Tuesday.

Blir mycket bloggande...mest för att jag har tid och dels för att jag gärna vill komma ihåg min aupair-tid. Och för att ni ska få höra vad jag gör om dagarna, hehe! Om ni nu tycker det är intressant!?
Iallafall. Lasagne. Gick ju hur bra som helst! Blev god också. Tror barnen gillade den...de åt iallafall med ansiktet...Hittade ett fint brev som jag skickade till farmor. Kuvertet och kortet ser likadant ut, mycket vackert! La lite extra pengar på det för det är farmor värd!
Nu ligger jag i sängen i mina gosiga pyjamasbyxor från primark, digestive med mörk choklad, plattan och en kopp te. Tittar på fotbollen och bara tar det lugnt innan jag ska sova! Helt ok valborg utan alkohol och utan vänner...menmen...helt ok!







@starbucks

Har nyss sätt mig ner här på starbucks. Har köpt juice och pastarätt. Senast jag åt den här pastan var i London med Mathilda under tågluffen och vi var så glada över internet och eluttag! Haha. Tro nu inte att jag alltid hänger här. Men idag var jag ändå i byn och fixade frimärken till farmor och det är lunchtid så varför inte liksom?
Har stryk all tvätt och handlat mat så nu har jag lite ledig tid. Ska tillbaka och göra lasagne om någon timme. Min första egengjorda lasagne, spännande!
Har varit och pratat med gymmet och fick lite broschyrer med mig hem. Ska bli kul att komma igång faktiskt!
Idag är det en vecka till pappa kommer, wihooo! Åh ska bli mysigt.




Gåva.

Imorse fick jag den här lådan av min värdmamma. Hon behövde inte den och gav den därför till mig...och jag blev glad. Frågan är hur jag får hem den till Sverige sen!? Men aja. Body lotion, body scrub, bath foam, body wash, hand cream och body Sufflé....inte helt fel. Luktar blommor och1 sommar! :) Welcome to the family, sa hon.






Längtan.

Idag bestämde jag mig för att ta det lugnt och bara slappa på mitt rum. Känner inte för att vara social eller lägga pengar något. Det är blåsigt och regn ute och jag är klädd i tjocktröja och leggings. Sån dag.
Skypade med Anna innan idag i två timmar. Mycket behövligt! Skönt att bara kunna prata om allt och inget liksom. Har skypat med mamma också och förhoppningsvis hälsar även hon på snart.
Jag har typ bara varit här i tre veckor, men saknar ändå folket där hemma. Saknar kramar, någorlunda normal mat och min katt. Men det känns ändå bra här. Jag gör vettiga saker under veckorna och jag har mycket skoj att se fram emot. Och jag är i England så varför skulle jag klaga?
Har sett på The Hunger Games nu i eftermiddag och nu håller jag på att somna. Så, så trött.



Lång dag på stan.

Lördag. Äntligen helg. Var en fin dag igår, fast väldigt lång.
Hade bestämt med Hanna (svensk au pair) att vi skulle mötas i stan vid 2 +en annan svensk tjej. Dock blev det endast jag och Hanna...haha. Vi var hungriga så vi åt panini, jättegod med bacon, mozzarella och pesto! För endast £3.
Vi hade bestämt att vi skulle gå på bio och den filmen vi ville se gick endast 9. Så medan vi väntade gick vi i affärer, satt på starbucks, åt thai och köpte Ben&Jerrys på Tesco. Tjejerna har tradition att smuggla in glass på bion och äta den med plastskedar så det var inget undantag den här gången! Liten och trevlig biosalong. Sköna stolar och bra bild och ljud. Vi såg The Place Beyond the Pines med Ryan Gosling och Bradley Cooper, kanske inte min typ av film direkt men djup och lite spännande., Väldigt bra skådespel också. Men ah, lite sådär tragisk också...ska inte avslöja vad som händer...menmen.
Kom hem vid halv 1 och däcka direkt! Så skönt att sova.
Nu är det söndag! Ska skypa med Anna om någon timme och sen ska jag nog träffa några fler svenska au pairer! Ska försöka sova tidigt eftersom jag börjar kl 7 imorgon.

