people spend a lifetime this way







Yes, nu drar jag om mindre än ett dygn till Gran Canaria. Ska bli underbart. Sola, bada, äta glass och bara ha det skönt i en vecka! Det behövs verkligen efter de tre senaste veckorna i skolan. Nu kan man pusta ut och leva igen. Tack!
Vi ses om en vecka, och förhoppningsvis kommer det bli ny design här på bloggen inom två veckor. Makeover kan jag varna för.
Ha ett trevligt lov allesammans!

alla ledtrådar säger förändra dig nu


Jag tycker inte om matte.
Men jag ska inte klaga. Mitt fel.
Skönt att sluta tidigt idag. Nu är det bara fredag kvar och på lördag åker vi!
Jippie, det ska bli så skönt att slippa detta kalla, blöta och gråa Sverige.
Ska börja packa idag och imorgon ska jag köpa godis. mohaha.
hajdå.

please, please Mr. Postman



Titta. Äntligen har mitt brev kommit till Uruguay. Det platsar mycket fint där. Det är alltid kul att göra andra personer glada. För ni som inte ser så är det ett signerat kort av Darin. (Jag som tagit fotot faktiskt) hehe.
Idag är det min namnsdag. Sabina heter jag.
Nu ska jag fortsätta med matten. Prov imorgon. Blä. Heeeeeeej så länge!

such a cold blooded murderer


Så otroligt mäktig. Han är ju bäst, inser ni inte det?

you make me nervous


Jag har åkt skridskor idag. Det gick över förväntan och var väldigt kul. Anna, Kaula och jag var ensamma i en stor ishall, de ni!
Nu vet jag vad yoga innebär.
träningsvärk,jadå.

you give me butterflies

Colin Morgan är snygg, inte sant? Han är en brittisk skådespelare. Perfekt!


I wanna hold your hand

Hejsan, goddag, tja, tjabba, tjena, ey, yo, godmorgon, hallå...
Idag är det söndag, en utav de tråkiga dagarna i veckan. Detta är dagen då man oftast är extra trött och behöver göra skolarbete, mums!
Jag ska göra skolarbete idag. Jag ska baka en lyckad kladdkaka, sen ska jag springa bort den och sen ska jag se på Gossip Girl. Ska försöka göra klart mycket idag så jag inte blir så stressad! Men nu är det mindre än en vecka tills vi åker. GOTT!

I crossed the ocean for a heart of gold

Jaaaaaaaaaaani! Idag har det varit öppet hus på LBS, som är världens bästa skola. Mycket godis har det blivit höhö. Vår studio är typ klar nu så ni får några bilder från idag...höhö alla är så finilifina!
Efteråt blev det kladdkakebak hos Anna. Misslyckning på hög nivå. Fanns ej kakao så vi körde på oboy...inget bra tips. Kakan blev typ karamell, tuggummi, geg och socker, seg som in i. Höhö, men uhum ideén var ju bra...eller?
Det blir en lugn kväll, lite Merlin och annan tv. Jag är verkligen jättetrött, senaster veckorna har tröttat ut mig väldigt mycket, men det börjar närma sig höstlov. Skönt!

he looked at me with a smile....

Okej, var ska jag börja? Nu är en jobbig vecka avklarad. Tre "prov" är gjorda och jag börjar kunna slappna av. Dock fick jag fixa det sista nu på svenskan idag, man märker oftast sina misstag efter låtit den varit ett tag...så jag massikerar den nu, hehe.
Jag snackar med Anna från tyskland, som jag var i England med just nu...och jag inser hur nära jag faktiskt kom henne på två veckor! Jag saknar det. Att prata engelska om kvällarna, om allt möjligt, öppna sig helt och verkligen bara babbla på på engelska! Åh...
Ikväll ska jag lägga mig tidigt...direkt efter idol...Jag ska upp tidigt imorgon på öppet hus. Det är mysigt med den gemenskapen vi har där. jag gillar lbs...och jag älskar personerna!
Batoul var och hälsade på idag, det var otroligt roligt att se henne igen. Hon sken och det gjorde mig glad!
Ha det bra allesammans!

