I walk the streets alone, I hate being on my own

BLÄ,BLÄ,BLÄ säger jag bara! Torres ÄR Liverpool! Mycket sorligt att han lämnar Liverpool för Chelsea!

Det är rätt kul att läsa att alla är emot det. Alla vill ha kvar honom i Liverpool! Men 500 miljoner kronor, shit - ingen vanlig spelare Torres, nepp! Han är bäst! Nu när han bytar blir det ett problem. Liverpooltröjan jag köpte stämmer ju inte, det är sorligt, men jag kommer använda den ändå! Jag har ju även en Spanska Landslaget tröja med Torres också, vi får hoppas att han inte lämnar de också!

Nu har jag iallafall en sak till jag ska köpa i London i sommar ;) Godnatt!


Tell the devil I said, hey, when you get back to where you're from


Tjoooo!
Vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera här för tillfället, kan beror på skoooooooooooola...men jag är tillbaka snart med nytt och listan som jag påbörjat. Hoppas ni kikar in ändå! :)
Visst, låten är inte ny, men jag kan inte låta bli att lyssna på den! Texten är klockren och jag måste säga att han är sjukt snygg, den där Bruno Mars. tjing!

our song is the way we laugh

hajohåååå!
Förlåt för att det var ett tag sedan jag bloggade, men I'm back!
Igår hade jag det trevligt med Victoria, Therese och Felicia. Vi spelade bowling, fick två strikes varav en var en spärr, hehe. Tips: ät aldrig på ängeholms bowlinghall - skitdyrt och de lurar en. Efteråt blev det jacuzzi hos Therese. Utomhus. Vi passade på att lägga oss i snön och springa rundor, jättekul! Tackar för en fin dag med er, det måste göras om! :)
Idag, vet ni vad som har hänt idag? Jag och Victoria har bokat resan till LONDON! Vi kommer bo på ett hostel som verkar jättefrächt och ligger vid King Cross Station (Harry Potter, så rätt så). Åh, jag längtar, massor vi ska göra och hitta på! Här nere är lite bilder från Hostelet, kanske inte de bästa menmed.....och lite mindre seriösa bilder på mig och vick, hihi!




eye to an eye, silent words


Okej. Jag vet att jag sa att låten var jättedålig. Ni får ursäkta mig, men jag har ändrat mig. Efter att ha sett videon ett antal gånger har låten växt i mina öron och nu är den ju riktigt bra! DEssutom kan jag inte låta bli att tycka om Avril. Hennes stil är sjukt cool och hon är snart 27 år. Jag vill också se så ung ut när jag är 27...Sen är hon bara 1.57 vilket gör att jag tycker om henne ännu mer! :) haha! Ville mest säga det ...ni kan ju kolla på videon, visst blir man glad av den?! :)

Om himlen vore en semesterort skulle jag boka en biljett dit direkt. Det säg att alla har det bra där

Dag 13 - Ett minne

Ett utav mina oförglömliga minnen kommer vara min Hole - in - one. Ni som inte är golfare vet kanske inte vad det betyder. Det menas med att man slår i golfbollen på ett slag. Jag slog i den från ungefär 112 meters avstånd. Det var på en tävling på Perstorps Golfklubb. Fick pris och diplom. Känslan att se bollen rulla i hål var obeskrivlig. Jag trodde att jag skulle skrika och hoppa rundor, men jag blev tvärtom, tyst med ett leende som inte försvann. Kommer ihåg att alla sa grattis och jag kände mig jätteglad efteråt. Golfrundan gick dock väldigt dåligt...men som sagt, nu kan jag kryssa av det från "att göra innan jag dör" listan! ;)


without you I would fall apart


Hallå!

Nu ska jag vara duktig och sätta mig på träningscykeln ett tag...1 mil tror jag bestämt att det kommer bli. Får se om det går något bra på tv samtidigt annars får det bli musik.
Innan idag var jag ute och körde, var typ flera månader sedan jag gjorde det sist. Senare ska jag ta en dusch och lite te och läsa lite tror jag. Ska plugga lite till också, det heter ju trots allt studiedag.
ha det bra tjohaj!


