Movies

 

 

Dessa två filmerna vill jag jättegärna se! Tänkte faktiskt att jag skulle läsa böckerna först ;)

Jesse McCartney





Gilbert Grape



Såg Gilbert Grape igår och den var faktiskt mycket bättre än jag hade förväntat mig. Jag älskar verkligen Johnny Depp's och Leonardo DiCaprio's relation i filmen. Mycket värd att se!


Tom Welling

  

 

Smallville = underbar serie!
Tom Welling = grymt snygg!

( obs, bilderna på Tom är inte direkt nya ;) )


the way you make me feel




To think I might not see those eyes
Makes it so hard not to cry -
Snow Patrol -" Run" 

Idag är det onsdag och det är fortfarande snö ute. Det har varit snö på marken sen jag skapade denna bloggen.

Det är verkligen jätteskönt med sportlov men tyvärr är Linné i Vemdalen & Anna har nog inte tid. Därför kommer mitt sportlov bestå av av försöka göra saker som faktiskt ger mig något, det kanske inte har börjat så värst bra men nu ska jag ta tag i det..

Jag har nyss läst ut boken Stolthet & Fördom av Jane Austen. Den var väl sådär... kul att ha läst den. Tänkte se filmen någon dag.

Igår var jag med mamma i Ängelholm och hade det mysigt, det kändes bra. Jag köpte då mina ramar (50x70) som jag har letat efter så länge. Så nu fixar jag med förstoringar av bilder som ska upp på väggen i mitt rum.
 
Jag har också börjat kolla på det där med språkresor, jag känner mig inte jättesugen, jag är rädd att jag ska missa för mycket här hemma. Men jag antar att det kommer bli en resa, för jag vill inte ångra mig!

Och dessutom är det bara 20 dagar till MIKA! Y


Wonderland twice

¨

Helgen är över, och den har bestått av Melodifestivalen, Darin och bio med Anna & Kaula. Vi såg Valentine's Day...och jag blev besviken!
Jag vill se Alice in Wonderland nu nu nu!

Föressten tkr jag ni kan lyssna på denna låten av John Mayer:


You're body is a wonderland


HAPPYHAPPY





Så jäkla mycket lycka!
Darin, du är bäst! Alltid!


YYYYYEEEEES!!



YEEES, fy fan vad gott!!!! :D <3
 DARIN! DARIN!




Tomorrow!



Underbart. Det kommer bli så bäst!

Det har blivit mkt Darin på sistonde, men det får ni leva med om ni nu vill läsa min blogg!! ;)


Alone with my memories


Jag känner mig lite ensam. Sitter här vid datorn, med en ensam muffins i köket som är halväten, vi båda är nog ensama... trots att det finns en katt sovandes i soffan i andra sidan av rummet. I min ensamhet har jag gjort läxor, både spanska och lite matematik. Uppsatsen har jag också kommit en bit på nu. Mina föräldrar har lämnat mig här hemma alldeles själv... och det är mörkt ute.
Jag försöker i alla fall göra det lite ljusare genom att tända lamporna, det funkar... sen funkar det även att tänka tillbaka på minnen. Då blir man varm och glömmer att man är ensam. Ett minne är Darin i Trelleborg 29/8 2009, ett annat är första dagen på gymnasiet. Den var en kort dag och då hade man inte lärt känna de fina personerna man har nu.. och dessutom så lagade jag och Anna mat samma dag. Ett annat mysigt minnen var när jag gick på Täppan och vi satt i ett litet rum, med planeter (som var ballonger med tidningpapper runt) som hängde i taket. Ett annat när jag och Marika satt högts upp i en dubbeldäckare och plötsligt bromsade den in så hårt så jag flög fram och slog ögat i stången... och alla kollade på mig. 
Det finns minnen som alltid kommer vara roliga dem som är roliga nu men som inte var roliga då- och även de som var roliga då men inte nu.

Nu ska jag faktiskt äta upp min muffin (s).

Be happy



Idag är det den 16 Februari. Jag är väldigt stressad. Har ett idrottsprov jag inte kan imorgon... och jag har en inlämning på 5 sidor som ska in på fredag. Dessutom fick min klocka ont idag, jag smällde den i väggen så nu är den alldeles repig, typiskt klanthet av mig! Matteprovet var en besvikelse, jobbigt när man kan bättre!
Okej, jag ska sluta gnälla, jag har faktiskt världens finaste kompisar, en underbar idol som jag fick svar av igår... och jag ska se Mika om mindre än en månad!
Jaja på lördag är det iallafall Sportlov och det ska bli riktigt skönt, och förhoppningsvis så börjar det kanonbra! På Svt 1 kl 20.00 hemma hos Anna! :)


TAGGAD!