'cause you are my paradise


Dåså, äntligen klar med svenskan. Ska bara hitta ett sätt att skapa ett innehåll. Skönt att ha det ur vägen. Den har varit en tung börda. Nu ska jag plugga spanska, på något konstigt sätt tycker jag det är mycket roligare att plugga glosor än att skriva en uppsats. Varför vet jag inte...
Ikväll ska jag se The Vampire Diaries!
Jag kan också meddela att det är nio dagar till höstlovet. För mig är det Gran Canaria som gäller. 10 gånger har jag varit på Gran Canaria och fler lär det bli. Det är ett andra hem. På bilden ser ni anläggningen vi alltid bor på. Nu tänker ni säkert, "vad tråkigt att bo på samma ställe alltid", men vet ni vad? Varje år är speciellt och det blir inte uttjatat. Det är ett paradis.
Nej nu ska jag pluggeliplugga, höstlovet har ju inte börja riktigt ännu.

there's not a thing that I would change

Kanske inte så värst bra bild, men snön har kommit till skåne! Vita stora flingor faller ner från skyn, dock regn också...men så fint. Nu blev jag lite gladare. Störtregnande när vi skulle se kungligheterna idag på lunchrasten så jag blev dyngsur. Nu pluggar jag inför spanskaprovet på fredag, det går helt okej. Kanske blir det ett avsnitt Merlin ikväll också...ja Merlin inte Smallville...sorgligt. Men jag väntar på säsong 9...

Words come easy when they're true


Tjaaaaaaa
har nyss gjort mitt psykologiprov, skönt att ha det ur vägen. Nu är det bara spanska, svenska, text och matte, sen är det lov! Äntligen.
Snart är det idrott som gäller, jag är trött och lat.
Jag kan också berätta att det blev The Beatles-tema i Idol på fredag. Jag är glad!
Nej nu ska jag plugga glosor.
vindruvorna på bilden är våran egna och är inte så goda. de är sura.

on heavens door


måste bara nämna att Daniel har världens snyggaste linne på sig! :) Hoppas starkt på ett The Beatles Tema! Olle är grymmast, hans röst är sjukt bra!

vakna upp och sluta tänk på det

Det blev en mycket mycket mycket lyckad kväll och natt igår. Längesedan jag hade så trevligt sist.
Det började med en ersättningsbuss som vi fick åka gratis?! Sedan "hann" vi inte med att ta ut biljett på åstorps station så vi fick ehum betala på tåget, haha. Det gick ju...bra.
Eftersom vi hade bestämt att vi skulle spela lasedome gick vi dit och fick ett spel kl 19.00. Victoria och jag var i ett lag med två gamlingar...(lyckat)...Jessica,Frida och Theres var i andra laget...dom vann...:(. Haha. Eftersom vi bara fick ett spel (20min) kom vi på den väldigt bra ideén att bowla också. Vi (gick!) till Olympia där vi visade våra skills på bowling...rättare sagt alla utom jag...alla fick färgglada klot utom jag...jag fick ett GULT? Kul. Haha. Det spelades väldigt blandad och bra musik i bowlinghallen och det var mysigt.
Sedan var det dags för mat. Var tänkt att vi skulle äta på Bomb fast de hade stängt. Det blev något kebabställe som var helt okej...dock luktade min kebab broccoli. haha mums...not!
Pistachia var nästa stopp, där vi spenderade ungefär två timmar...två timmar av skratt och skoj med underbara människor!
Sen var det dags att ta bussen hem. Busschaffisen hade vaknat på fel sida. Jag satt som jag brukar med fötterna på sätet längs bak i bussen med Frida och Vicky, då chaffisen kommer med mördarblick mot oss och skäller ut mig. Jag trodde han skulle döda mig! Men Frida du ska ha en eloge för att du hade tagit av skorna.
Underbar kväll/natt. Tack för det! <3

Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade




Lala, lite fler bilder från igår. Dock väldigt oseriösa. Klockan vad mycket.
Ikväll är det laserdome i helsingborg. det ska bli intressant. Jag är typ sämst på det och skjuter alla i mitt eget lag...
Innan ikväll måste jag hinna hjäälpa till här hemma, plugga och se på ett smallville. kan bli tight.

vicky jag vi är goda vänner!


Hade en trevlig kväll med Victoria :) Mycket godis och fotograferande. NI får några bilder idag..och några imorgon...eller idag...eller ja nu är det imorgon...ja ni fattar.


Detta är Vickys favoritbild!

vaken om natten, drömmer på dagen


Jag fick en utav mammas tröjor idag. Tänka sig exakt sådant mönster har jag letat efter och så har mamma en sådan i gadroben. Ibland blir man lycklig! :)
Nu ikväll kommer Victoria hit och vi ska kränga godis, ostbollar och cola till sveriges bästa musiktävling - Idol. Ikväll ska olle sjunga Från och med du, vilket jag tror han kan göra kanonbra! Ser fram emot det. Ska bli kul att Victoria kommer hit, för det är så sällan vi träffas nu för tiden pga plugg. Jag kommer att träffa henne imorgon också, då det förmodligen blir laserdome.
Nej nu ska jag äta god mat och vänta på att Vicky ska plingelinga på dörren. tja.