I'm gonna love you like I'm indestructible

Dag 13 - Min favoritplats

Jag har inte en speciell favoritplats utan jag har många. En är på Gran Canaria - mitt andra hem höhö. Som sagt har vi varit där typ varje år sedan ungefär 2001 och jag kan inte få nog utav anläggningen vi bor på. Massor av pooler, havet, shuffleboard, värmen, människorna och atmosfären är ett utav de bästa platserna som jag har varit på. Sedan har vi England. Inte någon specifik plats utan bara att få höra brittiska runt omkring sig är något utav det härligaste som finns! Sen kan vi ju nämna att sängen på mornarna är en favoritplats för mig, vilket de flesta i min familj nog känner till, höhö. Vid en scen framför en sjungades Darin är också en favoritplats, ja ni fattar. Jag har jättemånga favoritplatser så det vore omöjlig att nämna en...


the last three minutes of an era are passing by without a sound

Dag 12 - Så var mitt 2010

2010 kommer vara ett utav de bästa åren hittills i mitt liv. Darin live 4 gånger. Magnus Weideskog 2 gånger. Mika en gång och Green Day en. Kreta, England och Gran Canaria. Underbart var året. Såklart fanns det vissa dagar som var jättetråkiga, men annars var året awesome!

lite bilder:


bleeding from the head and from the heart

Dag 11 - Min syster

Eftersom hennes kommentar över denna listan var - måste du göra den, alla gör ju den...så säger jag bara jag tycker att du är världens bästa syster. punkt slut. och puss.


all I needed was the love you gave

Här har ni en video från fredagen hemma hos Anna, ta den inte seriöst, för den är rätt knäpp, öhöhöhö! enjoy!


happy birthday to you..

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det VICTORIAS 18års dag HURRA HURRA HURRRRRRRAAAAAAAAA!

Grattis bästa kompisen min, 18 år. Shit, tiden flyger iväg! Älskar dig!

Här är lite bilder från dagen hemma hos Victoria!



always look on the bright side of life

Dag 10 - Någon jag ser upp till

Jag ser upp till min pappa. Så brukar det låta, men han är verkligen bäst. Han är klok, hjälpsam och världens bästa pappa. Han bryr sig extremt mycket och vill mitt bästa. Han är en sån person som har svar på allt, en sån som alla borde ha!

Nu kommer ni tycka att jag är jättetöntig, men jag måste erkänna att Miley Cyrus är en person som jag tycker är grym. Hon är miljonär, artist och skådespelare dessutom ser hon sjukt bra ut. Visst det finns mycket säkert många nackdelar i hennes liv, men jag kan inte låta bli att tycka om henne....


I wanna seize the day, like it's the greatest thing that ever happened

Här är min dag i bilder. Semla med hela klassen förutom Bea, Ella och Josefin. Riktigt trevligt! En galen samhällslektion fick avsluta skoldagen innan det blev helg! Tåget hem med Anna, Mathilda och Kaula. Mycket trevligt. Solen sken idag, ganska längesedan sist. Efteråt blev det som sagt pizzabak, new moon och ostbollar hemma hos Anna. Video kommer imorgon, tänkte redigera den lite snyggt :) natti natti och trevligt helg på er! & TANJA, ha det superdupermegabautabäst i Thailand, kommer vara tomt och vi kommer sakna dig! :)


that's just how you live

Anna och Kaula leker matpogram och filmar det, riktigt kul att höra. De har en enormt bred skånska och bakar pizza. Roande. Jag ska snart hjälpa till men tänkte uppdatera er först. Bilder kommer imorgon! Puss haj!

Titta gärna på klippen, så snygg, så bra och så underbart! höhö

...you make me crazy...