Bilder: Var inne på Waterstones och åh jag dog så fina böcker det fanns där! Klassiker som Charles Dickens, Alice i Underlandet, Djungelboken, Peter Pan...osv. Ville köpa alla. Fanns Peter Rabbit också Marika med massa bilder. ;) På instagram är det många från england som lagt upp bilder på tekoppar, sängöverkast, börsar osv med fina blommiga mönster och idag hittade jag just den butiken som säljer sånt här i Oxford. Cath Kidston. Så underbar affär med blommiga och vackra saker överallt. Kan tänka mig att bo i den affären...Sista bilden är ganska självklar. Har aldrig testat den smaken innan. Var lite för mycket karmelsmak...











Fredag!

Först och främst, Grattis Tanja! Hoppas du haft en kanondag! 19 år, inte roligaste åldern..men ett snäpp närme 20! Håller tummarna att den största presenten kommer inom kort! :D
Över till min dag. Fredag, hur nice! Första officiella arbetsveckan är över och jag ligger i sängen och fetar mig med pringles och choklad, vafan ,you only live once ;)!
Har varit en bra dag. Idag har jag gjort min första Shepherd's Pie ever. Oh yeah! Så brittiskt som det kan bli. Varken god eller ogod. Smakade potatis, köttfärs och ost...haha! Hämtade Charlie i skolan idag. Sjukt vuxen man känner sig när man kör iväg i bilen med uppdrag att hämta en skolpojke! Så står man där utanför skolan och väntar med de andra föräldrarna och vipps så kommer en klass skolpojkar i uniform...så vinkar man och får ett leende tillbaka. Aw.
Simning var det idag också. De har värsta coola grejen i simhallen. Typ en liten låda där man lägger sina badkläder och boom så är de torra! Smidigt.
Vet ni? Jag är lyckligast. Fick ett mejl av pappa där det stod att biljetter är bokade. Den 7 maj kommer han hit och hälsar på, ska krama honom massor! Och vet ni? Den 8 maj ska vi till London och se Chelsea vs Tottenham på Stamford Bridge. Hur lycklig är jag inte?!? Typ lyckligast. Få se mitt favoritlag på hemmaplan. Så sjukt jävla nice. (förlåt) Tack x10000 pappa!!
Åh. Nu ska jag sova. En lång vecka har det varit. Imorgon blir det bio och middag med några svenska tjejer tror jag! :)
Natti!

Bilder: Vackra parker. Våren är här., Hela Oxford blommar!





När livet är bra.

Ju fortare man ser till att göra något desto mer tid har man sen. Följde Ben till skolan och gick sedan direkt hem och fixade med strykning och gjorde spaghetti och köttfärssås. Mycket god blev den. Brände mig dock, så har ett rätt stort rött märke på underarmen...jag är liksom bra och klantig samtidigt. Behöver ju inte smärta, har ju redan ett fett blåmärke på svanskotan....aja. Myser lite på Starbucks med bra musik, caramel cream och Mathilda på facebook. Sen ikväll blir det tennisträning för barnen och imorgon är det fredag! :)




There's a hole in my soul. I can't fill it, I can't fill it.

Uwwww. Min svanskota är död., Förstår nu smärtan min kära syster hade när hon trillade med snowboard....dock trillade jag inte i en snöbacke...utan i trappjäveln här i huset...Var på mitt rum (våningen högst upp) och hörde telefonen ringa på bottenvåningen...man ska inte springa i trappor med heltäckningamatta...aj. Har känt mig som en tant hela dagen. Kommer ha feta blåmärken imorgon. Great Bina, klumpiga du.
Idag har jag tvättat och dammsugit mitt rum och toalett. Bäddade även rent. Skööööönt och mysigt nu ikväll. Finns inte mycket bättre än att vara nyduschad och få sova i en ren och fin säng!
Har inte hänt mycket idag...varit i parken...tittat på folk som spelat basket och överkokat potatis som ändå inte var färdigkokt inuti...fråga mig inte hur. Ätit varma morötter utan att klökas och pratat med mamman om vilka datum far kan komma hit och hälsa på. Ska försöka boka in en fotbollsmatch när han är här...om vi lyckas boka osv...hoppas hoppas...då blir Bina världens lyckligaste tjej! Yes. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Bastille. Har kärat ner mig i dom. Brittiskt band. Vad mer behövs sägas? ;)

Natti!

bild: Bra start på dagen. Te i fin kopp.



