Hands up in the air like we don't care


Tjabba!
Jag sitter och lyssnar på Lejonkungenlåtar, töntigt kanske, men mysigt!
Imorgon är det nyårsafton, sista dagen på 2010, herregud vad tiden gick! Min kommer spenderas först med Nilssons och senare hemma hos Tanja och trevligt folk, blir säkert jättebra :)

En lista över vad som har hänt 2010 kanske skulle vara intressant, well here we go:

Erik & Calle - Göteborg
Avesta med mor och far
Skidåkning i Sunne
Darin i Sjöbo
Mika i Köpenhamn
Gröna Converse inköpta
Magnus Weideskog på Folk & Rock u Helsingborg
Darin i Karlshamn
Green Day på Ullevi
Kreta
Skolavslutning på LBS - gamla lokalera <3
Idas Student
Landskronafestivalen
Helsingborgsfestivalen - Darin och vänner
Bakken med vänner
Halmstad med Anna - skulle sett Darin (dock var han sjuk)
Jag 17 år- Spanien vann VM (Torres & Villa) <3
Språkresa Sidmouth (England) <3
Darin i Löddeköping
Blog Awards 2010 (Magnus Weideskog)
Gran Canaria
Idolmys med klassen
Idolsignering i Malmö - Olle & Jay
Göteborg - Jul på Liseberg

8 svar av Darin på d.nu
Död mobil (samsung u600) ny mobil (Nokia N8)
3 köpta converse
Fått underbara vänner i Sidmouth (Anna & Valentina)
Fått en vän/bror från Uruguay - Serge!
Vunnit en ipod, signerad tröja och en darintröja

Finns säkert en hel del till, men det är ungefär mitt år 2010...ett trevligt sådant! 2011 kommer dock bli ännu bättre hoppas jag på! Har några riktigt svåra nyårslöften att klara!

caught under the surface


Trevliga killar det hära dådå! Nu blev ni avundsjuka va? ;) höhö nej skämt o sido...skämt o sido...

Watching the world in your eyes, take me around the planet

Nu är CONVERSEN beställda från ENGLAND & gissa vem som är gladast?

Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.

Nja trean var ju inte jättebra, och fyran kommer antagligen vara sämre...ingen Will och ingen Elisabeth...men Jack är kvar, det är väl pågrund av honom man kommer att vilja se filmen. Dessutom gillar jag verkligen inte Penople Cruz...men vem vet, filmen kanske är jättebra?

I think about it every night and day


Duschat, frukost, fixat varm choklad, nu är det SKRIDSKOTIME! Jiiiihuuuuu!

inga bekymmer, man är lycklig var dag

Igår såg jag lejonkungen 3 bara för att jag ville se något tecknat. Haha, så underbar! Den handlar mest om Timon och Pumba och deras äventyr bakom själva filmen. Haha, skoj. Ni borde se den :)

Inatt spökade det i mitt rum, bhuuuhuu läskigt....

one step forward and two steps back

Nu har julafton varit och juldagen har tillbringats mestadels med pappa - installerat nya saker till datorn som jag fick i julklapp! Julklapparna bestod av mkt mkt pengar (London 2011), bok fortsättningen på Lauren Conrads (the hills) första bok, thomas sabo berlock, parfym, minneskort, webbkamera (till den bärbara), datormus, choklad (<3), halsband och världens snyggaste klocka, nej inte snyggaste men näst snyggast! Ungefär det jag vill ha....(som var rimligt dådå ;))

Dessutom fick jag svar på d.nu idag, man blir alltid lika glad, hihi!

Nu ska jag se en film och äta knäck, världens godaste knäck som jag har gjort, mihihihi!


I can't wait to see those faces

Imorgon är det julafton. Herregud vad tiden rinner iväg...
Imorse klädde jag och pappa granen, den blev mycket fin!
Vid tolv gick jag till Victoria för att fira lillejulafton (en tradition)...Mathilda var också där och vi bytade julklappar med varandra, åt pepparkakor, lussisar och drack julmust. Väldigt trevligt!
Nu i eftermiddag ska jag baka knäck och ta det lugnt. Jag är väldigt förkyld och min nästa slutar inte rinna. Wie, perfekt såhär till jul....men jaja. Ha en bra "dagenförejulafton" allesammans!

Those Christmas lights, Light up the street, Down where the sea and city meet


God kväll. Jag har jullov nu!