Dag 09 - Mina rädslor

Lätt att skriva idag. Min största rädsla är spindlar, uuuuuu bara tanken får mig att rysa till, usch usch! Sedan har jag en fobi mot rött och rosa tillsammans också! Såklart har jag andra rädslor också tillexempel att störta i ett flygplan...ja det är ungefär mina rädslor säkert glömt någonting...jooo jag gillar inte att vara ensam hemma heller!
HAJ!




I wanna get togheter but I don't know your name


TITTATITTA!! Sams skiva från England låg och väntade på mig idag när jag kom hem från Väla.  2 nya låtar på Januari skivan och han hade lagt ner den första skivan också från november med 4 låtar på - lovely! Dessutom ett VIPkort om jag skulle få chansen att se honom i år! Dessutom signerat till Sabina, hiihi!


Väla...ja. Jag åkte dit efter skolan med Annapanna, var mycket trevligt. Vi hittade det vi skulle ha. Jag hittade två t-shirts, en skjorta/blus och ett par byxor. Lyckat. Bussresan hem var mindre lyckad. Ville prova Annas funktion på mobilen med twitter. Lyckas logga in och titta på tweetsen och även twittra ett eget inlägg...dock gick det inte att logga ut, satt nog i minst 20 minuter och försökte logga ut så jag började må illa... Killen framför oss bara skrattade åt oss typ efter allt vi sa, galet! Men vi lyckades! Haha,aldrig twitter på Annas mobil igen....nu ikväll gör jag spanska och imorgon blir det myyyyyyyyyyyyys hos Annapanna, och förhoppningsvis så är Kaula också med i myspyset! HAJJJJJ

do you come here much, I swear I've seen your face before?

Dag 08 - Mina Drömmar

Oj, var ska jag börja? Hehe. Jag har väldigt många drömmar, vissa står på min "att göra innan jag dör" lista... Men annars är det väl att jag ska bo i England med en snygg britt, ha två barn och en hund. Min man får gärna spela gitarr och sjunga, höhö. Jaooo, eheh, ja enkelt sagt är att jag drömmer om en fin familj, att resa och få se massor av platser runt om i världen och att bli journalist...typ...eller vi pratar väl om sådana drömmar? Inte sådana som man har när man sover väl? Isåfall vet jag inte vad jag ska skriva för mina drömmar är otroligt konstiga, antingen handlar de om morötter, fotbollsarenor eller människor jag aldrig träffat, eller om godis...weird, jag vet...


random bild, utsikten från vårat klassrum, ungefär lika weird som mina drömmar...öhhöhö


It's like a dream, no end and no beginning

Dag 07 – Mina föräldrar



Här har ni dem! Mor & Far. Ja, jag är lite liknar inte något av dem på utseendet, kan bero på att jag är adopterad? Höhö. Men jag älskar dem och jag är jätteglad att jag kom just hit till min familj. Kunde ju egentligen hamnat var som helst.
I allafall, jag älskar dem jättemycket. Mamma är dagisfröken och pappa pilot. Pappa älskar prylar och är ett kakmonster. Han är lite av en datorfixare och mor min tycker om att se kärleksdraman och äta kex och ost. De båda vill mitt bästa, vilket märks väldigt mycket, ibland för mycket hehe, men det är så föräldrar ska vara...tror jag iallafall! :) Älskar er!
Bilden är från Grekland 2010



I really hope you do, cause I love you

Dag 06 – Musik

Detta inlägget kommer då handla om musik.
En sak är säker, musik är något utav det bästa som finns. Tänk vad tyst och jobbigt det hade varit utan den. Jag lyssnar speciellt på musik från Darin, han är något extra och jag har föjt hans karriär i lite mer än 6 år nu och sett en väldigt rolig utveckling. Hans konserter är något utav det roligaste som finns och jag älskar honom och hans musik! Then we have Mika. En brittisk man som man blir glad av! Har sett honom live 2 gånger och fler gånger ska det bli, förhoppningsvis med syster eftersom hon också gillar honom! Hans musik ger energi och glädje! Jag är svag för Magnus Weideskog också. Han är inte så stor ännu (blev nominerad till en grammis dock) men hans texter och röst är grymt bra! Sjukt trevlig är han också. Sen har vi Sam Beeton, som jag började lyssna på redan 2009 och nu är han en favorit. Anna tycker han låter som en anka...eller sa hon mupp? Jag minns inte, men jag tycker hans röst är jättemysig och hans hår, gah så gooosit. Sist men verkligen inte minst - The Beatles, är också favoriter, mycket för att pappa lyssnat på dem. De har mycket bra texter och dessutom är de engelskmän! Yes, that's that.
(ups, Magnus och Sam har bytat plats på bilden, Sam är han med svart jacka och Magnus han med skivan i handen, som ni kanske ser...)