When all of your flaws and all of my flaws are laid out one by one.

Godkväll.
Haft fint väder idag? Här i Oxford har det nästan varit en sommardag. Folk hade shorts, klänningar, linnen och sandaler....stod 18 grader i skuggan så det var riktigt varmt och skönt i solen!
Började med att lämna Ben på dagis vid halv 9. Gick hem och strök den sista tvätten och slängde in lite nytt i tvättmaskinen. Medan jag väntade på tvätten moppade jag golvet i kök och hall...och sedan belönade jag mig med en fika på Starbucks. Såklart uppfattade mannen i kassan mitt namn som Sabrina...alltid så...nästa gång ska jag säga att jag heter Prince Harry eller något...
Gick hem i vårvädret...fixade med tvätten och hämtade Ben och Charlie.
Har stekt kyckling i ugnen idag...2 och en halv timme...lite dålig planering av mig och familjen så middagen blev lite sen....men man lär ju sig av sina misstag!
Den 11 Maj ska jag åka till London! Ska gå på gig...gissa vem?! Ingen mindre än Sam Beeton spelar...wiiihoooo. Senast jag såg och träffade honom var sommaren 2011 så det är verkligen på tiden att ses igen. Ska träffa lite andra fans där också hade jag tänkt! Ska bli så skoj. Tänkte dock inte berätta det för honom...utan bara dyka upp....hheheh...
Just det! Idag dödade jag en spindel. Jag är fortfarande förvånad över att jag klarade det...hmm...börjar jag mogna kanske? Nä, omöjligt.
Yeah.

Bilder: Min goda frukost. Promenad till Bens skola i det fina vädret och starbucksbesöket.








Great clouds roll over the hills bringing darkness from above.

Tjoo.
Jani, vart ska jag börja? Kl 06.45 ringde alarmet och min första riktiga jobbedag tog sin början. Plockade fram frukost till mig och pojkarna. Försökte väcka en i taget...vilket inte alls gick bra., Trötta pojkar. Lite som jag på mornar hemma i Sverige. Förstår att pappa har haft några riktigt tuffa mornar med mig...oops. Deras mamma fick tillslut upp dem och pappan körde äldsta sonen Charlie till skolan medan jag följde med Ben och mamman till hans skola 5 minuter bort. Galet hur engelskt det är.Strikta skolor som föräldrar betalar en förmögenhet för att deras barn ska få så bra undervisning osv som möjligt! Och inte minst skoluniformerna. Flickorna i klänningar, kjolar, knästrumpor och rosetter i håret. Gulligt men samtidigt lite tragiskt....pojkarna har finbyxor, pikétröjor och tjocktröjor.
Strök massor med tvätt i eftermiddags i och med deras semester...strykning och musikvideor på tv är helt ok kombination.
Vid halv 4 hämtade jag upp Ben. Föräldrarna är tvungna att vänta utanför skolan tills någon vuxen från skolan öppnar grinden..jag menar come on? Hur strikt och instängt ska det vara?! Ben höll mig i handen medan vi promenerade hem och pratade med andra engelska ungar.
Busade och gjorde lite läxor fram tills det var dags för premiärrundan i den lilla silvriga Mercedesen som är den så kallade "au pairbilen" för att hämta Charlie.
Kände mig som värsta mamman när jag knäppte fast Ben i bilstolen och frågade om han satt bra....startade motorn och pang var jag iväg. Liten och lättkörd bil. Hittade utan problem till skolan och min parkering var perfekt, oh yeah! Charlie hade spelat schack och slutade därför senare. Påväg till bilen babblade han på om drottningar osv, förstod ingeting och bad honom lära mig schack någon dag...hemmåt gick körningen inte så bra....körde på en cyklist....skoja bara...hade dock inte varit så konstigt då hela Oxford är fullproppad med cyklister...men jag körde åt fel håll och kom helt på fel och okänd väg...great.Klagande barn i baksätet och en förvirrad Sabina...lyckades komma ut på den största och mest trafikerade vägen i Oxford....haha lyckat...massor av bilar och cyklister...men jag hittade en roundabout och då löste sig allt och jag lyckades köra hem barnen lugnt och säkert trots en liten omväg..
Skulle fixa ärtor till barnen ikväll...jag hatar ärtor med duktig som jag är var jag tvungen att smaka så de inte var för kalla och hårda...jag åt ärtor...tänka sig vad vuxen man blir att jobba som au pair...haha!
Ikväll har Ben gråtit och skrikit att han inte varit trött trots att hela han sett ut som en trött hund. Hans motto är nog 'intalar jag mig själv att jag inte är trött kanske jag blir pigg'...det var väldigt svårt att bli sur på Ben med sin fotbollspyjamas, glansiga ögon, röda kinder och lockiga blonda hår...men tillslut blev det för mycket och jag ringde pappan...och Ben kom i säng 1 timme senare än tänkt....right...lätt att det blir så när man haft lov...på tal om säng...mina ögon håller på att stängas. Fullt upp sedan 7 imorse till 8 nu ikväll. Lord, give me strenght..eller iallafall en skön nattsömn tack.

