And we don't really give a damn, thats what they say



En del av min dag i bilder. Jag älskar Lola och Anna. Glada och underbara! Vi shoppade lite. Solglasögon till Anna och en kjol och saken på nedersta bilden till mig. Efter det var vi trötta och sugna på glass. Valde choklad (aldrig glass utan choklad) och blueberry, heeeeeelt ok! Vi satt i hamnen och filosoferade om sakerna på bottnen, dvs djupet och den äckliga cykeln....
Väl hemma blev det grillat, mums! Imorgon är det valborg, niiiiiiice!

Just det. Grattis till Batoul, blir ADULT today! <3
Just det 2 idag är det exakt 6 år sedan jag såg Darin för första gången live. Det var i Hässleholm och jag var 11 år. Herregud. För att fira det sitter jag nu i sängen med Darin - The Anthem på hög volym, myyyys!

Jaja, nattinattnatt!

Your time has come to shine All your dreams are on their way

 


Tja, allesammans där ute i det fina vädret! Själv sitter jag inne och pluggar. Kommer inte någon vart. Jag har lite smått panik. Gaaaaah. Jaja. Ska göra detta inlägget och sedan försöka att koncentrera mig ännu mera!
Är ledig från skolan idag. Mycket skönt. Kunde sova länge imorse! & imorgon är det fredag. Lovely!

You know that its over when the burning and yearning inside your heart, ain't there anymore

day 07 – a song that reminds you of a certain event

 

Gran Canaria 2010 med Anna. När vi hände och chillade vid poolen spelades Jesse McCartney flitigt! Memories!


i can't take my eyes off of you, I know you feel the same way too



SNYGG SNYGG SNYGG SNYGG SNYGG - ögongodis -check.

små saker blir stora på nära håll

Har varit ett bra lov tycker jag. Började bra och slutar bra. Bra väder hela veckan med skinande sol. Jag ska inte klaga. Skolan börjar imorgon, det är synd, men snart är det sommarlov. Får kämpa de sista veckorna och sen så, sen är det lov på riktigt! Hoppas ni alla har haft en trevlig påsk! Puss


There's nothing there to see I'm inside of you Where I will always be

Lite blandade bilder från igårkväll och idag. Igårkväll åkte jag in med Victoria till Helsingborg, vi åt som ni ser Ben & Jerry's, mycket gott och mättande, hehe. Sedan gick vi och hade trevligt. Dock missade vi sista tåget, så vi kom hem väldigt sent, vilket var lite synd eftersom vicky skulle upp tidigt idag och baka....haha! Förressten, Vicky träffade påskharen, de ni!
Idag har jag bara tagit det lugnt. Vilat ute på gräsmattan med Missan och musik. Väldigt skönt, är väldigt trött! yesyes så ligger det till!

Love is lost, life can burn, But your luck will return



Här sitter jag och filosoferar. Nej, det gör jag inte. Jag sitter här och väntar på att maten ska bli klar så att jag kan sticka till Helsingborg med Linné, huhu! Ska bli mucho trevligt! Borde kanske gå och hjälpa till med maten, känns som det vore vettigt.
tjaaaaaaaaaa.

Truth be told, my problem's old You mean the world to me, but you'll never know

Igår fick jag påskägg av far och mor. Hehe. Dock inget godis, eftersom jag har nyårslöfte att inte äta godis. Men jag fick 70% choklad, armband och en tröja istället! Me like!

Idag ska jag plugga. wii, jättekul på ett påsklov och när vädret är så fint! Men jaja, that's life...


Ett litet klipp på Mika när han beskriver sin sång I see you


man måste dö några gånger innan man kan leva


Hallå Hallå!

Idag har det varit en händelserik dag! Vaknade tidigt av en syster som kommer in på rummet och är allmänt eh, gosig? Jaja, sen blev det en simtur med Victoria på badhuset, vi fick dock vara i den varma poolen eftersom de var ett dansk simläger på besök som tog upp hela stora bassängen, lite synd, men det var väldigt trevligt ändån!
:)
När jag kom hem stack vi till Väla och jag fick med mig en pall hem. Hehe. En lila så den var mycket fin. Passar perfekt på mitt rum! :)
När vi kom hem hjälpe jag pappa med att städa och fixa uterummet, finfint!
Sedan ringde Annapanna och ville ut och fotografera så då fick jag träffa henne med. Hon dödade knopparna på träden, :( dum flicka! Men vi gick utan jacka, hihi hoppade vi över våren?...känns nästan mer som sommar....jaja, I like it alot!
Ikväll blev det grillat, dock inte första gången iår, fick det ju hos Tanja innan i veckan, men det var mycket gott att sitta i uterummet och äta grillat! Good feelings!

Nu ska jag sova. sova. sova. Jag är så trött att jag nästan faller ihop. Hehe, Icke bra. Godnatt!