never care for what they do

Dag 05 – Min dag
När jag vaknade imorse kände jag inte alls för skola. Vad skulle jag dit och gör?. Jo, okejdå redovisa reklamen på textkommunikationen...tror ni jag får redovisa, nej såklart inte! Sedan var det naturkunskap, okejdå inget jag skulle ha viljat missa, och sedan foto där jag fick åka hem tidigare så jag var hemma 3 istället för 5, alltid trevligt. Så okejdå, det var lönt att vara i skolan idag, måste jag väl erkänna.
När jag kom hem blev det lämna in naturkunskapen och nu ikväll har det varit Idrottsgalan med Darin! Grymt bäst är han. Nu blir det duschen och sova. Haaaaaaj

"tänkt att det skulle vara en bild på gulaschsoppan pappa gjorde ikväll, men tyvärr orkar jag inte lägga över bilden från mobilen till datorn, skäms sabina."

you're the reason I'm alive

Kan inte sluta lyssna på låten. Den manliga skådespelaren känner ni säkert igen från Gossip Girl, men visste ni att det var han som spelade den lilla killen i Air Bud, ni vet den söta och sorliga filmen om hunden och pojken? Åh, jag älskar den filmen.

through trouble and strife



NICE!
Idag blev jag medlem i hans record club, vilket betyder att varje månad kommer jag få en skiva hemskickad med någon/några låtar på direkt från Sam Beeton från England. Hur nice är inte det? Dessutom är jag första svensken, mihih! Kul att han meddelar det på facebook också och därigenom sin twitter! :) Engelska pojkar och deras musik är ju inte annat än underbart! Nu har jag något att se fram emot varje månad!

Dessutom jag är klar med NATURKUNSKAPEN & den otroligt sega och tråkiga boken " hur man botar en fanatiker". Nu jag bara psykologiuppsats, filosofi, foto och lite annat smått och gått kvar...innan vi börjar på något nytt...That's life...

I’m alone and I feel empty, I’m torn apart inside

Dag 04 - Min första kärlek

Ja ni, haha. Kärlek? Ja, det var nog på lågstadiet någon gång, dock inte så seriöst. Jag har svårt för att bli kär, för jag kräver kanske för mycket....Lite seriösare var väl i 7:an. Ni flesta vet nog vem det var, vill inte skriva ut några namn...yes...så var det med det!

Vill också tillägga att det var väldigt trevligt igårkväll hos Michelle! :)

Tycker ni kan lyssna in denna låten - hans röst är så mysig, mihihi


I know you hear this everyday

Igår var Victoria här. Vi såg på Easy A, haha det var en annorlunda film som inte var särskilt bra, men helt okej. Snyggingen från Gossip Girl var med - Penn Badgley.


I close my eyes and the flashback starts

Dag 03 – Mina vänner

Jag är en sån person som föredrar nära vänner.

Jag har haft min bästa kompis Anna vid min sida sedan vi var tre år gamla. Känns helt sjukt när man tänker efter, tre år utav 17 snart 18 som vi inte spenderat tillsammans! Trots alla dessa åren har vi inte tröttnat på varandra som man skulle kunna tro eftersom vi har gått dagis, lågstadiet, högstadiet och gymnasium tillsammans. Jag har inte tröttnat på Anna iallafall ;). Ett liv utan annapanna skulle vara som en groda utan ben - de vill säga hopplös(t) Jag älskar dig jättemycket.