You can checkout any time you like, but you can never leave

Jag är otroligt trött på skolan. Det är jobbigt, stressigt och tråkigt. Jag har ingen motivation alls. Svenskan är värst. Jag brukar tycka om svenska, men nu är det hemskt!
JAG VILL HA HÖST LOV!
Idag har jag ändå fått gjort en hel del skolarbete, dock är allt så rörigt.
Nej nu ska jag lugna ner mig med ett finfint avsnitt av bondpojken. hihi

countdown till höstlovet


I am in misery

Idag har jag varit hemma från skolan av olika skäl. Har fått gjort lite skolarbete, sett smallville och även fotograferat lite.
När mamma kom hem hade hon handlat sushi som vi åt nu ikväll. Det var helt okej, men sushi är godast i London, så är det bara!
Nu ska jag hoppa in i duschen för att senare se ännu ett avsnitt smallville och sedan sova tidigt. 7 bussen lockar inte alls imorgonbitti.

there's a reson


Haha, fräscht!

But I gotta keep trying, gotta keep my head held high


Tjaaaaaaa allihopa!
Nu har jag sett de två avsnitten av Robins. Han är grym. Dock är min tvprofilfavorit...vad långt ord...ja min tvprofilfavorit är såklart Jihde som ni redan vet. Ville bara trycka på det lite...
Nu ska jag snart se Top Model och äta vindruvor från trädgården. Goda men sura.
Vet ni vad? Jag sitter och lyssnar på Miley Cyrus. Det är hemskt, men jag kan inte låta bli. Något med hennes energi jag gillar.

the heart of life is good

Idag är det den 10/10 -10 och 10.10 befann jag mig på golfbanan för att slå ut. Golfen gick inte så bra, men det var trevligt.
Det blev också en sväng till Bäla. Jag lämnade tillbaka skorna jag hade köpt. Känns inte rätt längre.
Ikväll har jag bakat kladdkaka, blev tyvärr torr :( och jag har även sett på säsongspremiären av Gossip Girl.
Imorgon är det ny vecka som gäller. Känner mig inte alls taggad. Känns rätt hårt nu faktiskt.
Ska lägga mig tidigt ikväll och sova gott!

your body is a wonderland



Jag lovar ska inte bli fjortis och börja videoblogga. Från och med nu ska jag skriva mina inlägg.
Jag tycker om denna videon. Den är så fin.

for the world to change

HAHA, vad skoj det var. Vink Vink.
Ursäkta, men jag hittade videofunktionen på kameran. Mycket roande. Dock får ni inte höra min röst, mohaha. Den är så ful.
Ikväll vill jag se på Remember Me. Ska försöka få resten av familjen att vilja se den också!
Idag skulle John Lennon fyllt 70 år. Värt att nämnas tycker jag!


It sounds like whisper


Jag typ dog. Det var så jävla bra!
Mindre bra var att Sassa åkte ut! Alice, Elin eller Linda ska ut!

you can speak right to my heart

Image and video hosting by TinyPic

Tjabba tjena hallå!
Jo, ni ser att jag blinkar för fullt. Höhö. Tyckte det var kul att klabba med photoshop istället för att göra något vettigare.
Min dag har varit trevligt idag, förutom att jag hade sönder skolan idag? Höhö, det var väldigt pinsamt. Jag klev över två internetsladdar och fastnade och rev ner hela uttaget...Det var inte meningen. :(. Usch vad hemskt.
Jaja. Nu är det HELG, wiiihoooo! Ska bliva mycket skönt. Börjar att inleda helgen med entrecôte (kött) till middag och sedan fredagsfinal i Idol 2010 med popcorn. Trevligt. Trevligt.

oh baby baby it's a wild world

Två snygga engelskpojkar på samma bild.
Sam Beeton & Alex Pettyfer. Adorable

please god explain cause I don't understand

Nu ska ni få höra något roligt. Eller roligt är det kanske inte...Jag har nu börjat på min svenska och har kommit igång på riktigt, känns mycket skönt. Jag har även hunnit göra psykologin och lite spanska. Mycket bra av Bina enligt mig.
Idag har det regnat väldigt mycket. Hemskt. Fast mysigt också. Har lyssnat ett antal gånger på Mikas "Rain" och Darins "Why does is rain"... det gav mig en mer mysig känsla av regnet faktiskt!
Imorgon är det fredag, wiihouuu - HELG! Jag gillar helgerna, fast jag tycker om att vara i skolan också, dock inte allt arbete, men that's life, höhö.
Just nu är det lite tomt utan syster hemma. Hon bor ju i Göteborg på riktigt nu. Hennes post kommer inte hit längre...lite sorligt.
Måste också inflika att Mathilda höll på att missa tåget idag. Väldigt ovanligt.

