I walked across an empty land, I knew the pathway like the back of my hand.

 
 
 
När vaknade du idag? Hm. Runt halv 9 tror jag.
 
Vad åt du till frukost? Toast i toaster med ost och skinka och ett glas mjölk. Väldigt gott.
 
Nämn tre saker vi inte vet om dig? Någon kommer ju veta dessa saker men okej. 1. Jag har dansat ballet. 2. Jag har över 1000 följare på twitter och önskar ibland att jag kunde få pengar för varje tweet jag gör. 3. Jag brukar le mot folk istället för att säga hej, inte för att jag är lat utan snarare eftersom jag väldigt mycket ogillar min röst och låter som en klämd säl.
 
Vad är du mest nöjd med av ditt utseende? Jag ogillar såna här frågor. Vet inte vad jag ska svara. Ibland kan jag vara jättenöjd och ibland vill jag bara markera och klicka på delete. Men okej, låt mig se. Mitt hår, det är liksom varken lockigt eller rakt, tjockt eller tunt. Det är jag ganska nöjd med. (jag gillar min personlighet bättre än mitt utseende om jag ska vara helt ärlig.)
 
Är du besatt av något? Besatt, haha! Låter som om jag vore en psykopat eller något. Choklad, Chelsea, brittisk accent, ljusslingor, resor, te, sömn på mornarna och yankee candles bland annat.
 
Vad är en perfekt dag för dig? Olika dagar är bra (väljer bra istället för perfekt) på olika sätt, men om jag fick välja helt och hållet så skulle det vara att vakna upp i enstörre stad. Så som LA eller varför inte Rom eller någon engelsk stad. Spendera morgonen i en säng med någon jag tycker om med god frukost tex frukt, scones, choklad och te. Äventyra på något sätt under dagen, kan vara en dagstrip, shopping, hitta på något skoj med kompisar eller bara en promenad. På kvällen god middag, funkar med pizza och någon bra tv-serie med någon som också tycker om den tv-serien. Men ja, små saker gör dagarna bra. Och endast en sak av det jag rabblat upp skulle göra min dag bra.
 
Var befinner du dig just nu? På mitt rum. Omringad av blåa väggar med hjärtan, en säng med ljusslinga, stora fotografier av musiker som jag tagit själv på väggen även en engelsk flagga och en stor världskarta. Mitt rum är ganska tonårigt, men jag älskar det. Jag trivs här.
 
Vad klär du dig helst i? Lika mycket som jag tycker om att gå klädd i jeans, converse och någon skjorta med en tjocktröja över gillar jag att gå klädd i en fin klänning med lite finare skor till. Har gärna en fjällräven kånken på ryggen och mobilen i bakfickan (om jag har jeans på mig det vill säga, haha)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0