Victoria är också min bästa vän, hon kan jag prata med allt om, hon ställer alltid upp för en och även om vi hade vår "inte vara vänner" period så tror jag att det stärkte våran vänskap, för om jag skulle bli av med henne nu skulle jag gå isönder. Jag älskar dig med jättemycket!

Sedan finns det de vänner som jag verkligen verkligen uppskattar att jag har i mitt liv, jag tror ni vet vilka ni är. Ni gör skoldagarna bättre och roligare och ni är verkligen underbara!!

Yes, så är det. Ikväll blir det klassfest hemma hos Michelle, det ska bli jättekul! Annars går dagen ut på att plugga, städa och äta, höhö...kan meddela att det regnar ute, usch vad tråkigt, men det gör ingenting att snön smälter bort eftersom vi ska till Vemdalen vecka 8 hihi.
HAJPAJ



People talking without speaking, People hearing without listening,

Dag 02 – Saker jag vill göra innan jag dör

Det finns så mycket jag vill göra men här är några saker:
  • Roadtrip i Usa New York - LA - Bahamas
  • Skaffa hund (Dekillas)
  • Besöka alla världsdelarna
  • Börja ett tal med "mina herrar och damer"
  • Dejta en känd person (höhö)
  • Tatuera mig
  • Vinna en miljon
  • Simma med delfiner
  • hitta den "rätte" (helst engelsman)
  • Skaffa familj
  • Se norrsken
  • Befinna mig på kinesiska muren
  • Se en fotbollsmatch live utomlands
  • Se en musikal på Broadway
  • Äta sushi i Japan
  • bli journalist i London
  • Se isbjörnar på nordpoolen
  • se minst 4 utav världens sju underverk
  • Äga en Lamborghini
  • Äga en walk in closet
  • Jag och Hollywoodskylten på samma bild
  • Få körkort
  • Läsa Sagan om ringen trilogin
  • Fira nyår i New York
  • Fira julafton i ett slott
  • Bli vältränad
  • köpa fler converse
  • Lära mig grilla
  • Fjällvandra
  • Spela golf på St Andrews i Skottland
  • Komma på ett nyord
  • Rista in namn i ett träd


    Saker jag kan bocka av:
    • Hole - in -one
    • Intervjua Peter Jihde
    • Varit ensam i en ishall
    • Sett en meteor
    • pussat en groda
    • sett stjärnfall
    • vunnit 5 kilo godis
    • klappat Mika på axeln
    • fått en bild publicerat i tidningen
    • Drömt en dröm som blivit sann

This is real, this is me

Dag 01 - Det här är jag
Folk skulle nog vilja beskriva mig som en blyg 17 årig, men det är jag verkligen inte. Folk som känner mig vet att jag kan vara helt galen och galet tramsig ibland och verkligen inte blyg.
Jag kan inte leva utan musik.
Jag bor i Skåne, vilket jag inte gillar. Skånska är verkligen en jätteful dialekt och jag vill flytta härifrån så fort så möjligt.
Jag tycker om Liverpool FC (mycket pågrund av Fernando Torres), ja jag gillar spanska landslaget också. Jag älskar gräva information om folk, kanske lite väl mycket ibland och jag hatar att dansa.
Jag tycker om att få folk att skratta och jag älskar choklad.
Det får räcka :)




rest myself for the goodbye

Texten säger allt, men ni som inte förstår så följer jag strömmen: Här i bloggen kommer ni i 30 dagar kunna läsa det som står nedan...enjoy...typ...hehe

