Sista veckorna.

Det är sorligt. Lämnar snart Oxford. Lämnar snart människorna som har blivit min vardag.
Iallafall. Vad har hänt? Har tackat ja till min utbildning, så Kalmar it is. Känns inga problem alls att flytta hemifrån då jag klarar av att ta hand om hus, hund och barn här.Att ta hand om mig själv kommer gå fint. Förhoppningsvis. Letar iallafall boende nu.

I fredags var jag ute med Jennie. Vi åt nachos och Ceasarsallad på favoritpuben för att sedan träffa Daniel, Alberto och Walter för att gå och dansa. Blev senare än tänkt och på lördagen blev det häng i parken, affärer och lite sånt med Jennie och Hanna. De åkte till London vid 6tiden och jag åkte hem och var barnvakt...och var beredd på en lugn kväll. Men icke. Fick ett samtal vid halv 12 av personer som ville träffas.Varför inte liksom? 3 veckor kvar, då får man väl offra lite sömn? Blev en danskväll (utan alkohol! se jag kan ha skoj ändå!!) med John, Paul och Neo. På vägen hem var det personer och poliser överallt på gatan och jag tittade åt andra hållet när plötsligt en kille går rakt in i mig. Han såg ut som Harry Styles från One Direction och sa att jag hade fin klänning...(hade dock shorts och skjorta, haha). Sen, från ingenstans kysste han mig. Hahahah, höll nästan på att dö. Mitt på gatan, helt random. Han var fin iallafall med lockigt hår och brittisk dialekt. Han ville inte släppa min hand och han gick med mig halva vägen hem. Eftersom han också bodde åt det hållet. Galet är ordet.

Igår var det måndag. Barnen var på sommarskola och cricket hela dagen så fick mycket tid att sova, städa, stryka och äta. Hela veckan kommer se ut så. Skönt. På fredag åker de till Wales och då kommer Hanna hit och bor. Ska bli kul.




Cinema and pizza

Sitter i soffan med Charlie med varsin surfplatta och tv är igång. Cartoon Network. Om en halvtimme ska jag hämta Ben hos hans kompis som bor i ett slott. Nej, lite överdrivet men huset har grind, tinnar och torn plus världens största halltrappa. Sen blir det bio med barnen plus deras vän Dylan (som förövrigt har en snygg pappa). Bussen hem sen och då blir det pizza. Ganska bra torsdag. Även om mitt humör är sämst pga av stress och panik på olydiga barn...menmenpuss.


Love is all we need.

Varit ledig sedan onsdags och varit med kompisarna ungefär varje dag. Utgång mitt i veckan, filmkväll med ben&jerrys, vinkväll, tjejgäng med 'jag har aldrig', vin och mojitos (+massa vatten), dans till bra låtar, träffat nytt trevligt folk, blivit väckt av brandlarm, hängt på caféer, ätit thaifood och gått en massa från stan till hem och från hem till stan. Vem vill spendera pengar på buss när man har fungerande fötter och ben!?

Imorgon börjar helvetesveckan. Passa barn 10 timmar om dagen i 5 dagar.Wihuuu. Godnatt.




Födelsedag och bästavänbesök.

Vilken vecka. 20 år. På en torsdag. Blev mycket bättre än jag väntat mig. Fick fint kort av Charlie med bilder på Torres och Chelsea. Även en på mig. Eftersom jag heter Sabina Torres enligt honom! Det första jag fick när jag vaknade var näseblod. Ingen aning varför men så började min 20årsdag.
På kvällen blev det pizza på resturang med mamman och barnen. Fick fin present och tårta. Aw. På kvällen träffade jag Jennie och Hanna ett tag.

