Boy you're gonna carry that weight, carry that weight for a long timeOm Paul McCartney var bra? Nej. Han var bäst.
Okej, vi tar det från början.
Åkte tåg upp till Stockholm i ungefär 3 och en halv timme. Hotellet låg bara några meter från centralen så det var ju perfekt! Åkte in till stan och tittade lite på julskyltning och sen åt vi på pizza hut. Blev dock lite besviken, om man ville ha ostfyllda kanter var man tvungen att beställa familjepizza...buh. Sen begav vi oss till GLOBEEEEEEEEEEN. Var mäktigt att se den på så nära håll och faktiskt vara där inne...helt runt hahah! Vi hade bra platser och på sätet framför oss var där en idollapp, haha inte städat perfekt efter finalen?! Sen väntade vi...och väntade...tills han kom ut på scenen, fullsatt var det. Jag och pappa hade pratat om vilka låtar vi skulle tycka vara kul att han sjöng...och seriöst han sjöng nog alla vi hade hoppats på...Hey Jude, Let It Be, Yesterday, Band on the Run, The long and winding road, Maybe I’m amazed, Ob-la-di, Ob-la-da, All you need is love, Golden Slumbers, Helter Skelter och Get back, tillexempel. Men totalt sjöng han ca 40 låtar..vissa var dock medley...och han höll på i 3 timmar! Bäst var när han sjöng Give Peace A Chance och Blackbird, var så underbart. Han sjöng även en låt till John Lennon och Something till George Harrison. Gah så fint!
Han pratade även svenska, haha, ganska mycket....jättesött! Det var bästbästbästbäst, dessutom vet jag inte om jag sett pappa så glad förut, det gjorde också mycket av konserten!

(Dagen efter såg jag att Darin hade twittrat : "Paul McCartney was great, really enjoyed the show!" Jaha. Då har man varit på samma konsert som honom, i Globen. Inte illa. Synd att man inte såg honom dock....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0