Livet som barista.

Hur man kan se det
Vaknar 5.30. Tar på mig Costa-skjortan. Cyklar genom parken i en tyst lugn park. Låser upp Cafeét. Fyller upp med nya kakor och pastries. Fixar kaffemaskinen och klockan 07.00 öppnas dörrarna och någon timme senare går jag och köper tidningar från Sainsburys. Kunder som kallar en doll, darling, love och massa komplimanger om goda milkshakes och ice coffe. Klockan två lämnar jag butiken med ett leende, glad att få pengar för ett så trevligt jobb.
 
Hur man också kan se det
Vaknar urtrött och vill nästan gråta då jag fått för lite sömn. Knäpper skjortan fel i stress då jag snoozat två gånger. Magen kurrar och jag kräks nästan att se Oscar sova djupt. Cyklar igenom en tyst och död park, med uteliggare. Låser upp. Sätter på musik för att vakna. Bär ut tunga stolar och bord. Bränner mig på kaffe och tevatten pågrund av trötthet. Öppnar dörrarna och räknar timmarna tills jag får cykla hem och sova igen. Kunderna är som vilket annat folk som helst som begär för mycket "Can I just have som water with ice please", "Is this an Ice latte?" "Can I have some more caramel?" "You charged me for a massimo americano, I wanted a primo"...osv. Efter 100 år kan jag äntligen cykla hem och dö i sängen.
 
Hur jag ser på det kommer jag inte avslöja, förutom att det är en mix.

Ledig och shopping.

I torsdags var jag ledig. Vi bestämde oss för att åka till Bicester Village och shoppa lite. Var massa asiater där, tappade nästan bort Osc bland alla affärer och asiater...skämt o sido, heheh!
Bella italia

Öppnade idag som vanligt, men jobbade endast 6 timmar så kändes skönt. Cyklade hem och somnade medan Oscar klippte gräset aka skogen i trädgården....åkte in till stan och köpte te på starbucks. Mötte Oscar och hade mysig middag på en italiensk restaurang med gooooood mat. Vill till Italien. Älskar Italien. Älskar också att sova. Så godnatt!

21 år.

Då var det min tur att fylla 21. Roadtripen I Usa kan nu bli verklighet och jag kan köra golfbil utan att behöva oroa mig för att bli tillsagd utomlands, hehe. Nej, men 21!?! Tiden flyger.
Jobbade 6-12. Åkte in till stan och blev bjuden av Oscar på en god, mysig och lite sådär extra dyr så man inte blev mätt. Först åt vi kött, bernaisås, sallad och pommes (muuuuums) och sen tyckte Osc att vi skulle dela en pizza så då gjorde vi det. Dyraste pizzan hittills, men också så himla god.


Efter lite shopping åkte vi hem, fixade ordning oss och sen kom Matheus med choklad (hihi, glad Bina). Osc hade köpt champagne dagen till ära så det dracks tills vi åkte in till stan och träffade tjejerna på Four Candles. Vi drog vidare mot Purple turtle där vi drack shots med Harry Potternamn bla Hufflepuff, Gryffindor och Slytherin (den var grön). Natten tog oss till favoritdansstället The Bridge där vi dansade och hade skoj in på småtimmarna. Hade så ont i fötterna nästa dag och jag var tvungen att jobba 3-9. Usch. Hade iallafall en superbra födelsedag med bra människor och bra musik!

Cowley Carnivalen.

I Lördags blev det middag i Summertown med Oscars mamma och mannen hon dejtar. Kändes konstigt att vara i Summertown. Spenderade hela förra sommaren där ju....I Söndags var det dags för den årliga Carnivalen i Cowley. Började med att åka till stan och titta när Osc spelade fotboll. Det var en cirkus i parken där de spelade så jag och Kris lekte turister, hahha....

Cyklade till Cowley, mötte Ottilia och senare Jennie. Åt chicken wrap från ett utav matstånden och gick fram och tillbaka och tittade på folk. Köpte en heliumballong, vilket var roligt på ett helt annat sätt än när man var liten. Lyssnade på musiken som spelades och tittade på paraden som bestod av människor från olika länder som dansade....Senare mot kvällen gick vi till Kazbar, en Marockans restaurang och pub. Vi åt god Tapas, träffade trevligt folk och hade allmänt trevligt. Bra söndag helt enkelt.Idag mår jag sämre. Idag cyklade jag till jobbet vid 6, spydde på toaletten, somnade hemma, spydde igen och nu är jag död. great.

På ett fik någonstans.

Sitter och dricker en choklad och bananmilkshake i stan. Väntar på att Osc ska sluta jobba så vi kan gå på en mysig middag. Man får ju passa på när man kan och inte jobbar liksom. Börjar klockan 6 imorgon men slutar 2 så känns okej.

RSS 2.0