Dag 01 – Det här är jag
Dag 02 – Saker jag vill göra innan jag dör
Dag 03 – Mina vänner
Dag 04 – Min första kärlek
Dag 05 – Min dag
Dag 06 – Musik
Dag 07 – Mina föräldrar
Dag 08 – Mina drömmar
Dag 09 – Mina rädslor
Dag 10 – Någon jag ser upp till
Dag 11 – Min syster
Dag 12 – Så var mitt 2010
Dag 13 – Min favoritplats
Dag 14 – Ett minne
Dag 15 – Film
Dag 16 – Min favoritfödelsedag
Dag 17 – Skolan
Dag 18 – Imorgon
Dag 19 – Det här upprör mig
Dag 20 – Det här får mig att må bättre
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – En resa
Dag 23 – Något jag ser fram emot
Dag 24 – Mat
Dag 25 – Vad är lycka?
Dag 26 – Det här är jul för mig
Dag 27 – Ett annat minne
Dag 28 – Så ska jag göra mitt 2011
Dag 29 – Det här saknar jag
Dag 30 – Framtida ambitioner

if you meant everything you said


Tänkte att jag kunde visa er ett klipp med Sam Beeton som han gjort för Burberry. Visst är han gullig? Och hans dialekt,mihihi. Han har mest lugna låtar, perfekta att plugga till!

To hear that tears me up inside and to see you cuts me like a knife


Tjaaaaaaa!
Idag har varit en enormt lång dag. Vaknade 05.45 och skulle gå upp en  halvtimme senare, lyckat! Dock kunde jag somna om och sedan snoozade jag 10 min, så det blev som vanligt frukost på bussen. Kom tio minuter försent till samhälle pga att bussen var sen, tre timmar med Stefan en onsdagmorgon är inte det roligaste i världen, men jag överlevde, var faktiskt helt okej idag!
Pasta och makaroner i matsalen idag, kalla och kletiga makaroner och halvklara köttbullar, förlåt, men det var inte gott någonstans! Spanskan är konstigt nog ett utav de roligaste ämnena, kan bero på att det är roligt att lära sig och för att vår lärare är så bra. Kom iallafall hem vid 5 och fick kroppkakor (muuuums)! Nu pluggar jag och lyssnar på världens sämsta låt, nej inte sämsta men dålig: Avril Lavigne - What The Hell, låter ungefär som hon har låtit de tre sista året, de vill säga skrikig. Ska bli spännande hur hennes album blir/är.
Slutpratat, eller jag kan ju nämna att jag hatar när folk på tåget nyser rakt ut, usch vad äckligt, bläääh. Speciellt om de sitter bakom en, mysigt liksom! & även att skolkatalogen kom idag, efter eh jani månader. Kan ju säga att vår klass är vackrast och bäst, dock går priset som snyggast till ja, vi vet ju vem, höhö... PUNKT

I'm standing where you left me

Ett paket låg och väntade på mig när jag kom hem. Åh, vad spännande! Dock vet jag var det är, men extra fräckt är att det har kommit till Sverige ända från Hong Kong, vilken resa detta lilla paket har varit med om, men det är i trygga händer nu. Ni ser väl alla kinesiska tecken? Herregud, vilket språk! Fascinerande.
Ikväll ska jag sätta mig på träningcyklen framför tv:n, bara för att bevisa att jag kan och orkar. Men nu ska jag plugga lite och få lite käk i magen. Hej!


All things change when you don't expect them to

 

Skulle egentligen varit en bild på den omtalade kladdkakan som förövigt blev väldigt kladdig, men den var lite rädd för att vara i ugnen för länge...så det blev en smet med kladdkakekant...ehum det var också gott! :D Dock blev bilderna så dåliga så ni får två bilder på två andra godbitar, båda från Smallville....mums, visst? :)

Nu tänkte jag lägga undan pluggböckerna, ta mig en kladdbit och sedan läsa och sova. Låter väldigt trevligt enligt mig! hörs imorgon!

just walk away and don't look back



Haaallå! Jag klarade att överleva första dagen efter ett behövligt lov! Det var trevligt att se alla igen, dock mindre trevligt med själva skolarbetena, menmen det är bara tre terminer kvar...fast då måste man ju bli vuxen, skaffa jobb och sånt för att tjäna pengar...nej jag ska nog inte klaga på skoltiden.

