I'm yours, so yours.

Los Angeles 2012.
 
Påsk. Godis, ägg, påskmust, kycklingar, gult och VÅR tack?
Har städat hela min garderob idag. Slängt lite och plockat undan lite. Skönt, nu kan man se vad som är tröjor och vad som är byxor.
Håller på att backuppa datorn nu och det tar en evighet, antagligen något som gått fel, men då är det ju bra att man har en pappa som är proffs på datorer, lite av en räddare i nöden brukar han vara.
Syster åker skidor i Vemdalen med pojken sin. Inte ett dugg avundsjuk...jo så himla avundjsuk är jag. Vill åka snowboard. Sjukt att jag inte åkt skidor/snowboard sedan 2011. Kan bero på att jag har åkt till andra ställen på jorden istället under 2012 och 2013. Men 2014 då ska jag stå på en snowboard igen. That's a löfte! Höhö.
Jag blev sjukt sugen på sushi igår. Är det svårt att göra sushi själv? Kan man anlita en egen sushi-kock kanske?
Aja, peaaaaceeeee frieeeendzzzz.

Bond. James Bond.

Jag får väl be om ursäkt för väldigt dålig uppdatering. Har inget vettigt att skriva här. Även om jag skulle älska att skriva av mig alla tankar jag har i huvudet just nu så blir det nog lite för tråkigt för er att läsa då de endast handlar om hur förvirrad jag är. Men men.
Idag har jag sett på en Hitchcockfilm. Var beredd på lite skräck men icke, var mest seg och mitt tålamod ville inte riktigt samarbeta. Men nu kan jag bocka av det iallafall. Har sett Bond nu ikväll och ätit pizza. Pappa och jag har nu sett 15 Bond-filmer...ingen aning om hur många det finns, haha....men nästa film är från 90-talet och med Pierce Brosnan sorligt nog. Sean Connery är Bond för mig...änsålänge. Nog snackat om det, antar att ingen bryr sig, men när jag sen om några år ska läsa igenom denna bloggen kanske det kan vara skoj. Hursomhelst. Godnatt.
 

It feels like a perfect night to dress up like hipsters.

 
 

The Killers

Tjoho!
Marika gästbloggar om The Killers konserten i Malmö 2/3-2013
 
Mycket folk och bra stämmning. Brandon Flowers låter lika bra live som på skiva.
De har lagt ner mycket tanke på pyroteknik och ljussättning till låtarna.
Grym konsert helt enkelt! =)
 

Drömmar.


Man kan ju inte låta bli att bli glad...

 

One way or another I'm gonna find ya.



Träning.
Tv.
Pizza.
Tv.
Lämna syster.
Druckit te och ätit pepparkakor.
Mejlat familj i England.

Ska göra biffar till kvällsmat.
Ingen fotboll ikväll, synd.
Chelsea spelade igår. Torres sköt det vinnande målet. Fick en spark på nästa, blödde och missade en straff. Spännande match.
Kanske blir en film ikväll och glass.

14/3-13.


Tell them I was happy and my heart is broken, all my scars are open.

 
Snö snö snö snö snö. Nu passar det bra, men inte på julafton?!
Vill bara tillbaka till Kalifornien. Värme, havet, shoppingen, människorna...allt var så bra där. Åh. Men en dag ska jag dit igen. Slutdestinationen på en roadtrip perhappps? Drömmen iallafall!
Vad har jag gjort de senaste dagarna? Sett fotboll, städat, tittat på high school musical 1,2 och 3. Bara för att liksom. Livet är inte särskilt speciellt, det går lugnt frammåt och jag bara hänger på...

We're not broken just bent and we can learn to love again.

Haha. Idag har jag valt bland massa filmer, både nya och gamla i dvdhyllan. Vi har under den senaste tiden köpt nya tv, så nu har vi en på 55tum och en på 42tum. Och herre jisses vilken skillnad det blir, man ser så tydligt... Därför bestämde jag mig för att titta på första High School Musical...och fick liten av en chock när jag såg Zac Efron. Har sett filmen tusen gånger, men det var så längesen (var ju high school musicalnörd...typ)...Men herregud, han var ju bara en liten pojke, haha. Dör. Sen 2006 har han utvecklats något enormt, både som skådespelare, utseendemässigt och hans muskler, haha! Wow, perfekta människa. Fina människa. Fina Zac Efron.

I guess that means forever ended yesterday.


Det har varit en trevlig vecka med mycket bak, vänner och födelsedagsfirande.
I fredags var jag hos mamma och firade henne. Hon fick blommor och skiva av mig och syster. Vi åt tacos och tårta. Var väldigt mysigt!
 
Just nu sitter jag och söker familjer i England. Har fått några som visat intresse. Vi får se hur det bli. Men hoppas iallafall att komma iväg så jag får något att göra i livet...;)
Ikväll spelar Chelsea vilket gör söndagarna sååå mycket bättre.
HAJ.

För att den här låter passar utmärkt just idag.

 

Bakning

Igår var det bakning som gällde igen!
Den här gången hos Anna och det blev cupcakes. Tre olika smaker. De gula var med citron, de bruna med choklad och de blåa med cocos. Mumsigt liksom.
Tea blev det såklart också! En mycket trevlig och mysig dag!
 

Only hate the road when you're missin' home.

Idag har varit en sån dag som både varit bra för självförtroendet och för hjärtat. Har kört massor av bil, vilket jag fortfarande ogillar starkt trots att jag klarade körkortet i januari. Men det kändes bra att köra med Anna sittandes bredvid mig som en gps och en trevlig vän. Var på väla ett tag där vi lekte titanic på Ikea, åt på donken och myste bland ljus. Efter det blev det att köra till Påarp och träffa Tanja. Körde en omväg men kom till sist fram då det blev våfflor och kanelbullebak. Var väldigt trevligt att träffa dem båda, var ett bra tag sen sist!!
 

¡España!

Här är några bilder från mina 3 veckor i Spanien. Blev inte så mycket fotograferande. Men det var en fin stad, med bra shopping och vackra gator. Apelsinträd överallt och solen sken de flesta dagarna. Dock var det inte varmare än 16-17 grader. Varmast i solen var nog ca 24.
 

RSS 2.0