You've fallen in love in the worst way And if you don't go now then you'll stay

Image and video hosting by TinyPic

Igår laddade jag upp massor av bilder på James Dean! Snacka om att vara perfekt! Såg även en film med honom " Rebel Without A Cause". Faktiskt bättre än väntat för att vara från 1950-talet :) Lite som Grease, utan allt sjungande dådå :). Annars är mina planer mest att bli frisk. Tråkigt att vara sjuk nu. Plugga körteori är typ det enda vettiga jag gör. Jag vill faktiskt ha ett körkort nu, alla andra har ju ett :(!

 


Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.

mums mums mums!

I can't be as sorry as you think I should But I still love you more than anyone else could

day 12 – a song from a band you hate

Ursäkta, det är ingen låt men blä. Erik Grönwall i H.E.A.T är bara sååå fel och nej, vad håller han på med? Nej, jag hatar detta!

Most of what I remember makes me sure I should have stopped you from walking out the door

Äntligen kan jag börja använda skoldatorn igen (Mozart)! Skönt! Min dag har i stort sett sätt ut såhär. Med en temugg framför datorn. Min näsa vill inte sluta rinna och min hals har typ taggtrådsbesök....jippie! Jaja, får väl hoppas att det blir bättre snart...föressten så ser ni en del av min nya fina kudde på bilden! Hehehhe, england of course!

And when a heart breaks, no it don't breakeven,


And my head told my heart "Let love grow" But my heart told my head "This time no

Image and video hosting by TinyPic

Bra engelsk musik dethära yesyes. (inte Sam Beeton dock)

Titta så fint. Lite av min Jelly BellyBeans jag köpte i London. Kan ju som sagt inte äta dem ännu! Därför köpte jag en finfin bruk att förvara dem i sålänge! Nu är det helg. Otroligt skönt! :)


And that's why I smile


Hallå!
Skolan är igång och jag vill ta studenten nu typ. Massor av nya lärare och elever och jag blir lite smått galen.
Aja. Idag var jag tvungen att gå upp 7. Väääldigt längesedan sist, men jag överlevde! Efter skolan åkte jag till väla. Fick sällskap av Tanja och Tove på bussen, trevligt. Sen mötte jag upp mamma och pappa. Nya väla var väl helt okej..eller jag vet inte..hehe...FULLT med folk! Blev en kudde, världen finaste...hahha, kan ni gissa hur den såg ut?...Och även en tröja. Ikväll ska vi till kusinerna!

These moments shine like two pieces of silver, in a bucket of tears.Titta och lär. Detta är en perfekt man. Nej skojar såklart - men åh jag dör lite. Så bra. Bäst faktiskt! Det är en intervju med klipp av några av hans låtar! :) Väldigt fint!

. I once heard that love was blind, but yet your face is all I see,


Igår färgade jag håret. Blått. Näää, skojar bara! Idag spelade jag golf.
Ganska onödigt inlägg. hehe.

But if this was a movie, you'd be here by now.

Mindre än en vecka kvar till skolan. Dock har ju vissa redan börjat så jag ska inte klaga! :)

Bilderna ovan är en dröm. Roadtrip genom USA. Dock är det ju bra om man har ett körkort då...på tal om körkort så gjorde jag halkan igår. Var mycket roligare och inte så svårt som jag trodde det skulle vara. Tror ju alltid det värsta för att sen inse att det inte är så farlig....hehe. Men det var kul och lärorikt.
Sen blev det svamplockning. hehe. Hittade ännu fler denna gången. Kantareller är verkligen mums!
På kvällen såg vi Rise Of The Planet Of The Apes med både Tom Felton (Malfoy) och James Franco. Den var helt okej!


Your head was tired so you leaned on my arm. I captivated you with all of my charm


Dagens låt.

Augustine "HeartBeats"

(Louis Johnson är sjukt snygg, liknar Hugh Grant..)

just had one of those wishful thinking moments, where you hope things might be different, even though you know, deep down inside… they’re probably going to be the same.”

Jag gillar den serien. Hon är cool. Den går på MTV.


You gave me eyes so now I see. I'm not your robot, I'm just meYes, blev en runda med pappa i skogen idag och vi passade på att leta svamp. & vi hittade en hel del faktiskt, lagom till en kantarellsås till kvällens måltid! :)

My mind forgets to remind me. You're a bad idea


you give me joy, you give me hope

Jag har nu varit och köpt min Ben & Jerry som jag ska mumsa på ikväll. Så det så. När jag kom hem hade Sam laddat upp detta klippet och eh ja vad ska man säga? Han är finast räcker nog! :)Would it make you, feel better to watch me while I bleed?

Känner mig ganska besviken. Känner sug efter glass. Jag har ätit en glass idag. Jag nördar Gossip Girl. Jag är besatt av Twitter och Tumblr. Facebook är sämst. Jag vill också resa utomlands. Jag ska till London om några månader igen. Jag vill ha Sams skiva nu. Jag är trött. Jag vill på ett sätt börja skolan igen, för att slippa göra ingenting. Dock vill jag inte alls tillbaka egentligen. Jag ska cykla upp och köpa Ben & Jerry's ikväll. Det är jag värd. End of story.

You mean the world to me but you'll never know

 

 • Jag borde baka något. Jag är sugen på något gott.
 • Jag tycker det börjar likna höst.
 • Jag är sugen på ben & jerry's.
 • Jag ska göra tacos ikväll.
 • Jag tycker att engelsk musik är bäst.
 • Jag är besatt av Gossip Girl, hihi.

  På tal om gossip girl, häromdagen såg jag ett avsnitt där denna låten var med, :). Videon är från den 15 Mars 2011 live i Köpenhamn där jag och Anna var. Vackert, och texten är finfinfin!


Vi som alltid trycks ned trots att vi ställer upp Bara ställ er upp, bara ställ er upp

När ni har tid för det tycker jag ni ska lyssna på Daniel Adams Ray's sommarprat. Till och med jag kunde hålla koncentrationen och lyssna i en och en halv timme när han pratade. Äkta och intressant var det!


Caught up in all of the action We're in the middle of streets

Engelskt ögongodis, huhu!

Isn't it hard. Making it look so easy.En sån låt som spelas om och om igen!

butterfly fly awayLite random bara. Bilder som jag tagit själv för ovanlighetens skull!

some people never know loveYep, denna låten älskar jag. Den är väldigt fin! & om man inte gillar låten räcker det ju med att titta på mannen så ler man automatiskt, inte sant? :)


It’s a starry night and it’s a swift sunrise

Man kan säga att jag lever på Nutella nuförtiden. Jag äter det på mackor, till frukosten, fikan osv och igår hade vi pannkakor och då hade jag nutella på dom! Jättegott, hehe och onyttigt, men vafan!

Idag har jag övningskört, blir faktiskt roligare och roligare, ska komma igång med teorin på riktigt nu också hade jag tänkt! & nu ikväll träffade jag Mathilda en stund, alltid trevligt :)!

Kan ju också meddela att det finns nu 3 likadana mobiler i vårt hus. Jag har en, pappa har en och nu har även Marika en....Nokia N8. Lovely...

 

gott sov inatt


Then in these quiet hours of discontent, I will dream of you...Idag har jag
 • ätit nutellamacka
 • övningskört
 • spelat golf, gick faktiskt riktigt bra
 • kollat på gossip girl
 • ätit grillat
 • nu ska jag dricka tea

RSS 2.0