I was born in the arms of imaginary friends


Tjaaaaaaaa!
Såhär ser jag ut idag. Trött, trött, trött och ännu mera trött. hehe. Känner mig faktiskt lite smått död....Men det var otroligt trevlig igår. Trevliga människor och trevliga ställen! Slutade med att vi somnade väldigt sent (eller tidigt, beror på...) efter att vi sett film hos Kaula. Tråkigt att Tanja var tvungen att åka hem, var väldigt synd :(! Men det kommer fler gånger hoppas jag verkligen, för det var jätteskoj!

tjaaaaaaaaau

I see the sun rising but all you see is fall, fall, fall


Sticker snart till Helsingborg för att ha skoj. Hörs imorgon!
& Just det. Vädret är strålande.

du är himlen runt hörnet för mig



Bäst. bäst, bäst, bäst, bäst!

Love is a chime between body and mind

Nejmen vädret kan man verkligen inte klaga på idag. Solen skiner, blå himmel, gröna knoppar på träden och fågelkvitter. Börjar det bli vår minsann och dar? Vi får väl hoppas att vädret är här för att stanna.

Idag har jag även övningskört, gick helt okej. Känner mig lite säkrare. Satte mig och pluggade ute i solen också. Riktigt skönt! Ikväll blir det pizza!

Oh! Darling, if you leave me I'll never make it alone



Vacker. Vacker. Vacker. Vacker. Vacker. Vacker. Godnatt!

Believe it like a fairy-tale put a tooth under your pillowcase



Haha, Måste erkänna att detta klippet gjorde mig glad!

You're a good soldier Choosing your battles

day 06 – a song that reminds you of somewhere

Sidmouth (England) Augusti 2010


This will all disappear Like a memory from a past life, it will not be here



Ny klocka, frääääckt!

Counting the stars is an impossible task, and you won't ever find someone to ask

Idag är det den internationella Record Store Day runt om i världen! Så jag och Anna begav oss mot Helsingborg för att få höra Lars Eriksson ( ni minns han från Idol 2008?) på Folkårock. Har haft lite mejlkontakt med honom...och var kul att äntligen få höra och träffa honom. Han spelade 3 låtar och sedan fick jag träffa honom...såklart var skon med! Fin man det dära. Slänger in ett videoklipp med...filmat med min mobil, därför lite skakigt!


And too much love, so little hate The devil inside won't control my fate

Lite kvällstexter som värmer hjärtat. Iallafall mitt!



like no one you take the pain away

Tjaaaaaaaa igen!

Oj, vilken lång dag. Nationella var det idag. Kändes helt okej, dock lite förvirrat.  Efteråt blev det shopping i stan med Anna, Tanja och Tove. Trevligt! Blev jeansen och tröjan på bilden ;)!
Nu ikväll har det varit öppet hus, jag älskar vår skola, speciellt folket, hehe. Underbart!

Nu ska jag ladda upp lite bilder på facebook och sen ska jag sova! Skönt att mamma och pappa kommer hem från Barcelona inatt. Har faktiskt saknat dom! :)

Tjooooo

I got nothing else left to say

Tjaaaaaaaaaa igen! Hehe.
Nu är migrationsarbetet inlämnat och jag ska sova. Imorgon är det Nationella prov i svenska 5timmars uppsats...hehe...
Nu ikväll har jag och Anna sett på bio I am number four som sagt. Jag blev inte så besviken som jag trodde jag skulle bli, den var mer än helt okej faktiskt (Alex Pettyfer bidrog mycket till det!) Iallafall, när man kommer hem har man fått svar av den bästa av dem alla: Darin....and look what he wrote:


Haha, passande att jag såg filmen när han skrev det....(filmen började 18.00)...och jag frågade om filmtips...därför....hehe. Dessutom....

....är det 4000 gången jag är online på hans sida....6 år sedan jag blev medlem, herregud, time flies...

Okej, hehe. Nu vet ni det. Nu ska jag sova. Mina ögonlock är extremt tunga...vänta... en till bild som är väldigt passande över lag:

det verkar som mina ensamma dar för alltid är över



Tjaaaaaa allesammans. Idag är jag ledig. Det är studiedag. Var dock tvungen att gå upp tidigt och hälsa på tandläkaren, inget jag föredrar direkt men yes, that's the way it is. Igårkväll var det Harry Potter kväll med Mathilda och Anna. Vi mumsade på tacos och glass och såg the Philosopher's stone och Deathly Hallows. Mycket trevligt!
Nu ska jag fixa käk och sen ska jag och Anna in till Helsingborg och se på I am number four! Gonna be great!

hehe, charmbild, mycket

Mine is the sunlight, mine is the morning

day 05 – a song that reminds you of someone

Denna låten hade jag i min pianobok för många år sedan. Första gången jag la märket till Cat Stevens...tror jag. Pappa tyckte jag skulle lära mig låten eftersom han tycker om Cat, alltså påminner denna låten mig om min kära pappa! :)


Du kanske funderar på alla minnen som ni har Du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar

Tjaaaaaaaaa, här sitter jag och äter. Spaggetthi och köttfärssås som ni kanske ser? ;) Mycket gott! Hehe.
Har pluggat filosofi hela dagen, men det vill inte sitta. Jag har ingen som kan förhöra mig...kanske det som är problemet...jaja....det går som det går...i'll do my best!
Ikväll ska jag se på Nittileaks med Filip och Fredrik...Darin ska vara med :) Han ska sjunga Himlen runt hörnet. Det kommer bli jättebra. Darin är alltid bra. Hehe. Förutom breathing your love (hata) hehe.
Yes, nu ska jag fortsätta äta och pluggeliplugga!
puss

what if that was you

day 04 – a song that makes you sad

När ni ser videon förstår ni...