Idag har jag sett ut som en barnunge (toddler), gulligt värre..haha! ;)





20 April.

Tjooo!
Vilken helg! I fredags mötte jag det tyska gänget på en pub mitt i mysiga Oxford. En traditionell engelsk pub där jag drack världens äckligaste cider. Men trevligt var det iallafall. Traditionella engelska pubar stänger kl 23 så vi drog till en större pub mitt i centrum som heter The Four Candles. Satt där och pratade och hade trevligt.
Idag vid 14 mötte jag upp det tyska gänget vid Oxfords mysiga kvarter med bla massa universitet och gamla byggnader. Vi hade bestämt att vi skulle åka båtar i den lilla floden som rinner i Oxford. Tror det kallades för Pounting...lite som att åka gondol, en står längst bak i träbåten med en lång pinne och styr. Vi var 12 med 4 i varje båt. Innan vi åkte hade vi köpt frukt, kex, vatten och vin att mumsa på i båtarna. Var väldigt , mysigt att flyta runt där och titta på folk, njuta av det underbara vädret och bara ta det lugnt! Oh.
Nu ikväll har jag mött 3 svenska tjejer på Four Candles. Var skönt att kunna prata svenska, även om man ibland glömde sig och höll på att prata engelska istället. Var 3 härliga tjejer och ska försöka hinna träffa dem imorgon med, antagligen blir det bio.
Nu om någon timme kommer familjen hem efter en veckas semester. Har köpt hem lite juice1, mjölk och bröd till dem och förhoppningsvis har de en del att berätta imorgon!
Nu ska jag nanna, är tröttare än tröttast!





ursäkta för ful bild på mig...menmen...vacker var det iallafall! :)

It's like you're my mirror.

Hallå. Blåser som bara den. Hade min sista körlektion idag. Gick nog bra...han tyckte det iallafall. Hoppas mamman också tycker det. Oh well. Ska in till byn och handla något gott tänkte jag. I matväg såklart! ;)
Ska bara vänta tills städerskan kommer så jag kan ge henne pengarna...sen ska jag ge mig ut.
Imorgon ska jag nog träffa de tyska aupairerna och lördag förhoppningsvis några svenskar. Yes. Hoppas allt är bra med er.



Godmorgon!