De första bilderna är från idrotten igår, Tanja och Tove höll i lekitonen - Bollywooddans. De var väldigt duktiga!
Idag var det avslutning, väldigt trevligt. Jphg09 är bästast! Vi hade julklappsleken, det var jätteskoj och Sandras paket var väldigt väldigt populärt, hehe. Efter avslutningen blev det fika på Ebbas med Mathilda, Kaula, Ella, Anna och Batoul. Batoul har lov nu och är hemma från London...så det var jättekul att träffa henne igen! :)
NU ikväll har jag julpyntat mitt rum. Så var jag än kollar så finns där jultomtar, höhö. Såg även serien Emma - jag tycker om brittiska serier!
Nu ska jag slå in de sista julklapparna och sova tidigt, för jag behöver sova bort min förkylning till julafton!
pusshaj!

We waited all through the year for the day to appear



Ojojoj lite fjortisbilder....wups...hihi, men ni överlever.
Var på dop idag i Perstorp, det var trevligt. Just nu lyssnar jag på julmusik, hittade massa bra jullåtar igår! Jag pluggar också, prov imorgon. Det får ehum gå som det går. Jag tycker inte om Filosofi!
Snart är det julafton. Åh, det ska bli mysigt. Dock längtar jag mer till att Marika ska komma hem. Jag saknar henne. Det är för tomt i huset. Förstår inte hur jag klarade av att ha henne i Australien...men inte Göteborg....jaja tillbaka till plugget, för jag är ju en duktig flicka nu i juletider....

For every step I take the road just seems longer

Jag kan inte sluta lyssna på detta klippet. Har hört det om och om igen massvis med gånger. Det är så sjukt kanonbra och vilken känsla han har! 02:38 ger mig gåshud. Åhallejuha så bäst han är!

Det är jätteskönt med helg. & nästa vecka är det ett filosofiprov och sen är det jullov, så skönt ska det bli!
Ska antagligen till Anna och baka pepparkakor idag och även städa lite och julpynta...det är ju faktiskt julafton nästa veckan. Är det bara jag eller var det inte sommar nyss?


more then a feeling

Jag lovade ju att lägga upp detta på facebook, men än så länge ligger det bara här...Fina härliga flikkor är ni!
Idag är det den 17 december, vilket betyder att min blogg fyller 1 år! Galet Galet!
Dessutom hade jag spanksaprov idag, och tro det eller ej men jag fick VG! :O Jag började plugga igår....wihiiuuu! =)
Hihihihi, nej nu ska jag ha helg! :)


If we forget the things we know. Would we have somewhere to go? The only way is down, I can see that now.

Ser lite övertrött ut på bilden, men glad. Jag har fått en såndära god chokladjultomte. Nu ska jag smaska på den, men inte som en viss person gör som slår ihjäl tomten, utan jag ska äta honom vackert och snällt, som om han vore levande. Jag vill ju inte skada jultomtens kusiner såhär till julafton. För jag vill ha julklappar som sagt....mhihi. Lydig flicka är jag.

Jag har spanskaprov på fredag. Jag har lärt mig sjutton också" (skit) som glosa. Huhu, hur fräckt är inte det....skoooja bara...alltså jag har lärt mig glosan, men det är ju inte fräckt överhuvudtaget...oj nu flummar jag iväg, förlåt. Ska titta på dagens julkalenderavsnitt istället och sen fortsätta med spanska. Just det! Ska slå in julklappar också. De ligger i min garderob och dammar och är lätthittliga (undra om det finns ett ord som heter lätthittliga, jaja nu finns det). De ska iallafall slås in, så om de hittas så vet man inte vad det är, mohahaha....jag är såååå klok!


it´s just the way it goes


En bild på mig från min mobil, värsta skärpan ser ni. huhu. Nej, men den är bra. Jag är nöjd. Värsta coola mobilen, huhu. Nej, men den är bra...Yes, jag har tråkigt och borde plugga egentligen. Förlåt, jag vill ha julklappar! huhu!

'cause as long as I have you I'll be alright



Jag saknar detta så mycket! Anna som har tagit bilden på Magnus Weideskog. Magnus är faktiskt nominerad till en grammis i kategorin: Årets innovatör. Det ni!


the stars are brightly shining

Denna blicken vaknade jag till imorse, då han uppträdde på luciafirandet i tv. Han sjöng Oh Holy Night och han ger en gåshud, så vackert!
Har varit en helt okej dag, dock tomt utan Anna. Vi hade tillochmed ett Luciatåg på skolan, trevligt!
Hemresan hem idag var ju kul...Åkte till klippan vid 15.30...kom till kvidinge, stod där i 45 min, åkte tillbaka till åstorp, väntade på bussen i en halvtimme och kom hem två timmar senare än jag skulle. YAAAAAAAAY...tack skånetrafiken, jag älskar er!

