Tågluffning!

Sådär ja. Färdigpackad. Nu drar jag och Mathilda på ett äventyr i Europa! 22 dagars tågluffning rättare sagt! En tung ryggsäck på ryggen och massor av städer. Låter perfekt! Ses om sådär 22 dagar!

Then we will remember, things we said today.

 
Tjo, nu har jag visst också fått den nya blogg.se. Spännade. Hursomhelst. Idag har jag shoppat. En sovsäck, ryggsäcksregnskydd och en magväska. Hur random? Kan ju alltid komma till nytta liksom.... hehe!
Jag har bakat idag. Lola, Anna och Tanja var ju här igår och Lola var typ kär i min kokbok som jag fick i födelsedagspresent och tipsade om chocolate chip cookies, så ah det bakade jag idag. Mums!
 
Btw, Sam Beeton har gjort en cover på The Beatles "Things We Said Today". Hur bäst är inte det? Nu ska jag knarka den lite.

Btw nr 2. Svampbob Fyrkant fyller år idag. Fick ett fint födelsedagskort av Tanja igår med Svampbob på framsidan, passande!
 
Btw nr 3. Vi har en enorm tv och massa kanaler, jag såg en film i HDkvalite här om dagen. Kändes som om jag levde i filmen, vilket jag inte gjorde. Jaja, det jag skulle säga var att hon blev kär i honom och han i henne och sen dör han?! Lönt liksom? Det var en fin och sorlig film, men gah har hakat upp mig på att han dog.
 
 
 
 
 

I’ve made up my mind and I’m not going to fall in love this time.

 
Igår var det den 11 juli, också känt som min födelsedag. 19 år. Galet. Jag känner mig fortfarande som 15. Fick en hel del roliga saker, tex en jordglob som jag velat ha i typ ett år nu. Äntligen. Svart och silvrig, jättefin. Men det är ju inte alltid presenterna som är det roligaste. Att få sånt här skoj på twitter värmer också hjärtat. Två av mina favoritartister gratulerade mig och de båda skrev något som verkligen värmde mitt lilla hjärta. Aw. Blev löjligt glad!
Idag ska jag städa, packapackapacka och imorgon kommer Kaula, Tanja och Anna hit (förhoppningsvis Mathilda också) så fint ska det bli här i huset. Yes. Tjooo!

So untraditional, one of a kind.Kristianstad. RixFmfestival. Tåg. Väntan. Folk. Bajjamajor. Ont i benen. Massa melodifestivalskit. Idolartister. Prat. Dansa Pausa. Världens bästa Darin. Slut. 24 min till tåg. Springer bakom scenen. Låtsas vänta på någon. Ställer mig intill staketet. Ser Darin prata med dansare. Tjej skriver i mitt öra: ÄLSKAR DIG DARIN. Jag gömmer mig. Darin kommer gående. Han tar min hand. Säger heeeeeeeej och ler. Han går vidare. Går tillbaka till dansare och pratar. Jag springer till tåget. Hinner. Sitter med en nästan död mobil på en buss. Cyklar hem. Lägger mig med ett leende på läpparna. Ungefär lika stort som han på bilden har.

This is what I'm talking 'bout!


It took one look into your eyes to know that I will love you endlessly

Vet ni vad? Idag är det den 8 Juli = snart min födelsedag! Skoj. Igår var jag på Väla med Anna. Hittade ett par jeans - äntligen, en fin mönstrad t-shirt för endast 35kr och ett par vinröda hängslen. Nice!
Idag hade jag tänkt att baka. Frågan är bara vad. Jaja, vi får se.
Imorgon ska jag till Kristianstad ett tag.


But I see your true colors. Shining through. I see your true colors. And that's why I love you.Gammal bild på mig och syrran. Ser ni mitt hår? Ahdå, hade färg i topparna redan på den tiden, så ah jag är värsta trendsättaren, nä men älskade ju som sagt Avril Lavigne innan, så hade faktiskt en rosa slinga i håret redan 2008, dock är den typ orangebrun på detta fotot. Okej, överdrivet mycket onödig fakta, sorry!
Imorgon är det min sista dag på sommarjobbet! Har jobbat på ett fritids - alltså massor med barn. Men det var mycket roligare än väntat och kommer sakna en hel del. Så det har varit lyckat!
Nästa vecka fyller jag 19 år. Galet. Känner mig fortfarande som 15. Nä, men tiden flyger verkligen iväg. Ska även fixa massor med saker nästa vecka, det börjar dra ihop sig, ett äventyr väntar. Kan ju säga att Mika och Sam Beeton förhoppningsvis kommer vara involverade och dessutom lite sol + en mycket fin vän! Yeah, ska berätta mer senare!

RSS 2.0