Winter Wonderland

Klockan är mycket och jag borde sova. Varit ledig igår och förgår. SÅ behövligt! I onsdags åkte vi in till stan för att handla joggingbyxor, då vi båda tenderar till att leva i antingen jobbkläder eller pyjamas här hemma....Hittade världens mysigaste och billigaste, haha, på Primark blandat med 2 mysiga filtar. Gäller att hålla värmen då de engelska husen tenderar till att bli kalla över vintern. Igår åkte vi in till London. Shoppade välbehövliga kläder. Efteråt när det blivit mörkt gick vi till Hyde Park där Winter Wonderland var i full gång. Karuseller, tyska matstånd, varm choklad, sockervadd, ja en mix av tysk julmarknad och en typisk engelsk fair. Älskade det. Åh. Mysjul. NEJ SOVDAGS, BINA!!!
26 November

11 dagar senare och jag är tillbaka. eh, sorry. Det börjar bli rejält kallt nu. Folk börjar julshoppa och fler kunder på jobbet. Suger lite att vår Costa ligger vid en shoppingområde....

Idag har jag varit ledig. Sov länge, eller Osc sov länge och jag slötittade på New Girl. Vid 3tiden åkte vi in till centrum och mys i stan. Handlade lite fina filtar och mysiga joggingbyxor på Primark.

Männen i huset har fått igång den öppna spisen i huset. Så mysigt! Det tyckte Pomp också, haha!
kiss me under the light of a thousand stars


Fina höstengland. Det är kallt men fint.

Haft sovmorgon med pojken min. Händer inte ofta då jag alltid börjar tidigt.

Rob var trött så han passade på att sova på jobbet.

Åt sydamerikans mat. Det var okej. De hade stoppat böner i såsen och maten skrämde mig mer än lockade. Oscar tyckte jag var töntigt och sa 'If you mix a little bit of everything you wont taste the beans. ' Vilket gjorde mig mer irriterad. Om de finns böner i maten, skriv då det i menyn!!!! gah!

Hade trevligt sällskap av Max och Barry igårkväll på en mysig pub, där massa viktiga personer druckit whiskey, öl osv. Jag åt popcorn dock.


it'll leave you breathless or with a nasty scar.Där sitter han. I sovrummet. I Sverige. Nu är vi tillbaka. Rutinerna är igång igen, men nu har jag nya krafter. 6 dagar var både lagom och för kort. Spenderades mest med familjen. Mys. Träffade och Mathilda och Robin! Hade trevligt på Skånes djurpark med dom! Oscar såg en älg för första gången. (min lilla syd amerikan <3) Blev shopping och massa mat också. Fyllt på med kärlek från familjen, vilket känns så bra efter nästan 7 månader. Här är lite bilder!
Kom tillbaka i lördag morgon. Och lördagskväll var det den årliga Bonfire night med fyrverkerier, fairs och en stooor Bonfire. Typ magiskt.

RSS 2.0