Skriver lite på NK nu, sen LOVAR jag att det blir en kladdkaka, för jag har skjutit upp det i massor av dagar nu, syster måste ju få smaka nu är hon kommer hem från Göteborg, trots att hon åkte upp dit igår, höhö...


titta vem som skrev Bina, nu blev jag glad!

you are sun, the only one

Sista dagen på lovet idag, synd! Har bara tagit det lugnt och försökt plugga lite. Kommer bli jobbigt att behöva gå upp tidigt imorgon, menmen, jag överlever nog! :) Nu ska jag fortsätta skriva på nk...föressten, detta youtubeklippet är mysigt och jag tycker man ska se filmen Nowhere Boy om man inte har gjort det. Handlar om John Lennon och hans ungdom.


Sometimes silence can seem so loud

Just nu har jag fyra saker jag vill säga

  • Jag längtar till vecka 8, då blir det Vemdalen och Linné ska också dit!
  • Jag har varken bitit på naglarna eller ätit godis sen den 1 januari, bara hmm ca 356 dagar kvar, kämpa!
  • Zac Efron är så perfekt snygg dock har han klippt sig nu och det är lite väl kort, dock inte på bilderna här, där är det perfekt (; höhö
  • Jag tror jag ska baka en kladdkaka idag istället, det blev inte av igår heller...wups

I'm surrounded by liars everywhere I turn

Jamen oj vad koncentrerad jag är på pluggandet. Nej, det är väldigt tråkigt och det går långsamt framåt. Ska skriva om atomer, big bang, sfärer och evolutionen, höhö, jippie!

Igår såg jag en väldigt ehum överdriven film - Jorden runt på 80 dagar (disneys), inte något att rekommendera direkt. Dock blev jag väldigt sugen på att resa, men den var lite väl tramsig. Tycker fortfarande man ska se Charlie St Cloud! På tal om film blir det nog filmkväll hos Linné ikväll. Det ska bli trevligt.

Nej om man skulle skriva klart G delen i naturkunskapen och sedan baka kladdkakan som inte blev av igår och sedan sätta sig framför tv:n med ett avsnitt smallville? Det skulle nog inte vara helt fel. HAJ

i'm like a puzzle with a missing piece


Jag har tagit fram skolböckerna för första gången under hela lovet idag. Det kändes hemskt. Jag hade ingen motivation alls men fick ändå skrivit lite, får bli lite till imorgon. Känns så hemskt att lovet snart är slut, jag behöver mer lov! Ska se om jag kan baka en kladdkaka idag och se på smallville, vore skönt. Man får ju passa på när man har lov...

Här har ni en utav Darin videor, inte favoriten men helt klart bra. Den kom väl 2006/2007 och man märker att den är äldre för oj vad liten han är i videon....men snygg! :)









trying to sleep with a broken heart

cgod natt. jag försökte sovafast det gick inte. så jag kom på den lysandeideen att blogga från mobilen, coolt! dock borde jagsova nu. god natt igenförlåt att det ser ut som det gör men jag ska ju sova egntligen. jag är ju trött egentligen...

But can you feel this magic in the air?

 

Ojojoj, nu är den klar! Vad tycker ni om designen? Den är fortfarande färgglad, annars känns det inte som Sabina Morsing...Jag är ganska nöjd, eller ja jag är nöjd. Känns dock väldigt ovant att ha allt på andra sidan men jag vänjer mig nog snart! :)

Det är fyra dagar kvar på lovet, typsikt. Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan. Borde nog plugga lite imorgon. Om jag har tur kan det bli start av nyaste säsong av Smallville ikväll, de vill säga om jag hinner, jar har massa och göra som jag borde ta tag i. Det är tråkigt.