Bild: Emilia Johansson (egentligen en gif)


5 dagar kvar!
Längtar som satan! Ni förstår antagligen inte hur kul det här ska bli. Och ni tycker antagligen att jag är töntig, men jag bryr mig inte! Han ska vidare, det ska vi se till! Jag blir djupt besviken om det inte blir så!


Movie


Såg denna filmen igår på kanal 4, 21.30. Den är mycket värd att se tycker jag!

13/2

Lördag

Idag är det en lördag som man egentligen borde plugga inför idrottsprov och uppsatts nästa vecka. Men jag känner inte mig motiverad, mohaha. Nej, jag ska nog ta tag i det snart... 

Dessutom har jag börjat se den nya serien The Vampire's Diary. Såg den med Anna igår och hon klagade på att den kopierar Twilight. Fast det var rätt fult att både Bella & Elena läser "Svinlande Höjder". Vi var iallafall överens om att den här killen (Damon Salvatore/Ian Somerhalder) är det bästa i serien! ;) 
      

Viktiga datum!

den 20 Februari - Darin i Göteborg (Melodifestivalen)
den 13 Mars - Förhoppningsvis Darin i Globen
den 15 Mars - Mika i Köpenhamn


Thursday I don't care but you


Jag börjar med att tipsa er om dessa två filmer. A lot like love & Walk the line. Jag tyckte båda var jättebra, fast Walk the line var nog min favorit. Den handlar om Johnny Cash's liv och det var väldigt intressant att se!

Idag var jag ledig från skolan, och det känns som om det är lördag! Men min dag har varit trevligt. Blev en cykeltur (!, har inte cyklat på år och dar pga snön) i förmiddags till Mathilda och gjorde lite spanska. Sen har det även blivit lite mattepluggande och engelska också.

Idag är det även 1 månad sen mitt svar på d.nu och det är 1 månad och 4 dar tills jag ska till Köpenhamn och se Mika! ;D

Imorgon är det fredag, wie!



Hottieee!



Ser ni snyggingen till höger, ojojoj så snygg han är! Bilden är faktiskt tagen inatt på Hell's Kitchen. Tjejen bredvid Darin är stureplansbloggaren Rebecca Simonsson.

Nu tänkte jag se "Walk The Line".
Imorgon är det e ny vecka som startar... och jag har två inlämningar och ett prov! Usch!


Keep On Walking



Ja men det var ju jättebra! Salem är i final med låten Keep On Walking, det är ju underbart! :)
Sen vet ni ju vem som ska till final om två veckor! Han börjar på D!

Question mark


Jag har beslutsångest!
Ska jag på Språkresa eller inte. Isåfall kommer jag åka till Brighton (England). Just nu vet jag inte alls vad jag vill, men det lutar mest åt att jag vill... för jag vill inte ångra mig...haha.





This is bad, really bad...

Ok!

avslöjade förra veckan att den fjärde Spiderman filmen inte ska spelas av huvudrollerna Tobey Maguire eller Kirsten Dunst längre... utan de nya skådespelarna kommer eventuell bli Zac Efron och kanske Vanessa Hudgens.... Okej, där gick gränsen. Inte att jag inte gillar dem, utan för det första gör man inte en Spiderman 4 och för det andra så blir det så otroligt fel... nej usch...vem bestämde det här?

     

It's all about Salem today





Haha, det slog mig först här om dagen när jag läste denna kommentaren på youtube vad texten egentligen handlar om...

"Jag hade faktiskt turen att träffa Salem i Göteborg efter Lisebergs showen, då frågade jag honom om låten, och han bekräftade faktiskt att Roxy är en tjej som gav honom klamydia, och att det är sånt som händer när man inte använder skydd. If you wanna be free så att säga"

Men killen är grym och han är verkligen så söt! Ni kanske såg när han var med i Blåsningen, haha klockrent!

Bra Salem låtar : Astronaut, Dreamgirl, Good Song, It's Only You & Mirror


RSS 2.0