You won't bring me down
Lite gamla bilder från där vi ska bo. Åker inatt/morgon vid 4....Ska bli, jätteskoj och underbart! See yaaaa in a week!

You mean the world to me but you'll never know.You could be cruel to me. Why go risking the way that I see youTja. Hej. Hallå. Fin bild va? Jag älskar som sagt converse. Om en vecka kommer vi antagligen ha badat och njutit av solen, för då är vi framme på Gran Canaria. SKA BLI BÄST!

Stjärnor med bra stilEmma Watson


Taylor Swift


Avril Lavigne


Zac Efron


Mika


Bright eyes, how can you close and fail? How can the light that burned so brightly, suddenly burn so pale?Ursäktar, men jag tycker denna bilden på Sam Beeton är så fin! :') Sen kan ni ju lyssna på låten också (inte Sam). Den är så vacker att jag dör. yep. Hejdå. Btw, min dag har varit bra, spenderade den med fina kompisar, våfflor och Glee. Hejdå igen, på riktigt.


So many questions, so much on my mind. So many answers I can't find.Ungefär så som det känns ute nuförtiden. Kallt. Det är höst och löven faller. Gatan är antingen blöt eller hal. Det regnar och blåser. Jag vill ha solen framför molnen, och inte bakom. Som tur är får vi njuta av solen i ett annat land om mindre än 10 dagar. Det ni.

In my waiting game


Denna bilden poppade upp när jag skulle lämna en sida nyss. Tyckte det var ganska fint :-) Idag har min dag varit ganska onödigt men ändå ganska bra. Hade ingen engelska, ingen text och typ 30 minuters samhälle...spenderade dagen med Tanja. Vi var dem ända på skolan från klassen faktiskt. Känns ju bra...hehe! Idag ska jag göra lite skolarbete och sen sovasovasova, för jag är trött. HAJ

So don't apologize, you don't even realize, you screwed it up this time.

Jag tror att jag nu fattar min fobi för rött och rosa. Jag var helt enkelt omringad av det som liten! Har en bild på när jag bär en röd klänning med rosa blommor....ah, det är nog så det är. Klarar INTE av det nuförtiden...ew.
Hehe, jag vill vara liten igen. Slippa jobbig skola, slippa allt som har med pengar att göra, önska mig barbiedockor istället för dyra kameror och mobiltelefoner.....jajaj....Idag har det varit en tråkigt dag, dock väldigt lärorik...skyndade mig hem och skrev klart naturen, fixade våfflor...mmm med nutella...hihi...och nu ikväll har jag sett på Merlin...världens bästa serie, kanske inte världens bästa, men underhållande! Nu ska jag sova faktiskt. Eller ja, försöka. Pusshaj!


No hope, no love, no glory, No Happy Ending.


No hope, no love, no glory, No Happy Ending.


“Truth is nothing. What we believe to be true is everything.”

Image and video hosting by TinyPicNu är det söndag. Igen. Veckorna går så snabbt nuförtiden. Sitter här och skriver på min naturkunskapsuppsats som ska in ikväll, känns inte alls lockande att skriva om leukemi...men måste tyvärr blir gjort.  För att det ska kännas lite bättre har jag Simon & Garfunkel spelades i bakgrunden, eller ja just nu är det bara Paul Simon - Kodachrome, mhihi jättebra låt!
I fredags var jag hos Tanja, med Tove och Anna. Alltid lika trevligt! Tycker om dom. Vi åt god kyckling och såg på Glee och Waiting for forever, hehe förlåt Tanja, förstår att det inte är din filmsmak....:) Men jag gillade den, den var finfinfinfinfinfin!
Nä, ska fortsätta nu med att skriva, tänkte bli klar innan ikväll faktiskt. Shooooo!

If half of what you said is true, and half of what I didn't do could be different, would it make it better?Denna bilden symobliserar motsatsen hur jag känner mig idag. Hade en lektion i skolan idag, vilket var en reodvisning om Gran Canaria, den gick helt ok. Sen stack jag hem och sov i 2 timmar. Det är inte alls likt mig. Jag har svårt för att sova, var som helst och när som helt. Det går inte, varken på flyg, buss, tåg, båt...nepp...oftast tar det 1 timme innan jag somnar på kvällen också....så därför väldigt konstigt att jag lyckades somna hemma, mitt på dagen med hög musik spelandes...men det var skönt och varmt.
Nu är det iskallt ute! Men när jag och Mathilda cyklade hem, diskuterade i de fina löven på träden, vackra fäääääääärger...Imorgon behöver jag inte åka till skolan, nice!

I was prepared for every change. But your stupid face is on my mind again.

Får bli en bild på Alex. Saknar honom.

2011 startade bra. En skiva varje månad i ett år, Stockholm, såg coldplay och paolo nutini live, fyllde 18, var i London och träffade Sam, började sista året på gymnasiet, fått nya internetvänner ( ja, man kan ha vänner via internet), hållt mina nyårslöften, åker till gran canaria om mindre än en månad, hoppas att få se Darin en gång innan 2011 är över, nyår med fina kompisar, 2012 kommer starta underbar - London, antaligen träffa Sam då också, studenten. Ja, jag har haft ett ganska bra år, och jag ser fram emot den kommande tiden framför mig.

Pools of sorrow, waves of joy are drifting through my open mind...


Detta kommer bli min fredag. Sam Beeton och The Beatles i öronen, te och Man vs Wild (Extem Överlevnad ) på tv:n. Mitt i detta ska jag även plugga och träna. Kommer nog bli en bra fredag. Ciao!


rest on the shoulders of a young man

Säsong 4 av Merlin har nu startat och jag är lycklig. Jag älskar den serien. Lite blanding mellan Harry Potter, Sagan Om Ringen, Narnia....men oh jag älskar den! Alla borde se den!
Yes, har inte så mycket att säga förutom att det är mindre än en månad tills vi åker till Gran Canaria och om 3 månader befinner vi oss i London. Jao. BAY


And everything I do, I dream of you


RSS 2.0