkligen fram emot hans låt och uppträdande, jag vet att han kommer vara bra, annars hade han inte ställt upp! Denna bilden är färsk och underbar, fick ett leende på läpparna när jag såg den! :)


dream,dream,dream!

Idag var det en sån lång, vit januaridag som inte alls var så rolig. Jag har kommit fram till att jag verkligen inte gillar samhälle , men att jag antagligen måste försöka kämpa bättre, men that's life så att säga.
Ibland är det bara skönt att drömma sig bort, långt bort, kanske rent utav 260 km nordväst om Tahiti? Där ligger ön Bora Bora som jag hittade härom dagen när jag hade tråkigt och reste runt på "Google Earth". Det verkar vara så otroligt vackert med det klarblåa vattnet, gröna palmerna och kritvita sandstränderna... och inte minst att bo i dessa söta små kojorna! Blir man inte sugen på att åka på semester? Åh, jag vill absolut dit innan jag dör! :)new is cool? yeahright?Haha, detta klippet är så fult! Amerikaner ska inte prata svenska. Perfekt bevis på det tycker jag!
Däremot är han väldigt snygg! ;)

Nu är pappa i Bulgarien i en vecka, så det är bara jag och mamma hemma... tomt men det kommer säkert bli trevligt! (:


love is music and music is love.

  
Chicago - You´re the inspiration
Jag är en sådan person som gillar musik. Jag måste oftast ha musik runt omkring mig annars blir det för tomt. Om jag inte har musik på, sjunger jag istället på mitt jobbiga sätt (absoult inte vackert eller seriöst) bara för att höra en melodi i huvudet. 
Jag gillar låtar som har bra texter eller härliga melodier, precis som ni antagligen också gör. Denna låten spelade pappa för mig igår och den är så smetigt vacker! Perfekt låt för tillfället...för mig!


Springspringspring, please!

            

Nu tycker jag det har varit kallt och vinter tillräckligt! Det får gärna bli vår nu. Det är vackert när knopparna växer fram, gruset sopas bort från gatorna och det blir varmare och ljusare. Dessutom gillar jag vår/sommar skor mycket bättre än vinterskor! Jag tycker det är ett mycket vettigt svar på varför jag vill ha vår! ;) Skor är en viktigt del av oss, inte sant?

On the other side of the globe.Det är svårt att tänka sig att det skiljer 12 timmar på klockan och att hon är på andra sidan jorden. Jag klarar mig fint utan henne, det är inte det, det är det att hon är så långt borta. Jaja i juli får jag förhoppningsvis se henne igen och det ska bli jättekul! Jag längtar faktiskt, men hon har det säkert jättebra där borta, det vet jag faktiskt att hon har :) så syster ta nu han om dig! Jag saknar dig!


Tror ni känner igen denna låten?


Darin!

  

Jag gillar Darin, det har jag gjort sen 2004, och kommer göra länge länge länge. Han är en sådan artist som jag inte kan sluta gilla. Han göra mina tråkiga stunder bättre, ni vet en sån artist/band?
Jag tror de flesta känner så för någon/något.  Under de ca 5 åren jag har gillat Darin, har han blivit mer och mer vuxen/manlig. Som ni ser i dessa klippen så har han haft rösten från starten och jag förstår inte varför det är så fel med att gilla Darin? & förresten gillar man väl olika? Jag tror inte det var så många som trodde att jag skulle tycka om Darin lika mycket efter fem år... men som ni ser så gör jag det ;)


John Mayer

John Mayer - The Heart Of Life

Denna låten är så fin, både melodin och texten. Han har även gjort en jättebra cover på "Free Fallen".


Inredning, mat och radio!


                

Alltså tänk att det finns så många olika pogram om samma sak...Bygglov, Äntligen hemma, Roomservice, Sveriges fulaste hem,  Arga Snickaren,  Såld på hus och Simon & Tomas. Alla är bygg/inredningspogram.