Godmorgon. Vaknade för 10 min sedan pga av vinden och fågelkvitter. Det är mulet ute och egentligen vill jag bara ligga kvar i sängen, men det ska jag inte göra. Ska äta lite frukost, slänga in lite tvätt i tvättmaskinen och sedan cykla in till centrum.
Igår hade jag min andra körlektion. Det är inte så hemskt att köra här, växlingen är inte jobbig alls, det som är lite förvirrande och tricky är rondellerna och fickparkering. Bilar parkerar hur som helst här och det är trångt och små vägar. Har iallafall en grym lärare som är väldigt bra på att lära ut och väldigt personlig.
Nej, om man skulle gå upp kanske?




En dag i Oxford.

Sitter i sängen, tittar på Juno och äter Skittles. Men det är jag värd. Började dagen med strykning. Jag har aldrig i hela mitt liv strykit lakan men idag så...dock gick det väldigt dåligt. Sjukt svårt och nej man ska helt enkelt inte stryka lakan. Well, efter det skulle jag möta en annan aupair i området med cykel...dock var cykeln alldeles för hög och stor så uhm blev att jag gick istället...så därför är jag värd skittles osv...gått i ca 1 timme...yep. Träffade några fler aupairer i i stan. Vi fikade och gick rundor. Var trevligt!





Ledig

Imorse åkte familjen till Lanzarote. Tog sovmorgon och gick upp vid 10. Vaknade dock vid 9. Passade på att tvätta och stryka lite. Sedan gick jag på en liten promenad in till Summertown (området heter det) och köpte choklad och skittles på Sainsbury's. Yes, dissade faktiskt Tesco, trots att det låg precis bredvid. Well. Fortsatte min promenad till Starbucks. Beställde en varm choklad, satt där ett tag och sedan gick jag hem igen. Mysigt. Lejonkungen visades på tvn och jag blev ett barn igen...så jobbigt att se Mofasa dö, åh! Lite ovanligt att se den på engelska, haha.
Imorgon ska jag träffa en annan aupair här i området. Vi tänkte cykla in till city. Yes...that is it.










En regnig torsdag.

Regn smattrade ner på taket imorse när jag vaknade. Undra när Oxford ska bjuda på lite sol?
Varit en lång dag med barnen, från 9 -8...har hunnit med att stryka massor med kläder, dock inte färdig än, fixat bakpotatis med böner till Charlie och smällt ost och skinka till Ben, byggt ett spaceship i lekrummet med hjälp av stolar, element, lådor osv...jag fick plocka undan allt nu ikväll haha, gått till gymmet där pojkarna skulle på ett lekställe som tillhör gymmet ( jag tog en kopp tea på caféet nextintill och tittade på gulliga gamla engelska par och snygg gympersonal i 1, 5h) , fixat kvällsmat, duschat barnen, lekt med barnen och nu är dagen slut! Imorgon är mamman hemma hela dagen, skönt!
Just det, såg ett program idag med killarna som handlade om någon ful apliknande tecknad figur som sa 'MYYYY MUUUUUUM' all the fucking time. Hallå? Han sa min mamma hela tiden, jag menar...hur vettigt program var det? Visades på en barnkanal...ord som sexy och likande användes också...så var språket inte på min tid...då var det Dexters laboratorium och Jimmy Neutron som gällde...
Well, nu smattrar regnet ner igen....så godnatt!





Fotboll x100




Som sagt ganska nice säng! Spelat massor med fotboll med pojkarna idag. Ben, den minsta var sjuk så han fick ta det lite lugnt...var i parken som ligger några kvarter bort, mest för att dom skulle visa mig den. Charlie ramlade och slog sig så vi gick hem och åt frozen yoghurt (dom, inte jag) och tittade på cartoon network. Medan de roade sig fixade jag kvällsmaten. Pasta, kyckling och purjolök. Skulle haft en färdig sås till, men den hade gått ut...med pojkarna nöjde sig med ketchup. Ben skyllde på sin hosta och åt endast en kycklingbit...galet. Men han överlever nog...försökte förklara att om man ska bli fotbollsproffs måste man äta och bli stark annars slutar man som en zombie...dom är båda galna i något zombiespel på ipaden...that's why.
Ikväll har jag tittat på Barca mot Psg...känns så skönt att slippa höra Glenn Strömbergs jobbiga röst och faktiskt få höra fin engelska istället!!
Duschad och klar ska jag sova. Imorgon väntar strykning..massor då de stryker allt här i England. Yep, niiiiight!



