Sverige.

Yes. Ni läste rätt. Jag har lyckats få semester första veckan i November och jag tänkte faktiskt åka hem och hälsa på Sverige. Dessutom ska Oscar med. Hur kul är liksom inte det? Ska proppa i honom Maxburgare, svensk pizza, tacos, pappas hemlagade mat, svenska chips, svensk frukost och kladdkaka. Mat är viktigt. Och gott. Sen vet jag inte mer vad jag ska visa honom i Sverige....tips uppskattas, haha! På lördag lyfter planet och för första gången ska det bli kul att komma till Sverige från ett annat land.

är han inte för söt? Låtsas att varma chokladen är hans medan han döljer 'sabina sätt dig ner och sluta leka asiat och fotografera allt så vi kan titta på the walking dead' med ett litet leende.

Find out what you're made of

10 saker som jag insett sedan jag flyttade till Oxford.
 
1. Mer än hälften av männen här ser inte ut som Beckham eller någon annan snygg britt.Så omg britter är såååå snygga existerar inte hos mig längre eftersom it is a lie. Dock finns det massa studenter/människor som inte är britter och som ser väldigt bra ut. (just saying)
 
2. När det kommer till pizzor....här är min lista på de godaste pizzorna finns i världen: 1. Sverige 2. Italien [............] 10001. England. Yes. Sveriges pizzor är goda och Englands pizzor smakar antingen för mycket bröddeg eller för mycket ost. Måste jag säga att kanterna inte är knapriga utan mjuka. USCH. (Trots detta äter jag pizzor här utan att klaga. Hehe. Oops.)
 
3. Flytta till ett annat land och inte ha massor med pengar kommer göra mig smal, inte the other way around. LIE. Jag menar, 4 snickers/mars/bounty/maltesers för £1 eller liksom Ben&Jerrys för halva priset varenda månad? Hur ska jag kunna hålla vikten då? :((((((
 
4.Hade lätt kunnat tjäna mer än det dubbla på det jobb jag gör här i Sverige. Dock har jag inte haft ett riktigt jobb i Sverige ännu så jag kan ju inte jämföra....men ah, ni förstår.
 
5. Det är typ lag att säga thanks till busschauffören när man stiger av bussen. Om man inte gör det är man tydligen en bitch....
 
6. Man har inte svarta stumpbyxor här. Man väljer istället att ha bara ben och 100m högaklackat när man går ut, generellt. Dock kan man gå i leggings och kortkort tröja. I don't get it? Det är dock bra när man vill skilja på engelska människor och icke engelska människor...
 
7.  Jag är en blandras. Antingen kommer jag från Spanien eller Pakistan. Ibland är det Indien eller Italien. Har också varit Brasilianare och Amerikan (en man tyckte jag pratade för mycket ameriskanska och undrade från vart i Usa jag kom ifrån...) När jag säger att jag är från Sverige så ser de ut som jag sagt att jag brukar äta söndagsmiddag med ABBA och bor granne med Zlatan. Tydligen är det coolt att vara svensk. Då är man rik.
 
8. När folk ska på "semester till London". HAH, vilket skämt. 1h och 40 min med buss och jag befinner mig på Oxford Street. Snarare en dagstripp. Inget speciellt med London längre. Vilket är lite sorligt då det var min favoritstad innan....
 
9. Det är SÅ mycket lättare att umgås med folk här. Inte komplicerat alls. Man får gilla/klä sig hur som helst. Visst att det finns otrevliga människor här, men jag tror barn här har vuxit upp med en annan syn på sina medmänniskor. En bra sådan.
 
10. Jag som person har växt. Jag känner mig för första gången bekväm med någon och kan vara mig själv. Jag tjänar egna pengar, hårt arbete med ändå. Mitt första riktiga jobb ju. Jag har helt tappat blygstämplen och jag är på god väg att hitta vem jag är inombords även om jag inte har en blekaste aning om vad framtiden bjuder på.
 
 

Love for the ears.

 
Spellistan på jobbet har uppdaterats och den här låter har lagts till. Det är ju typ de 3 bästa minutera av jobbet....blir så happy. Dessutom är det lite Johnny Cash över honom och hans låt Budapest brukar jag lyssna på innan jag ska sova.
Det har regnat HELA dagen idag. Jobbade 4 timmar idag eftersom bossen och jag hade kommit överens om det eftersom jag behöver vila upp mig....Så det är exakt vad jag gjort idag. Sett på film, gosat med Pomp & Osc och handlar till min och Oscars filmkväll ikväll. Är ledig imorgon också, tack gud. 3 lediga dagar på 3 veckor är ganska lite....med tanke på hur busy det är att jobba på ett café.

you're the word in the dictionary that I can't spell, can't describe, can't put in a sentence but use all the time.

För några dagar sedan drog Oscar med mig och hans kompis till ett roof-party ovanför en pub som hade någon studentutekväll. Jag måste säga att det kändes väldigt engelskt då vi var tvunga att klättra ut genom toaletten för att komma ut till taket...lite trashy fast ändå awesome om ni vet vad jag menar?


mina sydamerikaner....gula och fina moahah!

Igår åkte vi till London tidigt på morgonen för att fixa Visum till herr Oscar. Vandrade runt på Harrods, i fancy butiker och kollade på coola bilar. Vi fick se när hela Tower Bridge öppnade sig vilket var mäktigt och alla 888-tusen röda blommor de satt ut vid Tower of London för de som mist sina liv då de kämpat för landet. Woah. Avslutade med en alldeles för dyr middag på en fransk restaurant och bernaisåsen var inte alls god. Besviken.RSS 2.0