And I want you in my life


Har verkligen inget att säga.

En såndär lycklig Bina, ni vet.


THAILAND 2012


<3Okej, även om ni inte gillar Taylor Swift eller Zac Efron måste ni titta på detta klippet! UNDERBART! TITTATITTATITTA! :D

I'm lost in the streets in the city of pain. I learned how to cry, how to go insane


Tjoohoooo!
Hoppas allt är bra med er! Nu har sportlovet börjat, mycket skönt måste jag säga! Har dock en hel del plugg att ta tag i! Ska bli så skönt när man tagit studenten, hoppas jag iallafall?!
Jag lovar att bilder från Thailand kommer dyka upp här inom en kort tid.... ska bara få några fler från Tanja först! :) Kan ju berätta den sorliga nyheten att min kära systemkamera (Sony heter han) började må dåligt på resan och hans näsa är nu död...så fick köpa en ny liten digitalkamera där (Rosa?!).... men ska försöka hitta en ny näsa till Sony så fort som möjligt...har ju faktiskt ett tele, så han behöver iallafall inte vara näslös.....
Yes, det var det för idag. Hörs!

Don't go breaking my heart

(Shack på bild. Han fick följa med hem. Så han är som jag, adopterad hit. Hur coolt?)

Hello. Missed me? I've missed you!

Sådär, hemma från Thailand. Tråkigt nog som alltid efter resor. Men har upplevt massa roliga saker! Verkligen underbart! Det som var bland det bästa var att träffa tigrar! SÅ SÖTA, fick mata och kela med bäbistigrar, snälla någon, ge mig en bäbistiger awawawaw, dör så söta!
Nu är jag jättetrött, sov dock typ 10 av de 12 flygtimmar som det tog hem, men shit är det detta som kallas jetlag? Godnatt.

RSS 2.0