Raising the spirit of peace and love


yes, här har ni honom. Visst är han fin? Jag tycker han är otroligt fin!

There's nothing you can know that isn't known


Lussisar har bakats här hemma i eftermiddag. Jättegoda och jättemumsiga. Förlåt för att bilden är svart och vit, men jag tänkte inte göra er allt för sugna på lussisar om ni nu inte kan få tag på någon...that's why.
Jag tycker det är synd att snön smälter, eller rättare sagt, jag tycker det är hemskt. Jag vill ha snösnösnö!
Igår träffade jag vicky, mysigt! Vi kollade på Idolfinalen. Rätt att Jay vann, han är grym! & när de sjöng till Peter, det var så fint! Mhihi.
Skönt med helg, dock blir det en pluggdag imorgon...wihuuuuuuu :)

when words fail, music speaks



Jag kan inte låta bli att älska denna bilden, trots att den är suddig. Men åh, se på honom...kolla ögonen! HBGfestivalen 2010

Hur ofta ska jag drömma om något och springa upp till pappa? Inatt var jag rädd för en orm under min säng. Precis som förra gången trodde jag seriöst att den fanns på riktigt och var livrädd? Jag är knäpp...den var gul...om ni undrar.
Idag har det varit en enorm (lägg märket till EN ORM) lång dag. Brukar sluta 12.30, idag slutade jag lite efter 16...men kom inte hem förrän halv sju. Orkade verkligen inte vara med på öppet hus ikväll.
Nu lyssnar jag på Jealous Guy med Jon Lennon, den texten är verkligen så fin!
& bara för att vara lite extra trevlig så ska jag passa på att skriva Grattis på namnsdagen till Anna idag, bara för att hon är söt.

I was dreaming of the past and my heart was beating fast

Tycker att det kan vara värt att nämnas att idag är det 30 år sedan John Lennon dog. Jag tycker om hans musik och hans citat...

Idag var det en ganska slapp dag i skolan, fick gjort en hel del.
Efter skolan åkte vi till väla, Jag Anna & Kaula. Det var längesedan jag skrattade så mycket. Haha, underbart, ni är underbara. Fick köpt lite julklappar, bara några kvar nu. Detta känns som en jul som jag kommer vara klar i tid till.
Blir ett kort inlägg idag, för jag är extremt trött.

I don't work at being ordinary


Bild från Liseberg

Nemen, jag har varit väldigt dålig på uppdatering. Förlåt!

Lite tankar inom mig just nu:

Jag vill tatuera mig...
Jag är glad att jag bor i sverige, men inte när de röstar ut Olle...
Jag klarar inte av dansband, vare sig ljungbyhed är med eller inte. Det är hemskt...
Jag gillar inte Carola heller...
Jag tycker vår miljövecka känns väldigt onödig..
Jag älskar mina converse med autografer...
Jag vill megajättebaoutagärna ha jullov nu...
Jag önskar mig en vinröd kånken...
Jag älskar lussebullar...
Jag följer julkalendern, den är bra...
Jag tycker att julkalender med choklad är massa gott...
Jag har klockan på rätt handled - höger...
Jag är facebookgalen och jag hatar det...
Jag har ett stort behov att resa...jag ska som sagt bli resoholic...
Jag älskar musik, utan det dör jag nog...typ...
Jag har en död mobil...eller två...faktiskt..
Jag hatar matte, det borde inte få finnas...
Jag har tusen saker till jag kan ta upp här....

Everybody's Changing



AHHHHHHH! OLLE SKULLE VERKLIGEN INTE UT! FY FAN VAD BESVIKEN JAG ÄR! ÅH! FAN!

Tired of being something that I'm just not

Yes. Imorgon bär det av upp till Göteborg för att träffa syster och även besöka Liseberg! Ska bli kul!
Nu blir det idol och godis och choklad från chokladkalender som jag köpte idag! Vad är en jul utan en chokladkalender? Exakt!

there is just one thing I need

SNART ÄR DET JULLOV & GISSA OM JAG

LÄNGTAR!

när året är slut och snön ligger djupt

Tagen av Bea

December månad har tagit sin början och snön ligger fint på marken och snöflingor ringlar sakta ner mot marken. Julkalenderns första avsnitt har visats och den känns som om jag kommer att ge den en chans.  Första pepparkaksburken börjar bli tom och julmust står alltid och väntar i kylen. Utanför bussen och tågets fönster är det mörkt och i de förbipasserande husen lyser julstjärnor och ljustakar. I träd och buskar tindrar ljusslingor i olika färger. Julmusik spelas till städning, bak, mat och plugg. Julen närmar sig och jag älskar det!

RSS 2.0