Samma sak är det med matpogram - Halv åtta hos mig, Leila Bakar, Solens Mat, Niklas mat, Tinas Cookalong, Vad blir det för mat?, Gordon Ramsey´s matpogram och såklart Jamie Oliver. Just Jamie har jag börjat gilla extra mycket. Hans matpogram, gamla som nya är roliga och titta på. Jag gissar att Marika hade rätt, man kan inget annat än att tycka om honom!

Jag tycker inte det är något fel på att det går så många pogram på tv om samma sak. Jag bara undrar varför?

& jag har ett litet tips, om ni har tröttnat på Rix Fm, Mix Megapol, p3 osv tycker jag ni kan lyssna på Radio AF (99,1) som min lärare tipsade om idag. En studentkanal i Lund. Trodde inte att de spelade bra musik, men jag hade fel : Hästpojken, Markus Krunegård, Ison & Fille, Afasi & Filthy, 50 cent, Bob Dylan och mycket nytt som va spännande att höra..och det bästa av allt- Ingen reklam!


happiness

                  
                
Idag var det skolan igen efter jullovet och det kändes faktist riktigt skönt! Jag har aldrig gillat skolan så mycket som jag gör just nu. Ibland kan det såklart vara tråkiga dagar, men det finns alltid personer som gör dagarna bättre... tillochmed lärarna gör skolan bättre!
Det känns så speciellt att vi är så få, och på något sätt känns det hemskt att det ska komma nya ettor till hösten. Vi kommer alltid vara LBS Helsingborgs första ettor! Men de nya ettorna är så välkomna så :)

Nu ikväll ska jag faktiskt se Spårlöst med något gott och dricka. Det är spännande eftersom jag faktist är adopterad.

Dalarna, Värmland & Göteborg!


 


Nu är jag hemma efter sex dagar längre upp i landet. Först åkte vi upp Avesta och hälsade på farmor. Det var trevligt att träffa henne. Eftersom hon bor så långt bort träffar vi inte henne så ofta. Efter tre dagar hos farmor åkte vi vidare till Värmland. Vi bodde i en liten ort (sunne). Det var väldigt lite folk på gästgivargården som vi bodde på, men det var mysigt. På vägen dit fick vi uppleva - 30 grader, usch vad kallt!!
I Sunne åkte vi skidor i två dagar. Första dagen var det ca -15 grader och man överlevde även om man fick värma sig i restrangen då och då. Andra skiddagen var det svårt att överleva...-24 grader är fruktandsvärt kallt att åka skidor i... mina tår tappade känslen... men det var kul ändå.
Det var väldigt mycket snö i Värmland och det var jättefint!När jag loggade in på facebook hade jag fått detta meddelandet av Erik, så när vi körde hem passade vi på att åka inom Göteborg och se Calle & Erik. Denna gången började Calle sjunga en skånsk visa ;) och sedan "Walking In Memphis" och efteråt blev han intervjuad lite. Sen kom Erik upp på scenen och sjöng "Is It True" och "Higher". Han blev också intervjuad efteråt. Sist spelade de gitarr och sjöng tillsammans "Living on a prayer" och " Rock 'n' Roll. Efteråt var det signering, jag var lite klantig och kom sist i kön, haha men det tog faktist bara 30 min att komma fram. Man fick bara fotograferas med en utav dem, vilket jag inte visste så det blev Calle :). När jag kom fram till Erik frågade han mig hur det var och eftersom han redan hade signerat mitt skivomslag... fick han skriva inne i det , han är så trevlig :)!
Erik fick skrattanfall när dem nästan var klara med signeringen.. haha och Calle fattade ingeting!

Det var en mysig och rolig vecka!
Imorgon är det tillbaka till LBS i Helsingborg, jag har faktist saknat det lite, jag trivs så bra där ju! :)

2 Januari 2010Nu är det 2010.
Det första jag kommer göra 2010 är att åka upp till Dalarna och hälsa på farmor...och på hemvägen ska vi inom Sunne och bo på en gästgivargård och åka skidor.
Jag tror det kommer bli trevligt och mysigt.

Filmer jag tycker ni ska se: Air Bud
                                        Billy Elliot 
                                        Oliver Twist (2005)


RSS 2.0