we have fun we have sun

Ni måste kolla på klippet. Harry Potter stjärnorna beskriver Happry Potterresan med varsitt ett ord. Vackert!

Hemma från Stockholm. Jag kommer lägga upp bilder, oroa er inte :)

puss


All this time and all this history

Helt sjukt att tvåan typ är över. Man kan säga att mitt sommarlov börjar imorgon. Imorgon är jag ledig och fram till den 10 Juni får vi arbeta självständigt med ämnen vi känner för. Hur nice är inte det? Gjorde psykologiprovet idag, känns otroligt skönt. Det gick bättre än väntat och jag vill bara ha ett riktigt sommarlov nu! Ikväll ska jag packa, packa och packa, för inatt/morgonbitti åker jag, Anna och Tanja upp till Stockholm. Ska verkligen bli så himla kul!
Nu ska jag snart äta grillat, mums.

förlåt för det alltid blir inlägg med sånna fina mysiga och klockrena texter, men jag kan inte låta bli. Like it or not , it's up to you.

looking for something dumb to do


In the end, nothing ever lasts forever

 

Skit är ett ganska bra uttryck. Kan både vara bra och dålig. Men mest dåligt. Jag känner för att gräva ner mig, trots att plugget minskar rejält. Det är Stockholm som får mig att fortsätta känns det som! Ska bli så skönt att bara komma bort från Skåne med fina vänner!

p.s Timbuktu är ett geni, sant så. Hans texter är klockrena.


love me do

Söndagar är tråkiga. Det bästa med dom är att man får gjort saker och att dem visar Gossip Girl på femman.


no me digas que nojag sitter seriöst och pluggar på en lördagkväll. Helt galet. Död åt skolan och död åt facebook.
Jag såg smallville innan idag. Jag gillar det. Jag åt glass också, det gillade jag också. Jag ska sova nu, det gillas mest. puss

I can't let to, and I don't wanna leave yet

Hej, jag är heter Sabina och jag har inget liv. Jo, det består utav plugg för tillfället. Jippie....nej, ska sluta gnälla och faktiskt berätta att nästa fredag åker jag upp till Stockholm med mina kära vänner Anna och Tanja. Längtar otroligt mycket! Senare i sommar blir det Göteborg och som grädde på moset blir det London med Vicky! Åh, jag vill ha sommar nu nu nu nu, gif me? Hehehehehe, nej just det. Skolan ska avslutas först. Kan inte fatta att jag snart slutar mitt andra år på gymnasiet. Ett år kvar, sedan student och ut och känna på det verkliga livet, både spännande och läskigt. En sak vet jag, jag ska resaresaresa, fast jag måste tjänatjänatjäna pengar först! Men, åh. Framtidsplaner är mysiga!
Nu ska jag återgå till pluggandet, ätit ett russinpaket, chokad och en påskmust, jag kan inte låta bli, jag är för stressad så jag måste tugga hela tiden. Måste erkänna att döva öronen med sin favoritmusik hjälper faktiskt...lite.
Ajabaja. Så, back to death everybooooody!

Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Tjaaaaaaa!
Idag var det nationella i matte B. Herregud. Dagen startade ju bra. Inställt tåg, pga av att lastbil kört ned ledning, kom därför försent till provet. Jaja, nu är det gjort, skönt! Sedan såg vi på Män som hatar kvinnor, första gången jag såg den :)!
Sedan begav jag och Kaula oss ut på stan för att ragga biljetter och efter mycket om och men fick vi dom. Så den 28 juni drar vi upp till Göteborg till festivalen Where The Action Is, med artister som bla Coldplay & Paolo Nutini! KOmmer bli sjukt skoj! :D

Nu ska jag pluggapluggaplugga
puss

You are the one, you're my number one


bilden säger allt. hehe.