fly with me tonight

Nämen, titta så söta små flickebarn. Hon blonda är inne i plugget, den svarthåriga är inne i musiken och jag är här. Nu blev hon blonda sur på mig? Ska väl sätta mig att läsa lite bok nu. Det behövs eftersom jag måste skriva på min språksociologi som är SÅ rolig. döda mig.

you've stolen love away from me

Hihi. Det ska bli så spännande att se resultatet. Men varför i allsindar slickar damen på pojken min? Jag måste erkänna att han ser lite farlig ut i så mycket smink. hihi. busigt.
Hoppas er dag har varit bra. Min har varit väldigt dålig faktist. Trött och ont, men jag ska inte klaga. Bina klagar aaaaldrig, höhö.

But there's a heavy cloud inside my head

Lalala, idag är det fint väder och jag är glad. Naturkunskaps provet gick bra och vi fick sluta ungefär 5 timmar tidigare idag...inte illa det!
Idag är det kanelbullens dag och jag ska äta hembakade bullar och dricka saft. Låter trevligt. Ska nog göra det till dagens avsnitt av Smallville - då blir det perfekt!
Det är det 26 dagar till vi åker till Gran Canaria, wiiihooo! Det ska bli så skönt!
(bara för att göra er lite avundsjuka)

the things we do for love

Lalala, Sabina är klar!
Jag har städat, pluggat och duschat! Nu är det dags för mat. Hoppas jag hittar något smarigt. Pappa nämnde något om en pizza!
Jag har fortfarande överskottsenergi. Jag vill se på tv, men det är inget bra. Får väl sätta på en dvd till maten, och ha plugget framför mig. Tre saker samtidigt är väl helt normalt?
yes, nu ska jag äta, plugga och se på film...samtidigt.
Hoppas er söndag har varit bra!

A glass of water longing for the ocean

Yes, jag tar allt på allvar. Yes, jag pluggar, Yes jag ska städa...snart. Hehe, jag är så trött och jag har överskottsenergi och jag är ensam hemma, ingen bra kombination. Typiskt. Men vet ni? Jag har ett Darinkort, det har inte ni! Jag har faktiskt ett på Peter Jihde också! Mohaha. Grymt!
Snart är det julafton, det är sant. Det är snart snö ute och snart är det minusgrader. Det ska bli mysigt tycker jag. Mindre mysigt är mitt hår idag.
Jag kan babbla på här länge, men jag känner att det blir lite väl flummigt så jag slutar här. HAJDÅ!

where do we go from where



Olle i idol är redan en artist. Shit, han är grym. Denna låten är helt och hållet hans egen och jag kan inte sluta lyssna på den!

Idag är det söndag, en fin oktoberdag. Dock har jag mycket att göra idag, engelska, svenska & naturkunskap, isch! Jag ska städa också, sen tänkte jag baka en kladdkaka, är på kladdkakehumör idag, men det gör vi när allt är klart,  den som väntar på något gott...
Marika flyttar in i sin lägenhet idag så hela familjen är i Göteborg och huset är tomt, förutom katt och jag.
Nu ska jag fortsätta få något gjort!

all i'm saying

All that shit you say and do
You know I laugh right back at you
Respect my way of living life like I want to
Don't be a fool
I'm everything you wanna be
Is that why you look down on me
Your envy and you jealousy
Can't stop the way I'm wanted so

Shoot, now go, just try to grow
I'm everything you're not
a pretty boy like me, I'm sweet I can't be beat
I'm everything you're not
Just trying to make you understand
Not saying I'm a better man
All I'm saying is I'm hot you're not
be cool don't act a fool
I'm everything you're not

You're perfect


Idol 2004



2005 - 2008


2009 - 2010


Med tanke på att idol har dragit igång på riktigt och snart är inne på fredagsfinalerna kom jag på mig själv sittandes framför datorn och titta på gamla idolklipp.
Jag fastande för 2004, (shit, vad längesen) och jag fastnade såklart för Darin.
En väldigt liten pojke med stor tandställning och otroligt blyg.
6 år har gått och jag undrar fortfarande hur en pojke, endast 17 år kunde ha så mycket talang och begåvning vid den unga ålder...och jag har insett han han har utvecklas något otroligt.
Att efter 6 år fortfarande beundra och älska hans musik är guld värt. HAN är guld värd.
Jag är på nått vis stolt över honom, eller snarare stolt över att vara hans fan.

RSS 2.0