I fredags kom Anna hit. Var så otroligt kul att se henne igen. Saknat henne massor. Blev shopping, parkhäng, fruktätande, filmtittande, halvt misslyckad utekväll (haha), lång seg jobbedag med barnen och en tidigt morgon när hon idag begav sig hem kl 5 på morgonen. Kändes tomt i sängen imorse haha!
Anna hade med sig trevliga presenter från familj och från henne! Fick en kamera av mamma och pappa. Ni skulle sett hur förvånad jag blev haha! Men världens finaste. Har döpt den till Chuck.

Imorgon kl 5 åker mamman och barnen till Irland och stannar där tills söndag. Oh yeah.

Massa fina bilder från mina dagar.

Jag och Charlie på min födelsedag. Gullunge.


Min fina födelsedagstårta.



En glad Anna i Oxford.



Christchurch.



Bästa vän.



Christchurch.



Shopping!


Parkhäng.



Utgång. Hihi.



Thaimat.



TuristAnna.



Massa frukt!


Sommaren har äntligen kommit!



Klättervägg?



Vackra Oxford.



Tankar.

- Andy Murray vann som ni nog säkert vet. Tror varenda kotte i det här landet tittade. Inklusive jag. Tyckte faktiskt att det var riktigt intressant! Såg mamman och pappan på tvn.

- Var ute och solade med Hanna och Jennie nyss. Nu känner jag mig som en chokladbit. Smält chokladbit.

- Den här veckan är barnen på sommarskola mån-ons. På torsdag fyller jag 20 år. Och på fredag kommer Anna.

- Jag känner mig redo att lämna familjen men verkligen inte Oxford.

- Jag saknar svensk mat något enormt och drömde om köttbullar inatt.

- Jag har fjärilar i magen.

- Smokey Bacon Pringles är mumsfilibaba.

- Det börjar kännas tomt utan min laptop. Får panik på surfplattan ibland, men bara ibland.

- Jag hör av mig om någon dag/dagar.


Ladadadadi, we like to party.



Lite bilder från veckan som gått. Har varit en lugn vecka. Mamman har varit borta mycket (vilket jag gillar) och barnen har skött sig hyffsat.

Igår var det exakt 1 vecka till min 20årsdag och idag om en vecka anländer Anna. Ska bli så kul.

Idag känns det som sommar. Varmt och skönt. Ska ut en sväng ikväll och på söndag ska jag vara barnvakt då föräldrarna ska se Wimbledon live.

Peace.

Housewife

Yo!
Klockan är 1. Jag har gått med hunden, handlat mat, lagat mat, strykt, tvättat, lagt in kläder i garderober och jag har sett senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Känns ganska bra. Ligger i sängen nu med ett glas juice och billig choklad från Tesco (30p). Ska se om jag kan skypa med familjen ikväll annars ska jag försöka sova tidigt. Jag behöver sömn!

Vad annars? Hanna och jag gick och handlade glass igårkväll och satte oss vid gymmet (ironin) i en liten park med varsin sked och åt. Sådana kvällar behövs ibland. Hade på oss nästintill höstkläder eftersom det blåste mycket och det var inte alls Julivarmt tyvärr!

Häromdagen började Charlie gråta när han insåg att jag lämnar om några veckor. Han är så fin den pojken. Hjärta av guld har han. Men ibland är han pain in the ass...precis som alla andra barn, fast han är inte som alla andra. Han är min kompis. Ben gråter och gråter för exakt allt. Igår klämde han fingret i duschen och då grät han i en halvtimme. Jag ville mest bara gå därifrån...vilket jag gjorde.

Om några få dagar fyller jag år. 20. 10+10. 5x4. Galet. Tanken på att jag kommer vakna på morgonen kl 06.45 och upp och fixa frukost och väcka barnen och ha en normal jobbdag svider lite då jag är van att fylla år på sommaren då jag vanligtvis har sommarlov och är ledig...Ingen frukost på sängen och ingen traditionell sommartårta. Åh. Men Anna kommer hit dagen efter så vi får fira på helgen!



Det är något med den här misslyckade bilden som har sin charm. Tror det är Sams leende faktiskt. Fint.

RSS 2.0