cause I am leaving on monday moring

Det är massor med snö ute! Jag kunde ta tåget till skolan också, eftersom tåget var så sent så det passade mig, hihi! jag träffade Victoria också, som var väldans trevligt! (:
I helgen har jag tagit det lugnt, pepparkakor och julmust är gott! Såg även lite på Greveholm, man kan inte annat att älska det!
Jag har letat efter mobil också, så nu har jag iallafall bestämt mig för vilken det ska bli!
Nej, nu ska jag återgå till mitt skolarbete...och komma på ett namn till Annas blogg....

and it's been so long, but I will be there and sing that song

Tänk att få fira julaftonen på ett slott i Skottland! (slottet på bilden är tyskt) Jag ska ha massor med pengar när jag blir stor, så ska jag ha en underbar julafton på ett skotskt slott! Drömma går ju...
Idag har det varit lugnt. Lyssnat på jullåtar, satt upp julstaken och ätit pepparkakor. Imorgon är det första advent! Det var ju nyss sommar?! Men jag klagar inte, jag tycker om snö och jag älskar vinterkänslan. Det är nog faktiskt den bästa årstiden...fast jag gillar ju värme också...men julen är mysigare än sommaren!
Min favorit jullåtar är War is Over med John Lennon, Last Christmas med Wham!, Driving Home for Christmas med Chris Rea och Do They Know It's Christmas Time med Band Aid. Svenska favoriter är Mer jul och Tänd ett ljus och Jul Igen.

god is a consept



Nemen! Titta vad jag hittade i dagens tidning! Min converse! (= Lovely!
Idag har jag köpt ett par nya skor, mycket billigare! Jag såg även Harry Potter, som var helt ok!
Nu är jag jättetrött och ska sova!
puss

I wanna get to know you, but I don't know who you are




Igår var jag och Anna i Malmö för att se Olle och Jay. Stack dit efter skolan.
Måste också nämna att på tåget dit, haha, satt en engelskman (snygg) och prata med en svensk...Han svenska hade jättedålig engelska...eller inte engelska utan uttal. Han bara:
Aj fink ajm gåd in english. Aj dånt lok at televisjon, aj lörn wenn aj, jo nåw, wrajt and eh reeeding & Tä trajn is in a qu, a qu line. NEJ, wat is the word får, jo nåw, trajn roulling on? & Ja, ajm mer...MOOR...
Alltså det var jättekul att lyssna och engelskmannen, gah, underbar! Hans dialekt! Han bodde 40 miles utanför London. Mums! ;)

Jaja, det var trevligt att träffa Jay och Olle (som är grymt snygg i verkligheten). De båda fick signera min älsklingsconverse, Olle med silverpenna ;)! Linnea sa jag hej till...hon var inte lika viktig.

Imorgon ska jag se på Harry Potter och Dödsrelikerna - ÄNTLIGEN! Ska se den med Marika och Pappa, mysigt!








There's a line, that you cross, When you've lost, someone and you can't accept it



I 1259 dagar fanns min Samsung U600 i mina händer. Nu har han slutit sina ögon efter att ha haft det jobbigt med skärmen. Han kom till mig den 12 juni 2007...snyft.
Därför har det blivit dags att mova on och leta efter en ny prylbäbis till familjen. Någon utav dessa lockar mest just nu:
HTC Gratia eller Nokia N8. Vad tycker ni utseendemässigt?


gonna make you my baby, wanna make you my baby

 

Lala, åh vilken härlig dag...eller vi kan låtsas iallafall. Typ heldöd när jag vaknade imorse, somnade på bussen och hade överskottsenergi i skolan. Jag har fått gjort en hel del ändå idag. Redigerat bilder från Gran Canaria, facebook nästa, skrivit klart min debattartikel och nu håller jag på med en typ av reklamanalys...jag kan inte hjälpa att jag är så duktig, höhö...(not) Har också mejlat runder lite och vem vet, kanske blir det något skoj snart...men det berättar jag bara om det verkligen blir bestämt. Vill också meddela att det ska bli otroligt skönt med teori på idrotten imorgon. Jag är lite lat av mig...hihi. Ikväll blir det Smallville, dusch och tidig läggtid.


A whole new world. A new fantastic point of view


Drömresemål: Los Angeles, London, New York, Bahamas, Nya Zeeland, Skottland, Bora Bora & Toronto

You put your arm around me for the first time

(ni känner nog igen denna låten, hihi)

Ett par nya skor inköpta. Blev ett par som är lite mer passbara än converse i snö och slask. Skorna var extremt dyra så nu är jag pank. Får önska mig pengar i julklapp, höhö.
Igår var det idolmys med klassen. Det var väldigt mysigt måste jag säga. Dock tyckte jag synd om Weise som åkte ut. Åh, han grät. snutte. Men Olle skulle vara kvar så det var ändå skönt att det blev Weise..dock tycker jag inte om Linnea eller Minnah! Måste också säga att Jay, fy fan vad han är grym!
Efter det såg vi på någon film...ehum a cup of love, tror jag den hette. Den var sådär. Sorlig.
Somnade sent, hade serious talk med Mathilda och Michelle innan vi somnade..haha ;)
Nu ikväll kommer kusinerna elelr ja åtminstonde en hit. Det var ett tag sedan sist, så det blir säkert trevligt!
Ha en trevlig helg.


somliga går i trasiga skor, säg vad beror det på



Här är två par converse jag kärat ner mig i. Shit, alltså jag dör så snygga båda paren är. Ett par MIKA converse är något jag verkligen vill ha, med omslaget från var skiva på varsin sko. På bilden är det omslaget till Life In Cartoon Motion. De andra paret är jag helt såld på. Har letat överallt på internet för att köpa dom, men överallt är dom "Out Of Stock"...typiskt. Jag ger mig inte. De ska bli mina en vacker dag! Jag älskar England, och dessa skorna är helt perfekta! ÄLSKA! Ellerhur är dom jävligt snygga?