Talkin' 'bout my generation

Här har ni dem! Visst är de typ snyggast i världen? De är designade av The Who och är beställda från England. Ni kommer få se dem i vår på mina fötter, ah jag längtar till våren! Gissa om jag är glad?


words don't come easy without a melody

Började dagen med att gå en runda med Victoria. Vackert är det ute. Passade på att gå igenom skogen och där var det fint med massa snö. Dock blev det väldigt kallt, vilket katten hemma också tycker som springer ut och in varannan minut...och dessutom har hon överskottsenergi, icke bra. När jag kom hem väntade världens snyggaste skor, mer om dem i nästa inlägg! puss


I love you more then I did before


Ojojojojojojo, snygghet på hög nivå! Det måste ni erkänna!

Idag har jag försökt fixa ny design till bloggen, gick sådär. Det är svårt med alla koder och bläää, jaja ni får nog se något om ett tag, om jag blir nöjd de vill säga...
Ikväll kommer Linné hit, hihih massa skoj! Vi ska se på film och inte äta godis...får bli popcorn...höhö!

it's all about taking chances

Tycker verkligen att man ska se Charlie St Cloud, visst nu tror ni att den är bra bara för att Zac Efron är med, det är sant, men filmen är bra i helhet också, riktigt bra! Den är sådär fin och sorglig som en bra film ska vara. Me love!

Nu ska jag snart dra till Linné, ska bli trevligt! Ha det bra så hörs vi ikväll också, I guess!

I never trust a dog to watch my food

Jag lyssnar på:
The Kooks - Seaside
Jag pratar:
för ofta om inget vettigt
Jag tycker om:
musik
Jag avskyr när folk:
tror att de är några de inte är
Mina närmaste vänner är:
de som gör livet mer värdefullt
Min första vän hette:
Anna
Kärlek är:
musik för mig

När jag borstar tänderna:
blir det väldigt mycket skum
När jag lagar mat:
kan det sluta hur som helst
Jag tänder på:
ljus? eller nej skoja, killar med bruna ögon
Jag är rädd för:
spindlar, uuuw
Den värsta känslan är:

ånger
Den bästa känslan är:
när man lyckats
Jag är bäst på:
fnittra
Jag är sämst på:
matte
Om jag var ett djur skulle jag vara:
En isbjörn, nej en panda, nej en fin vacker fågel som kan flyga eller en katt
Om jag va en insekt skulle jag vara:
En fjäril
Om jag vore ett redskap skulle jag vara:
en miniräknare eller en kamera
Det kommer alltid att vara:
musik
Det finaste som finns är:
Lycka
I sommar:
drar jag till London
Sist jag grät var:
Några dar sedan
Jag kan:
stå på händerna
Jag kan inte:
sjunga
När jag bakar så bakar jag:
haha, kladdkaka (ibland kladdmuffins)
Min mobiltelefon är:
snygg och stilig
När jag vaknar på morgonen:
vill jag sova längre
Innan jag går och lägger mig:
släcker jag lampan
Just nu tänker jag på att:
sommar vore nice
Bebisar är:
öö?
Idag har jag:
suttit vid tv, matbordet och datorn
Ikväll ska jag:
se på en film
I morgon kommer jag:
antagligen träffa Linné
Jag vill verkligen:
resa till L.A


I want to see the star shoot out of a pitch black sky

Nu är det nytt år, nytt decennium faktiskt, fräckt. Även om 2010 var kanonbra tror jag 2011 kan bli minst likabra, det hoppas jag på iallafall! Fick nyss reda på att Mika kommer släppa nytt album iår, bara det lutar mot ett bra år! =)

Nyårsaftonen spenderades med fina kompisar, bilderna blev inte så bra men det är kanske inte så konstigt. Vi hade det trevligt, jag åt massor av skumtomtar innan klockan slog tolv...bäst att passa på...Vid tolv skötte Dennis raketerna medan Mathilda fotograferade som en galning och Tove var överglad(?) haha, vi andra var normala....;) höhö. Blev en lång natt och jag är fortfarande jättetrött, ehehe..nej nu flummar det som sagt snart iväg så jag bjuder på några inte så jättebra bilder och hoppas ni alla får ett lyckat 2011!




RSS 2.0