Nottingham.

Igår ringde väckarklockan 06.30. 08.15 gick tåget till Nottingham. Somnade på tåget. Tog ungefär 2.5h att komma dit. När jag kom fram möttes jag av Birgitte från Danmark men som nu bor i England på en hästgård och av Amy från Sydafrika som har rest runt i UK i 3 veckor nu. Båda tycker om Sam Beeton. För det var ju det vi skulle göra. Se Sam. Vi åkte till ett stort fält där det var en stor scen, massa helikoptrar, flygplan osv. Det var Nottingham Armed Force Day så allt handlade om militära saker typ. Sam har kompisar som varit soldiers så han ville ställa upp med att uppträda... Väl där på gräsfältet mötte vi Sams mamma Karen och hans mormor Doreen. Lite udda men väldigt trevligt. Alla var jättelätta att prata med!

Vid 12.35 kom Sam ut på scenen och sjöng några låtar. Iklädd hat. Dog lite smått.Amy dog lite mer. Första gången hon såg honom på riktigt ju! Efteråt kom han ut med sin pappa och pratade med mig och Amy i över en timme, haha Fina människa. Vi pratade bla om Sydafrika, H&M , Iphones, bilkörning, hans kommande album osv.

Jag: This is the 3rd time I've seen you!
Sam: I know! But it feels like more. Feels like I've known you for forever!

Sen var det dags att ta tåget hem då ja skulle vara barnvakt.Dålig tajming, jag vet! Var en fantastisk dag! Trevligt folk och underbara Sam Beeton. Sam är typ perfektion.














I'm yours.

Sommarlåtar diskuterade jag med Anna igår. Många minnen till vissa låtar och jag kom att tänka på hur gott det skulle vara med grillat och bernäääsås, i uterummet med sol och värme. Men nej. Jag är i England. Regn är det som bjuds här. Jag ska inte klaga då jag vet att England oftast bjuder på just regn. Kom och tänka på hemlängtan också. Jag har inte känt hemlängtan än så länge. Jag saknar dock vissa personer enormt. Men jag får snart se dom. I Augusti. Jag vill inte hem. Jag vill hem. Min hjärna och mitt hjärta sammarbetar inte heller. Konstiga känslor, rätt känslor, mysiga känslor, besvikna känslor och trötta känslor. Allt i ett men jag är glad. Det har hänt så otroligt mycket sedan jag kom hit MEN jag är fortfarande samma Bina som innan. Vilket vissa tycker verkar ha förändrats.
Jag tycker om barnen. Jag blir galen på pappan och mamman har jag svårt att prata med då hon känns som en posh workaholic. Jag har fina vänner som jag konstigt nog har öppnat upp mig för mer än vanligtvis. Jag pratar engelska varje dag och trivs med det. Min bästa vän kommer snart hit och jag längtar så otroligt jättemegamycket.

Förlåt. Det här inlägget innehåller ungefär alla tankar som snurrar runt i huvudet och hjärtat för tillfället. Därav väldigt osammanhängande. Som sagt förlåt. Men det känns skönt att skriva av mig.

Ha en fin helg. Imorgon ska jag gå upp jättetidigt. Åka tåg i 5 timmar och träffa min blivande man och hans mamma. No biggie. Elleooor? ;-)




Midsommarhelgen.














1. Sommarklädd på midsommarn.
2. Världens godaste Nachos på favoritpuben.
3. Bästa gänget.
4. Svensk Ikeamat. Mums!
5. God Thaimat.
6. Lite färdglad dricka.
7. Marockansk resturang/pub. Tyckte toaletten var så fin så jag var tvungen att fotografera...

Har haft en utav de bästa midsommarhelgerna hittills. Mycket skratt, dans och annat smått och gott!

You giving me a heartattack.

Tja.
Veckorna går så fort. Läskigt fort. Både bra och dåligt antar jag.
Lite roligt som hänt då:

-Anna har bokat flyg och kommer hit. Till Oxford. I Juli. Min Anna. Åh. Bäst. Spenderar några dagar här och vi ska fira min födelsedag!
- Jag läser en John Greenbok för tillfället som faktiskt är bra. Han har ett skönt sätt att skriva på och jag älskar att försvinna in i böcker.
-Hunden och jag går på promenader och aldrig förr har folk stannat och pratat med mig som nu. Hundtricket stämmer ju. Dock mest gamlingar och barn som kommer fram...
-Igårkväll kunde inte Charlie sova så jag bjöd upp honom på mitt rum för att se Spanienmatchen. Härligt att se. 10-0 till Spanien. Galet. Torres gjorde 4 mål. Jag gillar honom.
- Här om dagen köpte jag Nutella. Förlåt. Men det har gått mer än 11 veckor så det kändes liksom ok. Jordgubbar och Nutella.
- Idag är det midsommar. Så blir utgång ikväll med blommig klänning och imorgon ska vi åka till Ikea. Bra helg liksom.










Min dag i bilder.








Det här med att ta steget och våga.

8 April kom jag hit. Mötte familjen på flygplatsen och bilresan till Oxford var så spänd. Var så nervös i och med att Spanien hade skitit sig ville jag ju att detta skulle bli bra.
Så här lite mer än två månader efter är jag så glad och tacksam att jag kom just hit där jag är idag. Att jag fått träffa just de människorna jag gjort och att jag trivs. Jag har aldrig innan känt mig på så rätt ställe som jag gör nu. Och jag är lycklig och stolt att jag faktiskt åkte iväg en andra gång och inte stannade upp efter Spanien. Jag är sämst på att ge beröm till mig själv, men den här gången kan jag det utan att känna mig löjlig. Jag är inte personen som har lätt att ta kontakt med nya människor, jag är inte personen som gillar att prata ett annat språk inför folk, jag är inte personen som gillar barn. Men jag är personen som faktiskt vågade ignorera ordet 'inte' och faktiskt lämna alla bekvämligheter. Tack för mig, leverpastej. (Godnatt)







Uppdatering.

