No hope, no love, no glory, No Happy Ending


Bilder frå life.com

Denna killen är UNDERBAR! Han har leendet, rösten, stilen, håret, känslanenergin, musiken, ögonen...allt!
Jag sitter här och pluggar på provet om upphovsrätt osv. Det är faktiskt intressant. Mikas musik är väldigt bra att plugga till, tyvärr blir jag enormt sugen på att se honom live när jag hör hans låtar nuförtiden!
Tänk att musik kan betyda så mycket för en. Musik gör mig glad och lycklig!
Snart är veckan slut (!) Haha. På fredag ska jag till Karlshamn och se Darin och på lördag blir det Green Day på Ullevi. :) Det ska bli skoj både och! På söndag blir det Väla med Anna. (det har jag lovat henne).
Jag satt och kollade ställen på Kreta som jag vill besöka istället för att arbeta på datorlektionen idag, jag blev så otroligt sugen på att sitta på ett flygplan bort från Sverige och till värme, hav, strand och sol!
Jaja, nu ska jag plugga vidare!


everybody is talking

Jag är trött
Jag är hungrig
Jag gillar rabarberpaj
Jag älskar musik
Jag tror på vampyrer
Jag bör dammsuga
Jag bör göra matte
Jag har fortfarande pyjamas på
Jag längtar jättemkt till nästa helg
Jag har jättetråkigt
Jag har snart gått ut ettan på gymnasiet


to kiss the ground

Idag tänkte jag ta min dag baklänges. Hoppas att det inte gör något.
Jag sitter här och lyssnar på ljuv musik och snackar med en Anna och en viss Sergio. Anna vill köpa en kavaj och Sergio vill äta mat. Jag bakade pizza innan jag satte mig här. Jag är grym på pizzabak! Men vi hade inga gröna goda oliver, så det fick bli en pizza utan oliver (skandal). Sen har jag varit ute och fått kall vind på mig. Jag missade golfträningen och fick träna själv...med pappa. Det var trevligt! När väl min träningsgrupp kom träffade jag Linné. Det var också trevligt. Innan golfen har jag skrivit hur man bakar kladdkaka på spanska och innan dess såg jag på Smallville.


Det är bara 6 dagar kvar till Karlshamn och en vecka till GREEN DAY! Wiiie!


to see you again



Detta inlägget ska inte handla om plugg. Utan idag är det fredag och helg! Min fredag har spenderats i skolan och på Väla med Anna, Victoria och Victorias kompis Therese. Jag fick köpt en fin kavaj och en tröja från H&M. Mycket fint eller vad säger ni? ;) Fick också köpt morsdag present.
Ikväll ska jag äta gott och se på dam dam daaaaaa : SMALLVILLE! (ovanligt) ;)


Eyecandy



Jag är hemma från skolan idag. Jag har panik och näsan rinner. Igår lämnade jag in religionsarbetet. Skönt att ha det ur vägen. Amish-folket var faktiskt mycket intressant ämne. Idag kommer jag skriva mycket på samhällen. Ämnet jag valt där är självmord. Som ni märker är det mycket plugg nuför tiden...
Imorgon är det fredag, sen är det bara två veckor tills sommarlovet. Helt sjukt vad tiden har gått snabbt!
& detta sommarlovet kommer bli det bästa på länge, det känner jag i tårna!


Charlie St. Cloud


Snygg stilbild ;)

Jag vill jättejättegärna se denna filmer när den kommer =)!


plugg, tacos och inter



Här sitter jag som nästan alltid. Vid datorn. Men jag skulle faktiskt varit ute och rört på mig om jag inte var så förkyld och inte hade så jävla många inlämningar som ska lämnas in. Det tar död på mig! Jag ska sitta här och skriva lite på en inlämning sen ska jag se en Smallville, då blir det lite bättre.
Igår var jag hos kusinerna och åt tacos och såg på fotbollen. Jag hejade på Inter, mohaha och vilka vann? Yes, jag har alltid rätt!
Nu ska jag fortsätta plugga medans jag lyssnar på Green Day! Bara några dagar dit ju!