Första dagen.

Gick upp för tidigt. Te och äpple till frukost. Borstat barnens tänder. Lekt hide and seek med barnen. Fixat lunch till barnen. Spelat fotboll med barnen. Varit och badat med minstingen. Han badade, jag vaktade honom. Fönat håret och klätt en ovanligt hjälpsam kille. Mamman hade glömt sin deodorant i badväskan. Killen vill nu ha egen deo som doftar man. Passat potatis i ugnen. Varit social. Tittat lite på fotboll. Skypat med mor och far. Mejlat syster. Bra dag helt enkelt.
Imorgon ringer kl halv 8. Dvs halv 9 hos er i Schweeeden.
Bye.



bild från mitt fönster.

Framme

Så stor säng och så skön. Skönast i det här huset faktiskt enligt mamman...
Åkte hemmifrån vid 11tiden till Helsingborg och växlade till lite pund och sånt. Vinkade och kramade pappa hejdå med lite tårar i ögonen och på kinderna, aw. Satte mig på tåget, fick skäll för jag köpt barnbiljett, fick hoppa av i Malmö och köpa vuxen, hann med samma tåg (ohyeah) och såklart kollade ingen biljetten...tss.
Anlände till Kastrup, smidigt och enkelt fick jag vänta en timme och sen bar det av mot London! Åt lite godis och halvsov på flyget och lyssnade på mannens snarkningar bredvid mig....Just det...British Airways är ju så rara som bjuder på något under deras flygningar...BLT wrap blev det och valfri1 dricka...jag tog ju vatten nyttig som jag är (beror absolut inte på att jag var extremt kissignödig...) Hur som helst. Hade världens coolaste pilot, börja snacka om allt annat än flygningen och sa however 98 gånger typ...schysst liksom. Me like.
Familjen mötte mig på Heathrow, mamman med två små urgulliga pojkar, Ben och Charlie. Dör så sött. Så pratar dom brittiska och guidkdjsösnwwl så fint...Tog en liten fika där och sedan körde vi mot Oxford! Så fel att man kör in i rondeller fel håll här...galet...trötta barn i barnsätet, sjungande mamma och en ivrig fast trött Bina var det som satt i bilen. 1 timme senare körde vi in i Summertown, den delen av Oxford som familjen bor i. Gosigt och mysigt. Mamman skulle inom och handlade och då blev det bus i bilen med barnen, haha..dom lyckades lyfta min väska..starka pojkar...Huset har 4 våningar och är smalt och högt med ungefär 3 rum på varje våning. Jag bor högst upp med eget badrum och stort sovrum med tv och hårfön.(dvs Anna hade överlevt) ;)
Har tittat på fotboll med killarna nu ikväll, träffat pappan som är irländare med bred dialekt och ätit potatis med köttfärs och böner...de ni...utan att klaga...hehe..
Nu har jag duschat och ska snart sova...imorgon blir det en heldag med barnen...godnatt!

Btw Emma Watsons mamma har varit i detta huset och mamman i den här familjens kompis dotter är vän med Emma. Emma bor i Oxford och LA. Ganska nice om man råkade träffa henne!

Framme!