Vad har hänt under senaste tiden!?
- Shoppade med Hanna och Alexandra i torsdags. Hittade en fin blommig sak...
-Sprang nästan in i en skådespelare i stan...jag bara ' väntavänta han kände jag igen'. Visade sig att jag hade rätt och att det var en skådespelare från Merlin. Aw. Merlin.
- Mamman skulle lämna in bilen på service så jag var tvungen att köra i min bil bakom henne för att hon skulle komma hem...gick bra..kört själv i stora rondeller och motorväg nu...dock körde jag in i en annan bil när jag skulle parkera....ooops.
- Familjen kom hem med en hundvalp här om dagen...dog lite. Dels för att jag kommer få ta hand om den och också eftersom den var så så söt. bäbis.
- Åkt buss som barn, fast jag erbjöd mig att vara vuxen...
-Dansat och sjungit massa igår med fina personer!








Sometimes you just have to let it go.

Hallå.
Strykning, hämta inbjudningar till Bens födelsedagskalas, handla, hämta kläder hos dry cleanern, laga mat, dö i sängen ett tag, hämta Ben, sätta honom framför tvn med frukt, hämta Charlie, lyssna på musik i bilen, gråtande Charlie i bilen, tvinga barnen äta, göra läxor, spela lite fotboll och nu dör jag i min säng. Ska sätta på en film, fixa te och äta digestivekex. Hejdå.



Galen helg.

Jag orkar seriöst inte. Försökte låsa upp dörren halv 6 imorse. Vart tiden tog vägen i lördagsnatt har jag ingen aning om...fort gick den iallafall...familjen hade dock låst dörren innefrån och jag kunde inte låsa upp....panik. Ringde Hanna och Daniel och panikade...de sa lugnt åt mig att ringa mamman då det inte direkt var mitt fel att dörren inte gick att öppna...efter några minuters tvekande och inbrottstankar slog jag numret och allt löste sig...haha. Ibland oroar man sig i onödan. Nästa helg blir lugn, vilket jag nog behöver...ska barnpassa hela helgen då hennes syster är på besök...Vad har hänt annars i helgen...? Mycket men den här bloggen är inte så öppet personlig så jag kommer berätta några djupare detaljer. Det var iallafall pub, olika dansställen och en lång promenad hem i morgonljuset...med mina fingrar ihoptrasslade med hans. Det är allt jag ger er.
Nu ska jag iallafall sova. Massor.


Oh if you could see me now...

Fortsättning på vad jag lärt mig so far....

- Det är lätt att somna i parker...
- Det är alltid de snygga personalkillarna på gymmet som man är tvungen att prata med...
- Ibland behöver man spänning i vardagen.
- Glass är gott. Marika och pappa har haft rätt hela tiden.
- Vin är faktiskt drickbart...
- Gympaskor är skönare än converse..
- Man kan tycka om barn lika mycket har jag insett...
- Att köra bilen hem från skolan med hög musik och glada barn är underbart...speciellt när alla sjunger...
- Jag hatar att dansa, men här går det bra...ibland...
- Jag inser att det engelska språket är mycket mer än vad jag kan....
- Från att inte tvätta allt...till att tvätta allas kläder är en ny intressant erfarenhet...
- Jag tycker om kyckling...mer än kött.


to be continued...

bilder från de senaste dagarna..bjöd pojkarna på glass, köpte cola som jag delade med Sam och gymmat massor!








Life is pretty awesome.

Sommaren är här och jag börjar bli sådär sommarbrun som endast jag märker haha, och min kära syster. Har varit på gymmet idag och en snygg kille visade hur maskinerna och sånt fungerade. Har hängt lite i parken med Hanna också. Vi båda somnade.... nu ska jag ta en snabb dusch för att sedan köra den enormt varma bilen (hittar inte var man sätter på fläkt, fail) och hämta Charlie. Det här kommer bli en bra vecka. Precis som de andra veckorna. Tack gud för att Spanien inte blev lyckat och jag kom hit istället. Tack.




The weekend

Tjo eller waaaagwan som jag börjat säga...oh well. Min helg har varit bra. Ingen barnpassning endast nöje.
- var ute fredags, drack vin och dansade...
-missade bussen hem så jag och Hanna sov hos Daniel. Han fixade pizza och bacon och egg mitt i natten till oss, väldigt rart även om Hanna åt mest av pizzan...
- Shoppade jeans och undekläder på primark i lördags. Blev en lugn kväll.
-Charlie hade varit orolig över var jag hade varit så han blev glad när jag kom hem lördagkväll. Åh, sötis.
- Idag söndag har det varit parkhäng med Hanna och en annan svensk tjej, Matilda. Väldigt trevligt. Blev glass och sushi.
- Ikväll blev det fotbollstittande på en pub med Hanna och Daniel eftersom det var Brasilien vs England. Intressant och massa Chelseaspelare.
-Nu ska jag sova för imorgon är det normal vecka, barnens lov är över.

p.s Darin blir 26 idag. Herregud, mannen är snart vuxen och det är juni...tiden flyger.

Ett gäng bilder från helgen!





















RSS 2.0