21 Maj 2010


ser ni så fint det har blivit, det är grönt och vackert!
nu får min näsa ge sig, i ena stunden rinner den och i andra stunden är den täppt!
Det var exakt en vecka sen jag bloggade, jag har icke haft tid eller ork.
Nu är det fredag, wiiihiiuooo. NP i matte idag, sista delen, skönt!
Ikväll ska jag träffa Linné, det ska bli väldigt trevligt, jag gillar henne, hon är snäll.
Imorgon blir det att fira min kära kusin som fyller 16 år - vi är lika gamla nu ett tag, tills den 11 Juli för då fyller jag 17, mohaha!
Igår fick jag mer info om språkresan, jag ska bo hos en ensam tjej. Hon har två katter, så jag överlever säkert!


(freitag)



Jag förstår mig inte på vädret. Det är ju maj månad och ändå är det grått och trist ute. Fast det kanske är lika bra eftersom jag ändå behöver plugga en jäkla massa. Det fick bli en "strand" bild i dagens inlägg, Sverige har verkligen fina vita sandsträndet (not)... man kan ju fråga sig vad jag gör på bilden?! Haha, jaja.
Idag känns det som det är söndag, men det beror ju på att vi är lediga. Mycket skönt att vara ledig, även om den ledigheten består av mkt plugg som sagt...men jag ska inte klaga!
Väcktes av syster imorse, eller ja pappa ännu tidigare men han skulle iväg och spela golf...Syster ville iaf ha med mig ut och springa vilket vi hade snackat om igår, men tror ni jag orkade, nej? Lat som jag är låg jag kvar ett tag till, tills jag satte mig här...
Vi får väl se vad denna dagen har att bjuda på..(hoppas något gott) =)

Är min rubrik inte klockren! ;) Ni vet fredag på tyska och frei = fri! Vart får jag allt ifrån?


I Know I'm Not Alone


Pälsboll aka Missan

Jag verkligen älskar plugg...(not). Många säger att man inte kan plugga inför NP, men jag lovar det kan man, speciellt Matte. Men jag vill ha bra betyg och då måste man (tyvärr) kämpa om man inte redan är jätteduktigt såklart.
Idag har jag även varit ute på golfbanan för första gången 2010. Kändes skönt men gick inte så jättebra, men är helt klart nöjd. Fick en
birdie!
I fredags var det bio med Anna & Victoria <3. The Last Song. Den var verkligen jättebra. Har man sett A Walk To Rember och gillade den, gillar man garnterat denna också
!

Det blir tre skoldagar denna veckan sen är det (mini)lov - ska bli JÄTTESKÖNT!


"Without you I would fall apart, I'm safe when I am in your arms"


Precis som du är


Nu kommer jag skriva om den dära Magnus igen, ni vet han som är grymt bra?
Iallafall han har kommit ut med en ny låt som han skänker bort alldeles gratis! Den heter "Precis som du är" och är verkligen jättefin & jättebra. Tror ni kommer gilla detta, om ni inte gör det är det något fel på er =)! Ladda hem gratis här och njut! =)
______________________________________________________________

Till det vardagliga livet
. Idag var det del tre i engelska (nationella provet) och man kan ju säga att jag verkligen inte är nöjd! Efter det såg vi någon tysk film (die Welle). Hemskt att jag fortfarande kommer ihåg så mycket tyska!
Men skönt att komma hem efter en lång dag i skolan och få Kräftpaj serverad och Ugly Betty ikväll. =) Se måste jag såklart se gårdagens avsnitt av Petra Medes show, DarinDarinDarin!

& tyvärr blir det samhälls plugg också ( =( )


Maj 2010

Nu har jag äntligen gjort klart Calc uppgiften! Jag har även läst ut "The Last Song". Verkligen en jättebra bok! Ska bli jättekul att se den på bio och se om de har lyckats göra en bra film.
Man märker att det börjar bli vår. Nu börjar det bli grönt ute och vissa dagar är det faktiskt riktigt varmt ute. Igår var det den första Maj och det känns skönt att lämna April bakom sig. På Valborg var jag på landet med Anna. Det var mysigt, grillade marshmellow, åt gott, och såg på film.

Miley Cyrus - Can't Be Tamed J


RSS 2.0