See you chose this road. So you gotta go it alone. Remember I told you so.

Nu ska vi se här. Som ni kanske inte vet så är Jesse McCartney en utav favoriterna från och till. Hans gamla låtar så som Beautiful Soul, What's Your Name och Just So You Know är några utav favoriterna. 2008 kom han med ett nytt album där låtar som Told You So, My Baby, Body Language och Relapse är några som jag gillar extra mycket. Den 28 december kommer hans nya album och den första singeln därifrån är Shake, ni får se lite utav videon här. Dessutom är hans danser väldigt härliga. enjoy.

Oh it kills me inside to let you go, but I have to move on, you hurt me so



(redigerad bild? yes. Helsingborgsfestivalen 2010)
Idag fick vi besök av en bloggerska som gav oss tips. Jag insåg hur trevlig det skulle vara att lyckas och kunna åka till New York. Det skulle verkligen vara underbart. Nu ska vi fan slita!
Imorse när jag vaknade ville jag somna om. Sängen var så skön. Dock känns det som måndagarna faktiskt är en utav de dagar som är mindra krävande i skolan, så jag klev upp...och det blev faktist en helt okej dag.

Dissa inte låten, lyssna på den.

I was lost in paradise. Wish I'd never opened my eyes

Ligger i sängen och latar mig. Är egentligen jättetrött, men imorgonbitti får jag sova ut ordentligt! Idag sket jag i att se på idol, eller jo, jag såg lite och resten på tv4.se/idol. Tyckte verkligen inte om Jihdes gröna tröja, usch! Olle var inte bra idag, blev besviken och Jay var grym. Jag tycker Tove är tråkig och jag tyckte det var bra att den finska dialekten åkte ut.
Jaja, slutklagat. Sett två avsnitt Smallville idag, längesedan! Jag har proppat i mig choklad och godis och jag håller på att somna nu. Bäst att sluta här. Ni vet ju hur det blir annars...gonatt! ps. Torres är min!

somewhere over the rainbow

Hemresan var ett äventyr kan man lugnt säga. Vi lämnade hotellet 13.30. Vi var framme på flygplatsen vid 14.10 tiden. Då vi ställde oss i en enorm incheckningskö. Där stod vi i ungefär 2 och en halv timme. Under köäventyret blev annas fot mosad av en norrman, marikas rygg knuffad av samma norrman och jag fick hjälp frammåt av en norska. Den långa väntan berodde på att bagagemännen strejkade. Skapade som sagt kaos. När vi äntligen hade checkat in gick vi och åt. Nilsson från Burger King och vi åt choklad och glass. Sedan gick vi till gaten. Sen började kaoset på riktigt. Vi fick gå på en buss som skulle ta oss till flygplanet. Väl på bussen var det fullproppat och den stod still i en evighet. Efter cirka 10 min bad dem oss att stiga av busen igen och gå in igen. Där fick vi beskedet att flygplanet blivit inställt pga att piloten inte ville köra och ett flygplan redan kört utan 80 passagerare (dvs oss). Lyckat. Sen började väntan. Vi fick åka taxi till ett hotell som vi skulle sova på under natten, så vi slapp flygplatsen. Väl framme på hotellet tillsammans med massor med flygvärdinnor och piloter, fick vi besked att hotellet var fullt. YAAAAAAAAY. Back to the airport...Väl där gick vi rundor och hade ingen aning om vad som skulle hända. Vi fick besked om att vi skulle på bo på ett hotell tillsammans med alla andra passagerare och väl där kunde vi andas ut och sova lite. Nästa dag började ett nytt äventyr. Vi åt frukost och alla ringde flygplatsen. Vi fick återvända till flygplatsen med hopp om att åka med ett flygplan till Stockholm och därifrån åka till Köpenhamn. Men tror ni det kom något flygplan? Nej! Nästa besked blev att åka till Bergen och byta där? Kom det något flygplan? Nej! Tillsist fick vi åka med plygplanet till Stavanger, som mellanlandade i Köpenhamn. Äntligen. Efter 5 timmars flygresa hem, men turbulens, som jag sov igeom kom vi till köpenhamn. Gick till bagagebandet. Väskor från Budapest. Ej från Las Palmas. Yaay. Inga väskor. Dem är kvar i Las Palmas och kommer förmodligen idag eller imorgon. Lyckad hemfärd...!
Här är lite bilder (yes, vi är typ döda):

I was cryin' when I met you. Now I'm tryin' to forget you.


Bilder från Gran Canaria - höstlovet 2010. Kommer säkert fler i andra inlägg.

shalalala shalala in the sunshine

Håll ut, bilder och text kommer snart från min vecka på Gran Canaria. Har dock väldigt mycket att redigera och skriva, men snart så...puss

RSS 2.0