Så stor säng och så skön. Skönast i det här huset faktiskt enligt mamman...
Åkte hemmifrån vid 11tiden till Helsingborg och växlade till lite pund och sånt. Vinkade och kramade pappa hejdå med lite tårar i ögonen och på kinderna, aw. Satte mig på tåget, fick skäll för jag köpt barnbiljett, fick hoppa av i Malmö och köpa vuxen, hann med samma tåg (ohyeah) och såklart kollade ingen biljetten...tss.
Anlände till Kastrup, smidigt och enkelt fick jag vänta en timme och sen bar det av mot London! Åt lite godis och halvsov på flyget och lyssnade på mannens snarkningar bredvid mig....Just det...British Airways är ju så rara som bjuder på något under deras flygningar...BLTwrap blev det och valfri dricka...jag tog ju vatten nyttig som jag är (beror absolut inte på att jag var extremt kissignödig...) Hur som helst. Hade världens coolaste pilot, börja snacka om allt annat än flygningen och sa however 98 gånger typ...schysst liksom. Me like.
Familjen mötte mig på Heathrow, mamman med två små urgulliga pojkar, Ben och Charlie. Dör så sött. Så pratar dom brittiska och guidkdjsösnwwl så fint...Tog en liten fika där och sedan körde vi mot Oxford! Så fel att man kör in i rondeller fel håll här...galet...trötta barn i barnsätet, sjungande mamma och en ivrig fast trött Bina var det som satt i bilen. 1 timme senare körde vi in i Summertown, den delen av Oxford som familjen bor i. Gosigt och mysigt. Mamman skulle inom och handlade och då blev det bus i bilen med barnen, haha..dom lyckades lyfta min väska..starka pojkar...Huset har 4 våningar och är smalt och högt med ungefär 3 rum på varje våning. Jag bor högst upp med eget badrum och stort sovrum med tv och hårfön.(dvs Anna hade överlevt) ;)
Har tittat på fotboll med killarna nu ikväll, träffat pappan som är irländare med bred dialekt och ätit potatis med köttfärs och böner...de ni...utan att klaga...hehe..
Nu har jag duschat och ska snart sova...imorgon blir det en heldag med barnen...godnatt!

Btw Emma Watsons mamma har varit i detta huset och mamman i den här familjens kompis dotter är vän med Emma. Emma bor i Oxford och LA. Ganska nice om man råkade träffa henne..

Lämnar landet...igen.

Yes om några timmar går flyget till London. Där möter familjen upp mig och sedan kör vi till Oxford. Yes. Dags att vara au pair igen! Denna veckan har varit som en bergochdalbana, glad, ledsen, nervös, glad, gnällig, kramig osv. Jag vet inte varför men den här gången känns det mer på allvar. Och den här gången är det i England. Mitt älskade England. Bäst att det blir bra nudå så jag inte börjar hata landet eller något...nä det tror jag inte är möjligt! ;)
Oxford besökte Mathilda och jag under tågluffen i somras och det var en mysig gammal engelsk stad. Lite Harry Potter-anda över staden och desstom en känd studentstad så några vänner ska jag nog hitta, ;).
Jag tänkte stanna här till Augusti, om jag kommer in på utbildning dvs, annars kanske jag stannar...vi får se helt enkelt.
Familjen består utav 4. Barnen är 4 och 7år och är Tottenham-fans...kan bli lite problem haha! Men dom verkar urgulliga...på skype iallafall...

Yes, så är det. Bloggar mer när jag är där!




Packa packa packa

Det som är bra med en andra gång är att nu vet jag vad jag inte packa med mig till England. Spanien hade ju iallafall några fördelar. Denna gången kommer väskan bli lättare.
Idag är det packning och fotboll som gäller. Kanske ska ut och gå lite i det fina vädret. Imorgon ska jag träffa mamma och i helgen kommer Marika!




Mindre än en vecka kvar...

April. Välkommen. Hoppas det här blir en vårmånad då! Inte för att jag direkt kommer får uppleva den svenska våren men för att ni i Sverige ska bli lite glada.
Jag befinner mig i min sista vecka som arbetslös och hemmaboende. Nästa vecka åker jag till England och stannar där ett bra tag, längre än i Spanien I hope. Har mellanlandat och det ska bli skönt att komma iväg till ett land jag älskar så mycket. Kommer jag in på utbildning i höst kommer jag hem till Sverige...om inte....vem vet. Vad som helst kan hända. Spännande.

Spenderar de flesta dagarna med te, bekväma latkläder och min platta. Och livet rullar på.




RSS 2.0