Alone with my memories


Jag känner mig lite ensam. Sitter här vid datorn, med en ensam muffins i köket som är halväten, vi båda är nog ensama... trots att det finns en katt sovandes i soffan i andra sidan av rummet. I min ensamhet har jag gjort läxor, både spanska och lite matematik. Uppsatsen har jag också kommit en bit på nu. Mina föräldrar har lämnat mig här hemma alldeles själv... och det är mörkt ute.
Jag försöker i alla fall göra det lite ljusare genom att tända lamporna, det funkar... sen funkar det även att tänka tillbaka på minnen. Då blir man varm och glömmer att man är ensam. Ett minne är Darin i Trelleborg 29/8 2009, ett annat är första dagen på gymnasiet. Den var en kort dag och då hade man inte lärt känna de fina personerna man har nu.. och dessutom så lagade jag och Anna mat samma dag. Ett annat mysigt minnen var när jag gick på Täppan och vi satt i ett litet rum, med planeter (som var ballonger med tidningpapper runt) som hängde i taket. Ett annat när jag och Marika satt högts upp i en dubbeldäckare och plötsligt bromsade den in så hårt så jag flög fram och slog ögat i stången... och alla kollade på mig. 
Det finns minnen som alltid kommer vara roliga dem som är roliga nu men som inte var roliga då- och även de som var roliga då men inte nu.

Nu ska jag faktiskt äta upp min muffin (s).

Kommentarer
Postat av: Syster

Och du tycker dubbeldackminnet ar ett roligt minne? Annars tycker jag du kan tanka pa nar du och din kara syster stod och kollade pa Mikas upptradande :)

Och det ar ju mysigt att vara ensam hemma ;)

Miss ya sweetie

2010-02-18 @ 07:50:10
Postat av: Syster

Tycker du dubbeldackarminnet ar ett bra minne?

Vad sags om nar du stod i publiken med din favoritsyster och kollade pa Mika. Eller nar Anna "trillade" i poolen med handduken. Eller om jag inte minns fel sa gjorde ju nagon hole-in-one forra aret ;)

Och det ar ju skont att vara ensam hemma!

Miss ya sweetie, u r sweet as candy in the pic below =)

2010-02-18 @ 08:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0