"It's time for some fucking recognition"Bara för att denna bilden visar den " riktiga" Darin! ;)
Haha, nej men den är ju underbar!

LIVERPOOL!

Idag spelade Liverpool sin andra match i Premier Leugue mot West Bromwich Albion och det blev 1-0 till Liverpool! Gissa vem som gjorde målet?? Yes. Fernando Torres, underbart. Här ser ni målet :)

Without you I would fall apartBlev Löddeköping (Center Syd) idag för att se världens bästa man. Det var en lång väntan, men som vanligt var det värt det. Jag var där så tidigt att de inte hade hunnit sätta upp scenen ens...Han sjöng "Microphone", "You're Out Of My Life" och "Lovekiller", myyycket fint! Efteråt blev det signering, han signerade två kort och skivan + äntligen min SKO! :) Nu är den vacker...dock var han reaktion lite skoj:
Jag: Skulle du kunna signera min sko också (ler)
Darin: Din sko?! Eh, javisst! (skrattar till och signerar den)

Han måste tyckt att jag var konstig
..dessutom glömde jag att krama honom första gången...men jag fick en kram senare...såklart...han är så snäll! :)
Bilderna blev tyvärr inte så bra denna gången...men denna blev hyffsad.


you're here to stay, deep in my heart


Idag är det fredag, vilket är mycket skönt! Helgen kommer bli underbar, iallafall imorgon! Då ska jag till Löddeköping och se världens bästa man - Darin. Han ska äntligen signera min sko!! ;)
Sen jag kom hem från skolan har jag lyssnat på Darins sommarprat, det var mycket intressant! Det roade jag mig med i 1.30 min.
Ikväll blir det skoj med syster...ska se på Eclipse.


I become someone else. myself
yes idag är det en speciell dag. Magnus Weideskog fyller 23 år. Grattis till honom.Just nu lyssnar på Darins nya skiva Lovekiller. Jag kan inte sluta lyssna på den, den är godis för mina öron...höhö. Ni borde också ge den en chans, ni vill väl inte missa så bra musik?!
Idag har vi fått datorerna i skolan. Mycket spännande med en ny liten bäbis i prylfamiljen...dock är det pappa som får fixa med den först...känns säkrast så! ;)

Hit the lightDarin - Microphone
Ska bli kul med en ny säsong av Idol. Ännu mer Peter Jihde! ;)


drowning in the water


Jaha, då var man tillbaka i skolan igen. Det känns väldigt skönt faktiskt! :) Tråkigt att Batoul flyttar till London imorgon dock :(
På lördag blir det Darin i Löddeköping, kuuuul! :D


Sidmouth 2010 unforgettable

Nu är jag tyvärr hemma från England (Sidmouth). Det har varit två utav de bästa veckorna i mitt liv! Åh, jag vill tillbaka!
England är ett underbart land, jag älskar hur de kör på fel sida av vägen, alla mynten, det engelska språket men speciellt alla underbara människor jag träffade där! 
Det var kul att gå till skolan varje dag och aktiviteterna var så roliga. Ledarna var bäst och jag hade världens bästa engelskalärare- Jack! :)
Jag laddar upp bilder :) och ni kan se fler på facebook!

England 2010 -  awesome!The Beatles (England)England
7 - 21 Augusti
 ses om två veckor!

you are the sun, the only oneNu ska vi se här....
kläder - check
Böcker - check
Godis - check
Kamera- check (alltid)
Mediaspelare - check (snart)
Solbrillor/brillor - check
Necessär -check
Mobil - check
Dagbok - check
.....packningen börjar arta sig minsann och dagar!

Nu börjar jag bli nervös. Jag tror inte jag har något att vara nervös för egentligen. Ska bo med en tjej från Spanien, en från Tyskland och en från Italien. En blandning...höhö! Jag åker på lördag och kommer hem den 21 Augusti!

only me , myself and I

 
Bara för att jag inte kan låta bli att
 
denna låten!

Vinst x2 denna veckan

HAHA!
Jag vann den signerade tröjan från Nickelodeon :) Darins autograf är ju med så den är värd mycket, hehe!

Som ni ser här så var mitt tävlingsnamn Binkii och längre ner är den finfina svampbob tröjan jag vann eller kanske inte exakt den men en liknande :)
höhöhöRix Fm Festivalen i Halmstad

Denna dagen blev fail. Vi åkte upp till halmstad för att se Darin och sen när man sitter på tåget får man reda på att Darin är sjuk...jipiie...men vi lyckades roa oss på annat sett...Scenen där Darin skulle varit..

Anna & jag fick leta länge efter något att få i magen! typ en timme! Vi hittade inte någon jäkla Max..så det fick bli pasta med curry & kyckling och det var mycket gott. Vi satt och tittade ut över Nissan..så poetiskt! :P

Rebound....gillar verkligen INTE Rabih!

En suddig Martin Stenmark

Sist men inte minst kom en glad och lycklig Niklas Wahlgren och en Laila Bagge. Sött!

RSS 2.0