It doesn't matter what they say. Cuz’ you like all the attention anyway

Såhär ser det ut nu. Jag och katten hemma bara. I flera dagar. Får hoppas att hon inte kräker...eheh.
Nu ska jag plugga filosofi! Tjoff!

when you left me here dealing with them tears



Bild från Österrike 2008

What a day. Har suttit med samhällsuppgiften från 11 till ungefär 17. Skrev hela på en dag....ja, hoppas nu att det blev bra ändå...Mamma och Pappa åker iväg tidigt imorgonbitti till Barcelona, därför ville jag ha den gjord, så att de kunde kika igenom uppsatsen....hehe! Jag är avundsjuk. Jag vill också iväg! Nu får jag passa huset och blommorna. Kul!
Annars idag har jag städat (värsta duktig jag är) och även sprungit en runda i det fina vädret. Känns helt ok. Imorgon blir det massa filosofiplugg! Living the dream...som sagt...

Läste föressten ut Mice and Men igår. Hmpf. Don't like it!

Nu ska jag duscha, dricka te och sova tänkte jag! kram

I may say it was your fault, because I know you could have done more

Bakade med Anna idag. Mycket trevligt. Blev cupcakes. Rosa, blåa och lila, som ni ser på bilden! Blev även några hallon & blåbärmuffins. Väldigt goda. =)


Trevligt att träffa Batoul också! Hon kom och hälsade på i skolan idag eftersom hon har lov i London. =)

Funderar på att gå och lägga mig. Känns som om det behövs. Mina ögon svider och mitt huvud gör ont...inte för att klaga, så ska jag försöka lindra det med en kopp te, en bok, the kooks och sömn! Hörs imorgon! =)

oboy vilket vackert väder

tja. ska berätta min dag i ord. matteprov, hem, plugga, tandläkaren , kyckling, tivoli, mcflurry, tåg, datorn, sova hehe lovely!

Lancelot had Guinevere, Romeo had Juliet



Sitter i köket. Bredvid mig ligger ett paket choklad (70%ofc) och framför mig står datorn. Solen skiner in genom fönstret och blänker i mina glasögon. Låter trevligt? Njaaaaa, hade det varit utan skolböcker, inlämningar, prov osv hade det nog varit trevligare. Håller just nu på med en uppgift på samhällen som går ut på att skriva en rapport om immigrationen i Sverige. Inte alls något som är lockande.
Jag vill bara sova, ha lov och slippa skolan.

living the dream

Amazing.


I'm a walkin' in the rain Tears are fallin' and I feel the pain

Titta vilken liten kissemisse och vilken liten Bina. Bina har ett ögonbryn, ehehhe. Jag har tråkigt. Jag behöver sol, värme, vatten och en pool.

Little darling, the smiles returning to the faces


Tjooooooo, what a day. Filosofiprovet är framflyttat, puuuuuh. Nu kan jag fokusera på SV Nationella imorgon. Ska hålla ett tal om namn. Kan bli spännande. Skolan var helt okej. Jag gillar vår skola, förutom allt plugg dådå! :)
När jag kom hem hade jag fått post. Väntade inte efter, det men det hade kommit post från Sam. Hihi, då blev jag på bra humör. Han hade skickat skivan han glömde att skicka förra gången, en lapp där det stod " Sorry" på. ( Dock visar jag framsidan av lappen på bilden) och även ett armband. Jag gillar Sam. Men det visste ni ju redan.

Nu ska jag fortsätta på talet, äta kyckling och ut och springa en runda! Vädret är så fint!
POOOOOOSS

She would never be free When I was around.

day 03 – a song that makes you happy
Har lagt upp denna innan. Men denna låten eller videon+låten gör mig glad.  Speciellt runt 0.52 när John och Paul tittar på varandra och skrattar, fiiiiiint! Jag blir så glad, de är så fina och deras musik, mums. Dessutom blir det ännu bättre när Paul är vänsterhänt och John högerhänt...hihi


Har varit en lång helg. Fredagen hos Kaula var trevlig hehe, Bilder kommer att komma upp. Vi bakade kanelbullar och åt pizza. Lördag och Söndag var det barnloppis och LBSstudion var där. Lite extra pengar tjänades. Det var gott!
Nu ikväll har jag tränat och sett på smallville. living the dream...not!
Pusssss

RSS 2.0