I don't like the way you say my name You're always looking for someone to blame


Anna fyllde 18 år i veckan och ikväll ska klassen hem till henne och ha trevligt! Nice

I'd rather be anything but ordinary please


Idag är det fredag den 13. Nice. Började dagen med ett spanskaprov, skönt att ha det ur vägen! Sen blev det film - Of Mice and Men, heeeelt ok. Dock lite sådär sorlig var den ju. Sen fixade jag mitt personporträtt i Åstorp, mycket najs! Bilderna ovanför är det jag bjuder på för tillfället....mohahaha. Nej ska nog sova snart. Imorgon ska jag vara pigg och glad för att fira Anna :D

Jättekul att jag bara berättar om vad jag gör på dagarna här på bloggen, känns mer som en dagbok, eheh. Jaja.

make the feeling stopHade engelska nationella idag, gick åt helvete. Lyckat. Inget blev som planerat idag, men det gör inget. Jag går snart isönder. Jag vet inte vad jag ska göra, jag vill ha sommarlov. Seriöst. LBS rimmar på stress.
SKa gå och mumsa på något nu, för jag orkar inte plugga längre. Spanskaprovet får gå som det vill.

Önskar att jag hade en hund nu. Så jag kunde ut och gått med den, och till och med att plocka upp skitet hade varit bättre än att plugga.

Jag avbryter dig när du pratar ibland och jag lyssnar inte alltid så bra

day 08 – a song that you know all the words to


I know you want me, I made it obvious that I want you too

Ja. Jag pluggar livet av mig. Imorgon har jag spanskaprov och jag börjar plugga idag. Sitter här med Enrique Iglesiasmusik i öronen, kanske ger mig något? Eller inte... Kan ju inte annat än att gå dåligt....men allt jag får hoppas på är tur. Skolan är krävande och jag är otroligt stressad. Men snart så, snart. Den 27 maj blir det Stockholm med Tanja och Anna. Ska bli så himla kul!! :)
Idag fyller även Anna 18 år, vilket firades med tårta (kladdkakor) som Sandra bakat! Awesome!

för all del sitt nerJAAAAAAAAAAAAAA!!! åt att Magnus Weideskog äntligen släpper ny singel! Yes. Som man har väntat. Även om han har förberett oss på att det inte kommer låta likadant som förr så blev man lite paff när man hörde teasern. Men, jag tror det kommer bli riktigt grymt, lite mer pop nu! Det gillar vi!


I know that we could work it out somehow But if this was a movie you'd be here by nowEn vacker dag i maj. Bestämde mig för att gå en runda i skogen i det fina vädret. Sony fick hänga med.

The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly.

 

Plugg, plugg, plugg borde vara det som snurrar runt i min hjärna, istället är det andra ovikiga saker som gör mig frustrerad. Ah. Jag måste verkligen plugga!
Hade nationella prov idag. Spanska och engelska, kändes helt ok. Gjorde mitt bästa i alla fall!
Nu ska jag fortsätta att försöka plugga!

tonight I'm loving you

Idag är jag död. Anna är tramsig och Kaula är sur. Typ sammanfattning av denna dagen såhär långt. Två nationella prov återstår och sen ska jag hem och sova.
Kan också säga att jag såg musikalen igår och den var bra och sen kan jag säga att valborg var väldigt bra för det har jag inte nämnt innan..... yesyes!I'm from Barcelona, nanananaaa

Har lite saker att säga...

...Jag älskar när det är grönt på träden
...Idag var vi på Barsebäck och hälsade på. Jag tycker om Himalayate
...Det är redan Maj, eh. Det gick snabbt
...Jag hatar skolan för tillfället. Den kan brinna upp, nej lite att ta i kanske. . .
...Jag är hungrig, orkar inte gå att ta mat
...Jag borde verkligen göra vettigare saker än detta
...ikväll ska jag ut och gå med Vicky
...Imorgon på idrotten ska vi springa *döda mig*
...Jag älskar choklad. Fast jag saknar twix
...Jag ska sluta snart med detta
...En sista sak
.........titta. Jag skrev. Jag fick svar. Facebooksidan är länkad från hans Twittersida där han har 36,202 followers....vågar inte tro att det är han, men om det är. asnice. Feel free to join when I'm meeting him!

RSS 2.0